Dodaj do ulubionych

nada się?

24.11.10, 15:26
na początku roku szkolnego poznałam bardzo fajnego chłopaka. rozmawiamy ze sobą, piszemy, chodzę na jego mecze (trenuje piłkę nożną), on wie, że mi się podoba. kiedyś pisał na gg z moją przyjaciółką i ona go wypytywała o mnie.. i on chciał mój numer tel i takie tam ;p (nie mam aktulanie tel sad) uśmiecha się do mnie zawsze, zaczepia, np. łaskocze albo łapie za biodra i to tez łaskocze ;D jest ode mnie straszy o dwa lata.
chodzi o to co mam mu kupic na mikolajki i czy wgl powinnam? nie znamy sie jakos dlugo i nie wiemy duzo o sobie, ale on mi zawrocil w glowe, po prostu! chyba wiecie jak to jest wink myslalam, zeby jednak mu cos kupic, niczego nie oczekuje w zamian, bo wiecie, ze chlopcy raczej kryja sie z uczuciami ;p chce mu kupic taka puszke z ktorej wyrosna truskawki, tylko trzeba to podlewac. na puszcze napisane jest cos w stylu "gdy bedziesz patrzył/ jadł truskawki myśl o mnie" big_grin albo inna, z ktorej wyrosnie trawa, z napisem 'wyhoduj murawe i zapewnij swojej druzynie slawe' (trenuje pilke nozna). moja mama mowi, ze ta pierwsza puszke, moje kolezanki ze druga.. a wy co myslicie? a moze cos innego kupic? i jak mu to dac.. myslalam o tym, zeby do tej puszki przylepic karteczke z napisem "wszystkiego najlepszego z okazji mikolajek. (moje imiesmile)' ? Z GORY DZIEKI I PRZEPRASZAM ZA TO ZE W TYM WĄTKU
Obserwuj wątek
    • gosia703 Re: nada się? 24.11.10, 15:37
      Jak dla mnie oba pomysły są super.Ja widziałam ostatnio w Empiku taką fasolkę która jak wykiełkuje ma na listku czyjeś imię,ale twoje pomysły są lepszekiss

gosia703
      • cumeel. gosia703 24.11.10, 15:43
        też myslalam o fasolce z imieniem.. ale nie było akurat tego imienia tongue_out ;*
    • cumeel. POMÓżcie!;cc to ważne! 24.11.10, 15:38
    • serduchowo Re: nada się? 24.11.10, 15:43
      jasne że się nada. A gdzie coś takiego nabyć?? Czy to jest we Flo lub innej sieciówce?? plisss odpisz, mam problem z kupnem prezentu dla kolegi...uncertain
    • mariolka0050 Re: nada się? 24.11.10, 15:47
      Oczywiście! a gdzie wupatrzyłaś takie cuś? bo bardzo fajnesmilesmilesmile
      jak napiszesz gdzie to może też nabędęsuspicious
      • cumeel. ale KTÓRE wybrać?! 24.11.10, 15:48
        który napis?!
        /w galerii, empik.
    • mariolka0050 Re: nada się? 24.11.10, 16:15
      Jak ci sie podoba no to ... dawaj truskawybig_grin
    • serduchowo Re: nada się? 24.11.10, 16:16
      raczej ten "myśl o mnie" kiss
      • jb.0la Ten z truskawkami. 24.11.10, 16:35
        • kawaiikimie Re: Ten z truskawkami. 24.11.10, 16:48
          Pomysł z truskawkami kwiat
    • szalona_fanka46 Re: nada się? 24.11.10, 16:46
      Możesz mu coś kupić. Przecież to nie zbrodnia. Najlepiej coś zabawnego ;D
    • lady_cat Re: nada się? 24.11.10, 16:55
      ja sądzę, ze nie powinnas mu nic takiego podarować, ba , nawet żadnego prezentu . Uzna wtedy, że mu się narzucasz i uczepiłaś się go .

Ale jesli chcesz to ... ta z truskawkami jest bardziej praktyczna - każdy woli jeśc tuskawki, niż patrzeć jak rośnie trawa. Ale truskawki nijak jego dotyczą, ' mysl o mnie ' - nie brzmi to za bardzo narzucająco się ? Ja jednak postawiłabym na ten drugi. ; )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka