08.12.10, 12:04
Mam długie ,puszyste i lekko kręcone włosy i nie wiem jak się uczesać sad ciągle chodzę w warkoczu i już mi się to znudziło . Może mamci jakieś pomysły jak mogłabym się uczesać scared Liczę na waszą pomocwink
Obserwuj wątek
    • misiaczek2 Re: Fryzury 08.12.10, 12:09
      może wysoki koczek?
      albo upięcie czubka nad czołem?
      kucyk?
      lub warkocz z boku głowy? możliwości jest dużo smile)
    • indigo Re: Fryzury 08.12.10, 16:47
      Nie wiem .Hmmm ,może kucyk ?
    • beautiful_ Re: Fryzury 10.12.10, 18:42
      Ehh... to jest takie proste ! Wystarczy się trochę wysilić i poczytać gazet o modzie a pomysły przyjdą same, kombinuj z włosami upinaj aż ci coś fajnego wyjdzie ;]] Możesz robić luźne kitki, jednego kitka [w tym sezonie bardzo modny] albo koka jakiegoś na youtube są filmiki instruktażowe .
    • crazy_s Re: Fryzury 10.12.10, 19:40
      idź do fryzjera on na pewno ci podpowie co zrobić z włosami. to zależy od twojego kształtu twarzy wink
    • natusiaxdd Re: Fryzury 10.12.10, 19:47
      ja czasem chodzę w kitku albo w rozpuszczonych . U nas w sql jest moda na kitek (nicko uwiązany) i przypięty dużą spinką tak z tylu. Fajny jest też kitek związany na górze i na dole i tak zeby włosy mogły se latać . xD Myślę ze pomogłam . ; )
      • kari512 Re: Fryzury 26.01.11, 18:47
        Dziękismile
    • tusia2701 Re: Fryzury 04.02.11, 22:37
      ja często spinam włoski na bok, większość osób w tym dobrze wygląda, tyle, ze ja mam proste włosy, więc staram się je podnieść i kręcę. z jednego boku (ja z prawej strony) najpierw zbieram włosy i upinam kilkoma wsuwkami, potem dodaję jakąś ozdobną spineczkę, albo jakąś 'wspinkę' jak ta od krasnoludków miała i wuala ;]] kiss
    • temptation Re: Fryzury 05.02.11, 17:22
      Kup prostownicę i je wyprostuj ; ) .
    • dominikax3 Re: Fryzury 05.02.11, 17:28
      z opisu masz piękne włosy, chodź w rozpuszczonych lub rób kok ;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka