więc...mam takie pytanie....miałam już plany na sylwestra ale moje życie w przeciągu zaledwie 3 dni rozsypało się na małe kawałki...odchodze z Katolickiego Stowarzyszenia Młodizeży(właśnie ze znajomymi z tego stowarzyszenia miałam spędzać sylwestra),gorzej się ucze i wogóle...nie ważne...chodzi mi o to że chciałabym sylwestra spędzić w gronie moich 4 przyjaciółek...nie wiem czy wsyztskie będą mogły i czy będą chciały ale zobaczymy...u którejś z nas w domu by to mogło być...ale teraz pytanie:co mogłybyśmy robić??zapewne będą chciały pograć na ps3 bo mam singstara,guitar hero i buzz quiz więc to na pewno byśmy robiły...i jakieś filmy też...no ale nie możemy spędzić sylwestra siedząc przed telewizorem...macie może jakieś pomysły co byśmy mogły robić??fajerwerki na pewno będą bo moi rodzice będą w domu także no wiadomo że to tata odpali...ale się zastanawiam nad tym co możemy robić.jeśli moglibyście napisać jakieś fajne propozycje(bez głupich komentarzy prosze ok??) to byłabym wdzięczna...

dzięki kociaki...