julita980 24.11.10, 18:11 dobra napiszcie mi tylko wstep prosze plis list do danusi gawlókównej w którym chcesz wyrazić podziw i podziękować jej za to ze opiekowała sie elza naprawde ta lektura byla w tamtym roku nic nie pamietam plis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miastowa. Re: bu bu 24.11.10, 18:15 na wstępie pisz że ją podziwiasz i się przedstaw , a sama nie wiem miałam tą lekture 4 lata temu , a teraz jestem w 2 gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
serduchowo Re: bu bu 24.11.10, 18:16 prędzej ktoś ci odpowie na zadane.pl albo na zapytaj.com kotek nie jest do prac domowych.... Odpowiedz Link Zgłoś
julita980 Re: bu bu 24.11.10, 18:18 nie wiem jak tylko zaczac naprawde reszte se napisze bo naprawde zawsze mam z tym problem Odpowiedz Link Zgłoś
julita980 Re: bu bu 24.11.10, 18:47 pomocy pomuzcie plis plis :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Odpowiedz Link Zgłoś
fuckingprinces Nie wiem czy może być;/ Improwizowałam xD 24.11.10, 18:58 Droga Danusiu, po przeczytaniu o twojej opiece nad chorą Elzą jestem w głębokim podziwie! Naprawdę pokazałaś że można na Ciebie liczyć w najgorszej sytuacji. Osobiście chciałabym mieć w swoim gronie taką przyjaciółkę jak ty- na którą zawsze mogę liczyć. Chociaż było Ci trudno dałaś z siebie wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
julita980 Re: Nie wiem czy może być;/ Improwizowałam xD 24.11.10, 19:05 super dzienki mysle ze moze byc dzienki teraz tylko ide pisac pa dzienki Odpowiedz Link Zgłoś
julita980 Re: bu bu 24.11.10, 19:05 super dzienki mysle ze moze byc dzienki teraz tylko ide pisac pa dzienki Odpowiedz Link Zgłoś