02.12.10, 19:43
więc...mam takie pytanie....miałam już plany na sylwestra ale moje życie w przeciągu zaledwie 3 dni rozsypało się na małe kawałki...odchodze z Katolickiego Stowarzyszenia Młodizeży(właśnie ze znajomymi z tego stowarzyszenia miałam spędzać sylwestra),gorzej się ucze i wogóle...nie ważne...chodzi mi o to że chciałabym sylwestra spędzić w gronie moich 4 przyjaciółek...nie wiem czy wsyztskie będą mogły i czy będą chciały ale zobaczymy...u którejś z nas w domu by to mogło być...ale teraz pytanie:co mogłybyśmy robić??zapewne będą chciały pograć na ps3 bo mam singstara,guitar hero i buzz quiz więc to na pewno byśmy robiły...i jakieś filmy też...no ale nie możemy spędzić sylwestra siedząc przed telewizorem...macie może jakieś pomysły co byśmy mogły robić??fajerwerki na pewno będą bo moi rodzice będą w domu także no wiadomo że to tata odpali...ale się zastanawiam nad tym co możemy robić.jeśli moglibyście napisać jakieś fajne propozycje(bez głupich komentarzy prosze ok??) to byłabym wdzięczna...smile
dzięki kociaki...kiss
Obserwuj wątek
    • karoooola20 Re: Jak...?? 02.12.10, 19:49
      Ja w tamtym roku z przyjaciółką oglądałam film, ale to nie wyszło, bo ona mnie cały czas szczypała... ale dalej. Zrobiłyśmy sobie też sesję fotograficzną. Poprzebierałyśmy się w ciuchy mamy i taty (nie było ich big_grin), chodziłyśmy na pole, lepiłyśmy bałwana, ślizgałyśmy się po ulicy big_grin (bo ja mieszkam przy takiej ruchliwej strasznie, ale jak wiadomo, w sylwestra była pusta, to była radocha big_grin). No i nie wiem... chyba tyle wink
      • crezyyy Sylwek ! xD ; ] 02.12.10, 20:58
        - fajerwerki big_grin
        - film pt. "Legalna Blondynka" świetny, polecam ! Lub "Trzynastka" big_grin
        - Ps3 smile SingStar i te różne big_grin
        - bez żarcia i napojów gazowanych się nie obędzie tongue_out big_grin
        - może sesja ? np. weźcie ciuchy rodziny big_grin tongue_out
        - po fajerwerkach wy zostańcie na dworze i ślizgajcie się po zamarzniętych chodnikach, hah tongue_out big_grin
        - telefony z zastrzeżonego numeru do przypadkowo wciśniętych klawiszy i robienie kawałów:
        Ja z siostrą i kumpelami kiedyś zadzwoniłyśmy a tu koleś a ja :
        Dobry wieczór, jesteśmy z radia Music Music i właśnie wygrał pan 10 000 zł !
        - Ale ja nie brałem udział w żadnym konkursie.
        - To nic. To my wybieramy numer i rozdajemy za darmo nagrody!
        - Na prawdę ?
        - Tak. Ale musi pan odpowiedzieć na jedno pytanie. Do czego służy tampon ?
        - No tampon, ee , tampon. a jego żona :
        Z kim ty do cholery jasnej o tamponach gadasz? rozlącz się
        a my w śmiech i :
        Dobra noc. Chyba woła pana żona.
        hah ; D
        • myszqa13 haha...dobre z tym telefonem...haha 02.12.10, 21:58

> - telefony z zastrzeżonego numeru do przypadkowo wciśniętych klawiszy i robieni
          > e kawałów:
          > Ja z siostrą i kumpelami kiedyś zadzwoniłyśmy a tu koleś a ja :
          > Dobry wieczór, jesteśmy z radia Music Music i właśnie wygrał pan 10 000 zł !
          > - Ale ja nie brałem udział w żadnym konkursie.
          > - To nic. To my wybieramy numer i rozdajemy za darmo nagrody!
          > - Na prawdę ?
          > - Tak. Ale musi pan odpowiedzieć na jedno pytanie. Do czego służy tampon ?
          > - No tampon, ee , tampon. a jego żona :
          > Z kim ty do cholery jasnej o tamponach gadasz? rozlącz się
          > a my w śmiech i :
          > Dobra noc. Chyba woła pana żona.
          > hah ; D
    • rychowa11 aaaa więc:) 02.12.10, 19:51
      możecie np. potańczyć, porobić sobie różnego typu zabawy np. jaki pasuje do cb chłopak, poplotkować, robić szalone filmiki, śpiewać itp. itd. heh napewno coś jeszcze wymyślicie
      oOoOo i jeszcze kalambury czyli piszesz na karteczce imie i nazwisko slawnej osoby i kto ta osobe wylosuje probuje ja przedstawic lub piszesz nazwy piosenek i kto wylosuje jakas piosenke ten spiewa lub nuci a reszta myusi zgadnac i mozecie tez ukladac smiechowe historie nawet takie bez sensu
      mysle ze pomoglam heh kiss
      wpadne do was na singstar uwielbiam too heh mam w domu cos podobnego tez lubie spiewac karaoke zycze udanej zabawy podczas sylwka wink
      • m.i.l.e.y. Moje sposoby :) 02.12.10, 20:03
        U mnie na imprezach najczęściej:
        - śpiewamy, nagrywamy a potem się śmiejemy z naszego śpiewu smile
        - gra w butelkę (niekoniecznie rozbieraną xD)
        - oczywiście gadanie o wszystkim i o niczym!
        Z przyjaciółką kiedyś też włączyłyśmy kamerkę i sobie jaja robiłyśmy - tańczyłyśmy, śpiewałyśmy, dyskutowałyśmy na bardzo "poważne" tematy smile
        • ewcia1 Z tym fonem to było niezłe xd 03.12.10, 16:24
    • izoolka Re: Jak...?? 14.12.10, 22:47
      kalambury z głupimi hasłami są extra ;D polecam Twistera również wink karaoke byłoby meega ^^ albo ogólnie możecie potańczyć czy coś big_grin urządzić babski wieczór(makijaż,paznokcie itd) wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka