Dodaj do ulubionych

jaki jest wasz styl ?

• a_vie Re: jaki jest wasz styl ? 30.11.10, 16:02
      tak, gotycki.
      nic z tego co wymieniłaś, ubieram się oryginalnie, trochę mrocznie i głównie na czarno. jest wiele podgatunków gotów, a ja codziennie upodabniam się do innego. według nastroju.
      buty noszę wygodne, wszystkie musza być ciężkie. jedyny wyjątek stanowią trampki.
      nie naśladuję nikogo.
      a ciuchy kupuję w sklepach alternatywnych najczęściej, rockmetalshop, restyle, oky doky, glovestar, kinkykiki czasem przejdę się do jakiegoś zwykłego jak H&M, C&A rzadko, bo rzadko ale czasem znajdzie się cos co da się ubrać.
    • greeneska Re: jaki jest wasz styl ? 30.11.10, 16:08
      Zwykle ubieram pierwsze co wypadnie z szafki xD
      Teraz poluje na spodnie w czarno-czerwoną kratę i pieszczochę. A na wiosnę zamierzam kupić podarte legginsy *-*
    • delicious .... 30.11.10, 16:12
      Nieogarnięta niepoprawna czarna elegancjawink
      Ubieram sie wygodnie i dobrze. O i nie trawię podejścia: "ok, mam sportowe buty i jeansy to muszę mieć też sportową bluzkę". Absolutnie nie. U mnie nie kończy się na koszulce i spodniachwink
    • myslicielka123 Re: jaki jest wasz styl ? 30.11.10, 16:12
      elegancki.
      buty:kozaki, botki, szpilki
      nie nawidze adidasów, dresów itp-jak w czymś takim można chodzić??
      czasem łączę style:dyskotekowo-elegancki.
      kocham spódniczki i obcisłe spodnie, bluzki-ciążówki}dobrze się w tym czuje
      nie kieruję się modą
      na zakupy muusze jeździć do piaseczna lub wa-wy bo mieszkam na taki zadupiu że są 2 sklepy-yups lub moodo, reszta to ścierwa jakieś house, croop-jak w czymś takim można się ubierać?? najbardziej lubię zare h&m cubus, yups, butik, orsaysmile
    • metallicowa moj styl 30.11.10, 16:22
      raczej nie rozni sie od stylu innych nastolatek.jedyne co mnie od nich rozni to koszulki z metallicy . Na codzien nosze jeansy koszulki i bluzy . Jakos nie wnosze nowego trendu do mody.kiss
    • obsessive Re: jaki jest wasz styl ? 30.11.10, 16:45
      Trudno to nazwac lubię mieszać nutkę elegancji na przykład płaszczyk dwurzędowy ale bardzo lubie takie szerokie czapki duże swetry rurki trampki glany mój styl jest wyjątkowy lubię mieszac style
      • obsessive Re: jaki jest wasz styl ? 30.11.10, 16:46
        obsessive napisał(a):

> Trudno to nazwac lubię mieszać nutkę elegancji na przykład płaszczyk dwurzędowy
        > ale bardzo lubie takie szerokie czapki duże swetry rurki trampki glany mój st
        > yl jest wyjątkowy lubię mieszac style

Co do slepów ostatnio zakochałam się w sklepie Teranova cudo wink
        New Yorker ale coraz rzadziej H&M Diverse Croop Town i House
    • pinkcaffe Re: jaki jest wasz styl ? 30.11.10, 16:49
      Ja sama nie wiem jak mam nazwać mój styl...? Jest trochę sportowy, ale też dziewczęcy xd
      Cześto inspiruję się kreacjami gwiazd (ale nie naśladuję tak dosłownie)... Lubię tuniki albo przydługie T-shirty, dżinsy (najlepiej rurki), trampki, albo inne wygodne buty i już smile Tak zwyczajnie, ale mimo wszystko staram się żeby wyglądało ekstra ^^ Kupuję różnie: w sklepach markowych i nie tylko ;*
    • rammstein Re: jaki jest wasz styl ? 30.11.10, 16:54
      Koszulka z nadrukiem R+, glany, czarne rurki, ciemny makijaż smile
    • nikki1297 W sumie to własny... 30.11.10, 17:00
      Pomieszane :
      vintage, skejt... Lubie mieszać kolory i style...Podobają mi sie rzeczy, których normalnie nikt by nie ubrał xD
      A sklepy ?
      House, Fob, Roxy, Etnies, Reserved, Vans, Circa i takiee big_grin
    • siem_sciem mój styl ;p 30.11.10, 17:01
      jej jak ja nie cierpię obcisłych bluzeczek , szpilek itp xd
      noszę rurki zazwyczaj czarne, jakaś bluzka z krótkim rękawem ,lubię takie luźne,
      lużne sweterki zazwyczaj nie zapinam , do bluzek z krótkim rękawem
      bluzy takie śliskie kocham i inne też xd
      buty - adidasy , trampki ,często niezawiązane bo mi sie nie chce xd
      bez kolczyków itd -źle się w tym czuję
      włosy w kucyk , warkoczyki krótkie , nie cierpię mieć rozpuszczonych włosów!
      i w ogóle luzik xd
    • mejsii Re: jaki jest wasz styl ? 30.11.10, 17:05
      Mam własny styl smile
      Lubię trampki ;3
    • kontrastowa Re: jaki jest wasz styl ? 30.11.10, 17:10
      ja się ubieram na sportowo ( ; trampki , t-shirt , rurki ;d
    • cesautres ;d 30.11.10, 17:13
      no ubieram się tak normalnie ,wystrczy żeby było wygodnie ;d, rurki , jakaś fajna bluzka , bluza , trampki , kozaki brązowe z skóry , najczęściej kupuje w hausie
    • milenka452 Re: jaki jest wasz styl ? 30.11.10, 17:22
      Najczęściej kupuję w takich sklepach jak house i cropp... Nie wiem czy mój styl można jakoś nazwac.. xD Pewnie tak ale lubię takie zestawy jak
      rajstopy koronkowe + szorty jeansowe + trampki + jakiś fajny t-shirt ^^
      Lubię też chodzic w spódnicach jak i w spodniach rurkach xD Bardzo lubię sukienki i baleriny.. Nie jestem typem ubierania się na sportowo no chyba że idziesz pobiegac luc pocwiczyc xD
    • fantabuu : ppp 01.12.10, 11:09
      kiedyś to ładna bluzka , hustka czy coś .
      teraz fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj .

adidasy skejt , czapka skejt , luźna bluzka , bluza i paa ! : D
    • marsjanka115 x__x 01.12.10, 11:19
      latem to zazwyczaj szeroka ciemna koszulka , trampki za kostkę , spodnie proste dżinsy i do tego pieszczocha .
      chyba wszystko.
    • iamvegas Re: jaki jest wasz styl ? 01.12.10, 11:22
      zwykle luźna góra, jakiś sweter albo koszula. uwielbiam 'bawić się' ubraniami, więc często robię rekonesans np. w szafie mamy i podbieram jej co fajniejsze, pasujące mi ciuchy. koszule natomiast najchętniej podkradam tacie. muszę mieć długie bluzki i koszulki, przynajmniej do połowy bioder, bo inaczej źle się w nich czuję.
      spodnie rurki albo legginsy. i uwielbiam szorty, kiedy jest zimno, to noszę je do grubych rajstop. zdarza mi się też nosić długie swetry jako sukienki.
      moim 'znakiem firmowym' są wysokie obcasy. mam zamiłowanie do niebotycznie wysokich szpilek, w tym roku np. kupiłam kozaki na 11cm, wbrew pozorom bardzo wygodne. a jak już muszę włożyć płaskie buty, to trampki za kostkę albo adidasy, ale to sporadycznie.
    • gwiazdka_14 Re: jaki jest wasz styl ? 01.12.10, 11:25
      Ja staram ubierać się tak inaczej, nie przeciętnie:p W sęsie, że ubieram się z nowych kolekcji i po swojemu. To co ktoś o mnie mówi to mam na to wyje.ane! uncertain Lubię długie koszule, najlepiej po kolana i do tego legginsy czarne, no i botki big_grin (to tak jesiennie) na lato no to oczywiste że szorty i kolorowe bluzki, trampki oczywiście! big_grin Zimą to obcisłe rurki i jakieś fajne bluzki ;DD Ogólnie to lubię modne ubrania, nigdy dzwony! xD
      • gwiazdka_14 Re: jaki jest wasz styl ? 01.12.10, 11:28
        aaa! no i sklepy to; H&M, Cropp, Hause, Zara, Reserved, Cubus, Tally Weijl, Berszka xDD
    • metalhead metal 24.12.10, 16:12
      preferuję glany albo czarne trampki converse
      bardzo lubie moja czarna bluze,mam sporo bialych t-shirtów z fajnymi nadrukami i
      oczywiście koszulki z zespołami \m/
      uwielbiam biżuterię(zwłaszcza męską xd) lubie chodzic w rurkach a jezeli chodzi o sukienki czy spódnice to tylko sukienki do ziemi i zwiewne czy cos w tym stylu.(ktorych nie posiadam xd)
      lubie rzeczy pomiedzy metalem a stylem hippie ,troche sie to ze sobą kłóci,ale cóż,mi to pasuje wink
    • bizzbee Re: jaki jest wasz styl ? 24.12.10, 16:33
      po prostu mój. nikogo nie obserwuję. jeżeli już, to bliżej mi do elegancji, którą niszczą trampki (♥wink
      noszę głównie czarne i szare ciuszki, rzadziej coś w bieli lub zgniło-zielonym/brązowym kolorze wink
      buty - czarne trampki, glany (♥wink
      kupuję w wielu sklepach. lubię new yorker (ale tylko nie-sportowe spódniczki, spodnie, bluzki), reserved, h&m, house i cała masa innych
    • cytrynkova Re: jaki jest wasz styl ? 24.12.10, 16:50
      staram się dziewczęco ;D ale czasami też na sportowo... chociaż mam słabość do eleganckich ubrań. ale nie, na nikim się nie wzoruję! wink
    • slodkiporanek Re: jaki jest wasz styl ? 24.12.10, 16:54
      Nie mam żadnego stylu.
      Ubieram się bardzo zwyczajnie.
    • elusha_21 Re: jaki jest wasz styl ? 24.12.10, 23:09
      Ja się przeważnie lubię odróżniac od tłumu ale pozytywnie .; d
    • hayley28 Re: jaki jest wasz styl ? 25.12.10, 01:11
      raczej ubieram się sportowo, Jeansy rurki, t-shirty itp.
      Ubrania kupuję w H&M, New Yorker, Tally Wejl, choć niestety rzadko bywam w tych sklepach sad smile big_grin tongue_out
    • negeilf_ Re: jaki jest wasz styl ? 25.12.10, 01:23
      ja się ubieram po swojemu : ) noszę przeważnie trampki, bądź 'buty dla skate'ów' (jak to niektórzy nazywają) do tego rurki szare bądź czarne. na górę zakładam trochę dłuższą w miarę luźną bluzkę, jakąś fajną bluzę i to wszystko big_grin
      • pink_rulez Re: jaki jest wasz styl ? 25.12.10, 22:20
        Nie cierpię bluz. Noszę więc swetry. Spodnie rurki. Bluzki. Wielkie koszule.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka