24.11.10, 18:11
dobra napiszcie mi tylko wstep prosze plis
list do danusi gawlókównej w którym chcesz wyrazić podziw i podziękować jej za to ze opiekowała sie elza naprawde ta lektura byla w tamtym roku nic nie pamietam plissmile
Obserwuj wątek
    • julita980 Re: bu bu 24.11.10, 18:13
      wazne zadanie na jutro
      smilesmilesmilesmilesmile
    • gabi_989 Re: bu bu 24.11.10, 18:15
      Pomogłabym ale nie czytałam nic takiego...;/
    • miastowa. Re: bu bu 24.11.10, 18:15
      na wstępie pisz że ją podziwiasz i się przedstaw , a sama nie wiem miałam tą lekture 4 lata temu , a teraz jestem w 2 gimnazjum
    • lovejustin__ Re: bu bu 24.11.10, 18:16
      tu poszukaj : ; )
    • serduchowo Re: bu bu 24.11.10, 18:16
      prędzej ktoś ci odpowie na zadane.pl albo na zapytaj.com
      kotek nie jest do prac domowych....uncertain
    • julita980 Re: bu bu 24.11.10, 18:18
      nie wiem jak tylko zaczac naprawde reszte se napisze bo naprawde zawsze mam z tym problem
      smilesmile
      • julita980 Re: bu bu 24.11.10, 18:47
        pomocy pomuzcie plis plis
        crycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycry:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
    • julita980 ppoommooccyy 24.11.10, 18:27
      w zadaniu plis crying
    • fuckingprinces Nie wiem czy może być;/ Improwizowałam xD 24.11.10, 18:58
      Droga Danusiu, po przeczytaniu o twojej opiece nad chorą Elzą jestem w głębokim podziwie! Naprawdę pokazałaś że można na Ciebie liczyć w najgorszej sytuacji. Osobiście chciałabym mieć w swoim gronie taką przyjaciółkę jak ty- na którą zawsze mogę liczyć. Chociaż było Ci trudno dałaś z siebie wszystko...

• julita980 Re: Nie wiem czy może być;/ Improwizowałam xD 24.11.10, 19:05
        super dzienki mysle ze moze byc dzienki teraz tylko ide pisac pa dzienkismilesmilesmilesmile
    • julita980 Re: bu bu 24.11.10, 19:05
      super dzienki mysle ze moze byc dzienki teraz tylko ide pisac pa dzienkismilesmilesmilesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka