nikki 30.11.10, 16:54 Hej XD Jak w temacie, chcę sobie kupić nowy telefon. Brat radzi mi Nokię 5230 ale ja nie jestem pewna .co myślicie o tym telefonie????? Pragnę waszej opinii bo sama nie mogę się zdecydować ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpusia Re: 30.11.10, 17:09 mozliwe ze wiele problemow z nimi, ale z tych dwoch to bym chyba wybrala lg albo samsung d900i hhaha nie no zartuje, ale ja go mam i sie swietnie spisuje xd Odpowiedz Link Zgłoś
gosia703 Re:Telefon 30.11.10, 17:11 Ja mam Sony Ericsona i ten telefon najbardziej mi odpowiada(wygodny,szybkie wybieranie,2.2 mega pixela,oraz szybkie połączenie z internetem) Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy Brat ma ; ) klik. 01.12.10, 16:43 Mój brat ma Nokię 5230. Jest fantastyczna, spisuje się bardzo dobrze On ma w kolorze czarnym, super . Jest super, lecz ja wolę telefony z klawiaturą qwenty np . : LG KS360 Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
selcia999 Re: Brat ma ; ) klik. 01.12.10, 16:52 Mój brat ma iphona i on jest poprostu genialny!!! Brat ma 15 lat Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: 30.11.10, 20:50 Uważam, że to bardzo dobry pomysł- Nokia produkuje najlepsze telefony i nie mówię tego dlatego, że sama mam nokię , bo nie mam noki, ale miałam. Bateria długo wyrzyma, ogólnie jest wytrzymała. Samsungów corbi, delphi nie polecam, sama mam delphiego, a kol. corbirgo. Samsungi to graty. Szybko się psują, byłam już 2 razy z naprawą, a tel. mam pół roku. A jak miałam nokię nie byłam ani razu. Moje telefony dużo przyżyły, topiły się, spadały z dużej wysokości itd. Sony Ericsson (czy jak się tam pisze)- jest b. dobry, ale trudny w obsłudze, ciężko się przestawić, ale jest drugim telefonem najlepszym po noki. Lg- Są lepsze od samsungów, ale gorsze od SE i Nokii. Łatwo się psują, ale bateria szybko się ładuje i starcza na dosyc długo. Czyli Twój brat ma świętą rację, posłuchaj go. A ten telefon ma moja koleżanka i jest b. dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Telefon 30.11.10, 20:29 samsung delphi nokia 5530 samsung avila lg arena Odpowiedz Link Zgłoś