lula200 25.11.10, 12:05 czy macie w szkole jakieś popularne rzeczy ? np. u mnie są popularne gumowe bransoletki ( sorry jeśli juz był taki wontek ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiail Re: malutkie pytanie ;D 25.11.10, 15:19 U nas też biżżu no i teraż kolczyki zwierzątka xdd .` Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: malutkie pytanie ;D 25.11.10, 15:26 raczej nie, nie orientuję się w takich rzeczach Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: malutkie pytanie ;D 25.11.10, 15:31 u nas? bransoletki zwykłe lub z muliny. - mam naszyjniki z małymi, srebrnymi przywieszkami. - mam, w kształcie serca. w środku są cyrkonie. i rzeczy w kolorach - czerwony, żółty i zielony. - mam (bransoletka z muliny) Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: malutkie pytanie ;D 25.11.10, 15:34 Lepiej sprecyzowane pytanie by brzmiał: Co jest popularne w mojej szkole? Debilizm. To zadziwiające, jak wiele osób to praktykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: malutkie pytanie ;D 25.11.10, 15:37 picie tymbraków, chodząc po całej szkole. po prostu szpan. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: malutkie pytanie ;D 25.11.10, 15:42 nie, jakoś chyba nie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaapelusik Re: malutkie pytanie ;D 25.11.10, 15:52 od niedawna w mojej budzie rządzą buty EMU i prawie każda dziewczyna robi sobie teraz po pare dziurek w uchu ;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
niewiadoma_xxxx Re: malutkie pytanie ;D 25.11.10, 22:09 A u nas w szkole są popularne teksty xD Np. Niekryty Krytyk (WSZYSTKIE jego teksty xD), pro, subcio hubcio itd xD A z przedmiotów, to różne, różniaste kolorowe bransoletki, kolczyki etc There is no pretending... niewiadoma_xxxx Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: malutkie pytanie ;D 28.11.10, 12:54 Tymbarki, buty emu, gadanie nieustannie o facebooku. Kurde jakie to denerwujące... Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: malutkie pytanie ;D 28.11.10, 15:15 Nie ma w mojej szkole mody na rzeczy .. Ale jest zdecydowanie moda na bycie modnym -.- Nikt nie jest orginalny i wszyscy ubieraja sie na jedno kopyto Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: malutkie pytanie ;D 28.11.10, 16:41 takie bransoletki gumowe ;albo z koralikami , duże czapki , jeginsy , buty emu , koszule , nerdy , big łańcuszki , gadanie o facebooku , picie tymbarków , teksty np tap madl lub dżisys , duże torby , bluzki w paski . Odpowiedz Link Zgłoś
blablablaa Re: malutkie pytanie ;D 30.11.10, 09:55 nie ma u nas niczego takiego.XD Odpowiedz Link Zgłoś
sokbananowy Re: malutkie pytanie ;D 30.11.10, 12:25 Gumowe bransoletki, emu i skarpety (czapki) Odpowiedz Link Zgłoś
pyskatagowniara Re: malutkie pytanie ;D 30.11.10, 12:53 Mazanie po ławkach xDee Picie tymbarków , zbieranie i wymienianie się kapslami . Bransoletki gumowe takie z Bravo xD Buty EMU Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: malutkie pytanie ;D 01.12.10, 16:05 tsa, każdy chłopak którego mijasz ma spodnie niemalże od kolan . wiecie o co chodzi c'nie ? ; dd rurki z opuszczonym krokiem czy jak to tam zwą . XD Odpowiedz Link Zgłoś