koteq54 21.11.10, 20:53 Znacie jakieś dołujące piosenki ? Może macie jakieś ulubione ? Napiszcie , proszę < 3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seneka4 Re: " Dołująca nuta " 21.11.10, 20:58 a nie lepiej posłuchać coś co podniesie na duchu a nie się jeszcze dołować? ;D ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: " Dołująca nuta " 21.11.10, 21:00 Nie wiem, czy Ci podejdzie, ale proszę. Hypothermia - Aprilimprovisation I Coma - Listopad Odpowiedz Link Zgłoś
patriciabiebzx3 Bartelone - kocham , A fine freazy - almost love 22.11.10, 17:54 Odpowiedz Link Zgłoś
zaspana_xd Re: " Dołująca nuta " 21.11.10, 21:02 nie wiem czy dołująca.... Łzy-"Opowiem wam jej historię" kończy się szczęśliwie Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy Re: " Dołująca nuta " 21.11.10, 21:08 No właśnie.. może Łzy - ,,Opowiem wam jej historię ' Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy Re: " Dołująca nuta " 21.11.10, 21:03 Ja za dnia kocham słuchać szybkiej i power muzy, a wieczorkiem to takich smutasków ;p Na razie żadna mi nie wpada by ci napisać. No właśnie : PRZYPOMNIAŁAŚ MI ! Muszę pościągać sobie piosenki bo miałam przedwczoraj format kompa . xD pozdroo. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 21.11.10, 21:09 Radiohead - Pyramid Song Steadman - Wave Goodbye Grizzly Bear - Slow Life Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 21.11.10, 21:12 + Coldplay - The Scientist Rise Against - Hero Of War Thom Yorke - Hearing Damage Lykke Li - Possibility Katie Melua - Spider's Web Cinema Bizarre - My Obsession Odpowiedz Link Zgłoś
nora. " Dołująca nuta " 22.11.10, 17:15 no to tak, wszystkich nie pamiętam, ale postaram się pomóc : Pezet - spadam, w moim świecie, nie tego chcę. Coldplay - the sciencist. Lifehouse - everything. Fabisz - nie bez Ciebie, tak naprawdę. piosenek Juli sobie posłuchaj. np. 'byłam', 'ile zła'. Dżem - list do M. , mała aleja róż. Agnieszka Chylińska - niekochana, niczyja. Poza tym posłuchaj Kelly Clarkson, Avril, Evanescence. Odpowiedz Link Zgłoś
detektywintruz Re: " Dołująca nuta " 22.11.10, 17:58 www.youtube.com/watch?v=o-t2upuKsuQ&feature=related<3 Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: " Dołująca nuta " 22.11.10, 17:58 Z reguły słuycham wesołych żeby się rozweselic a nie jeszcze bardziej zdołować.. Odpowiedz Link Zgłoś
wermar1014 Re: " Dołująca nuta " 22.11.10, 19:08 beyonce - broken heart girl Kelly Clarkson - Since U been gone Linkin Park - Leave out all the rest The Rasmus - Livin in a world without you Nirvana - smells like teen spirit Nirvana - Rape me Nirvana - Come as you are Eminem&Lily Wayne - No love PIH - Zawsze muszę coś spie...ć Avril - I'm with you Jak sobie jeszcze coś przypomnę to napisze . Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
hayles Re: " Dołująca nuta " 22.11.10, 18:03 nie jestem pewna czy są to dołujące piosenki, ale w deszczowe wieczory lubię sobie posłuchać: pj harvey - is this desire radiohead - all i need john lennon - imagine the xx - crystalised damien rice - the blowers daughter tori amos - a sorta fairytale tori amos - smeels like teen spirit (cover nirvany) band of skulls - honest i inne... c: Odpowiedz Link Zgłoś
tynkaa69 Ta jest bardzo dołująca ... 22.11.10, 18:10 Evanesce - My Immortal oraz Hello . Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la TH-Vergessne Kinder,Spring Nicht, Evanescence... 22.11.10, 18:13 ...Hello jak juz kolezanka u gory napisala Uwielbiam smutne piosenki,choc przy niektorych placze xD :') Jak mi sie jeszcze jakies przypomna to napisze,a z checia poslucham tych co tutaj juz inni napisali Bo dzisiaj tez mam ochote sie troche posmutaskowac Heh... :} Odpowiedz Link Zgłoś
blablablaa ajć! 22.11.10, 18:17 Vener&Nixon- uścisk w sercu. k3s- miłosne wspomnienia. Jula ft Kozak- Bez Ciebie trace siebie. Stok- Tylko Ty kochanie. Jula- Tamten dzień.<3! zajrzyj tu: webmuzyka.pl/Community/271585,Artysta,Sciemek_K3s_Muzyka.html(-; Odpowiedz Link Zgłoś
enjoy Re: " Dołująca nuta " 22.11.10, 18:20 Lifehouse - Everything Lykke Li - Possibility Civil Twilight - Quiet in my town Red - Pieces Elisa - Dancing Alanis Morissette - Tapes Florence and the machine - Heavy in your arms, Cosmic Love Robert Pattinson - Let me sign Adele - Hometown glory The Fray - You found me To tyle z tego co pamiętam, ale znam więcej. : o Odpowiedz Link Zgłoś
redhead Re: " Dołująca nuta " 22.11.10, 18:32 Plumb - Cut Paramore - Misguided Ghosts Odpowiedz Link Zgłoś
yakuri Re: " Dołująca nuta " 22.11.10, 18:46 Nie wiem, czy to aby jest dołujące, tak jak Ty byś chciała, ale może akurat będzie pasować. Within Temptation- "The swan song". Odpowiedz Link Zgłoś
romantyczkaa ( ; 22.11.10, 18:44 Osobiście Polecam Hope - Who am I to say Lub Hope - Lighthouse To takie Fajne Spokojne Piosenki Uwielbiam Je . < 3 Znam Naprawdę Dużo np. Christina Aguilera - Beautiful , Natalie Merchant - My Skin , Claude Kelly - I Hate Love Jak by Co Polecam Się Na Przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
ravenhatred ... 22.11.10, 23:05 Agathodaimon - Sacred Divinity Eternal Tears Of Sorrow - The River Flows Frozen Odpowiedz Link Zgłoś
discophantom Re: " Dołująca nuta " 22.11.10, 23:42 Hurts - Silver Lining The Verve - Love is Noise Starsailor - Tell Me It's Not Over Coldplay - A Rush of Blood to the Head Razorlight- Wire to Wire Coldplay - What If Coldplay - Violet Hill The Last Shadow Puppets - My Mistakes Were Made For You Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: " Dołująca nuta " 24.11.10, 20:33 Lina Morgana - My angel Lina Morgana - I got u Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: " Dołująca nuta " 24.11.10, 20:39 nie wiem czy ta piosenka się nadaje ale ja zawsze słucham Within Temptation - All I Need Odpowiedz Link Zgłoś
chochliczka Re: " Dołująca nuta " 25.11.10, 15:23 Dużo takich ale te to są moje ulubione (nie wiem czemu tylko jednego zespołu... ale po prostu są jak dla mnie najlepsze): Dir en grey - Inconvenient Ideal Dir en grey - Mushi Dir en grey - Undecided Dir en grey - Zakuro Odpowiedz Link Zgłoś
happy_girl27 Re: " Dołująca nuta " 25.11.10, 16:23 Może dołująca to ona nie jest, ale jest piękna <3 Sia-My love Odpowiedz Link Zgłoś
echelonka Re: " Dołująca nuta " 26.11.10, 17:41 Coldplay - We never change Proletaryat - Ból 30STM - A modern myth Paramore - All I wanted Evanescence - Lithium, My immortal Odpowiedz Link Zgłoś