Dodaj do ulubionych

Włosy po wyjściu od fryzjera

28.11.10, 13:22
ostatnio byłam u fryzjera i miałam podcinane końcówki
były lekkie i gładkie jakich nigdy nie miałam
ale po umyciu szamponem (avon) i odżywką (garnier)
znów były takie same czyli ciężkie i matowe
fryzjerka mówiła mi że jak bd używać odżywki to ich stan się poprawi sad
znacie jakieś dobre profesjonalne szampony i odżywki?
zastanawiałam się nas kosmetykami MATRIX i SYOSS
macie może takie?>
Obserwuj wątek
    • szejdi Re: Włosy po wyjściu od fryzjera 28.11.10, 15:02
      Moja mama używa SYOSS i czasem od niej biorę, ale ja osobiście różnicy nie zauważyłam, myjąc syoss, a np. garnier czy nivea
      • majson Re: Włosy po wyjściu od fryzjera 28.11.10, 16:31
        SYOSS działa we dług mnie tak samo jak inne szampony np. palmolive.....
        Może jedwabiu zacznij używać bo wtedy się tak ładnie świecą albo pójdź do fryzjerki i się zapytaj co by mogło wzmocnić twoje włosy często u fryzjera można kupić jakieś profesjonalne szampony czy odżywki.
        • gaba97 Re: Włosy po wyjściu od fryzjera 28.11.10, 16:37
          Ja używam szamponu i odżywki Dove, takich w kształcie trójkąta, są super, polecam wink.
    • kitty Re: Włosy po wyjściu od fryzjera 28.11.10, 16:37
      syoss jest do dupy.
      mam jedną odżywkę, ale nie pamiętam nazwy. wydajna, opakowanie białe z niebieską kulą. kosztuje tylko 15 zł a jest dużo lepsza od takich za 60.
      ale nie chce mi się wychodzić z łóżka aby sprawdzić nazwę.
    • werka197 Powiem Ci dlaczego tak jest 28.11.10, 16:44
      Jesli kupisz np. nowy szampon , inny niz wczesniej uzywalas to wlosy po pierwszym myciu beda fajne i wgl a potem juz normalne . No wlasnie .. Mozna wywnioskowac z tego ze lubia zmiany . Ja mam 4 rozne szampony i uzywam je na zmiene . Wlosy po kazdym myciu mam jak po wyjsciu od fryzjera .
      PS. nie uzywaj odzywek bo to jest sam silikon ktory jest nie zdrowy dla wlosow .
    • nick_jonas_jb Re: Włosy po wyjściu od fryzjera 28.11.10, 16:45
      Panteen ?
      Nie jestem pewna czy tak to sie pisze ale raczej wiadomo o co chodzi... smile
      • kawaiikimie Re: Włosy po wyjściu od fryzjera 28.11.10, 16:53
        MATRIX jest bardzo dobry ! Jedna z najlepszych firm ! Tylko trochę droga. Bardzo dobra jest też firma EchoSline i Sleek Line smile Są to profesjonalne firmy i dosyć tanie, a na prawdę dobre. smile
    • hooodooo Re: Włosy po wyjściu od fryzjera 28.11.10, 16:52
      odżywka firmy "Joanna" jest fajna.
      ja ją używam i moje włosy wyglądają o niebo lepiej niż dawniej ;q
      • sel_dem używam szampony i odżywki z Syoss 28.11.10, 17:00
        i jestem zadowolona . Z tej firmy mam również lakier do włosów ale jego b.rzadko używam .
        Tylko powiem ci że używając samego szamponu bez odżywki z tej firmy efekt bd marny .

• sel_dem szampon i odżywkę * 28.11.10, 17:20
    • fuck_the_system Re: Włosy po wyjściu od fryzjera 28.11.10, 16:59
      ja mam kosmetyki do włosów z firmy matrix - są najlepsze . polecam . smile

www.kotek.pl/kotek_forum/02,3057,119250026,119250026,swieta_wspaniale_czy_raczej_bezsensu_.html - z góry dzięki . kiss
    • lissa. :-) 28.11.10, 19:17
      ja mam z garniera odżywkę i ona jest bez silikonu
    • meggi_13 Re: Włosy po wyjściu od fryzjera 28.11.10, 19:27
      Charles Worthington i Alberto Balsam ma fajne szampony smile Nie używaj odżywek bo to jest niepowiem co...
    • miley124 Re: Włosy po wyjściu od fryzjera 28.11.10, 19:32
      Polecam szampony Natury! Są naprawdę świetne!
      • paaaty. Re: Włosy po wyjściu od fryzjera 28.11.10, 19:45
        ja mam szampon z BIOSILK, trochę drogi- 34 zł. ale jest bardzo dobry polecam. d tego nowa odżywaka z panteene. I czasem używam również szamponu z SYOSS.
    • brygida16 Re: Włosy po wyjściu od fryzjera 28.11.10, 19:51
      Nie wiem co ci doradzić bo zupełnie inny problem!Mi włosy wypadają i kupiłam sobie szampon z Joanny taki z rzepy,nie jest drogi ale skuteczny i już go miałam!
    • linda Ja mam SYOSS 28.11.10, 20:02
      I jestem zadowolona. Z tym , że dla mnie każda odżywka jest taka sama bo nie mam ani zniszczonych włosów ani nic. No w każdym razie ją polecam smiletongue_out
    • moniss_ Re: Włosy po wyjściu od fryzjera 04.12.10, 22:48
      Sayoss podobno przetłuszcza włosy,
      ja używam szampony Timotei i nie są ciężkie ani matowe,ale to też zależy od włosów.
    • gorzata.14 Re: Włosy po wyjściu od fryzjera 05.12.10, 16:30
      Nie radze używać odżywek ale jeżeli musisz to nakładaj jej troszeńkę na końcówki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka