11.12.10, 11:28
Mam małą wadę wzroku i muszę kupić okulary korekcyjne..(na szczęście nie musze chodzić w nich caly czas tylko gdy przepisuje z tablicy, ogladam telewizje) jestem krótko wzrokowcem. Mój problem polega na tym że nie wiem jakie oprawki kupić..pomożecie?
Wiem że nie każde będą do mnie pasowały ale nie mam zielonego pojęcia jakie kupic.
Z góry dzięki.^^

Jak cos to kosz...tongue_out
Obserwuj wątek
    • gaba97 Re: Okulary.. 11.12.10, 11:34
      Moja siostra ma tą sama wadę co ty. Z nia problem jest taki, że cały czas chce te okulary nosić i psuje sobie jeszcze bardziej wzrok.
      Ona ma zwykłe, srebrne oprawki i są ok wink
      • twilight_lovee ; ) 11.12.10, 11:37
        moim zdaniem fajne są nerdy - jeśli masz więcej kasy to oryginalne Ray-Bany ! xd To bd szpanowac xd ! Nie no , jeśli to tylko na chwile , to możeszmiec jakie kolwiek big_grin

pozdrawiam , kiss
        • klaudi073 twilight_lovee i crezyyy 11.12.10, 11:41
          Na początku miałam sobie je właśnie kupic ale po dłuższym zastanowieniu doszlam do wniosku że moda na nie szybko sie skonczy..ale dzieki
          może je kupiewink
    • crezyyy Re: Okulary.. 11.12.10, 11:35
      Moim zdaniem nerdy są bardzo modne. Sama noszę okulary i mam czarne nerdy. smile
      nerdoszki
      tak wyglądają

brawo
    • olusia... Re: Okulary.. 11.12.10, 11:35
      Idź do optyka i pooglądaj, zobacz jakie pasują do twojego kształtu twarzy.

Ja też ntak na początku miałam, że tylko do przepisywania. Potem mi się powiększyło i zaczęłam nosić soczewki
    • miastowa. Re: Okulary.. 11.12.10, 13:48
      ja mam oryginalne " Ray Bany '" wiecie jakie , w kolorze czarnym .

a do autorki moda na nie się nie skończe , bo ona zawsze były , są i bd in . nerdy to klasyka .
    • pofu Re: Okulary.. 11.12.10, 14:39
      oksy se kup ( nerdy ) . wiem , ze są przereklamowane , ale ja mam granatowe i nie są aż tak . ; pp

big_grinkiss
    • indigo Re: Okulary.. 12.12.10, 12:02
      Ja mam okulary z vision express.
      Przy wyborze okularów pomagała mi tam jakaś pani.
      Teraz Ci coś napiszę z jakiegoś magazynu
      Do szerokich ,dużych i okrągłych twarzy pasują owalne modele średniej wielkości ,lub oprawki prostokątne

Do twarzy podłużnej ,owalnej pasują prostokątne ,mocno poprzeczne skracające twarz

do brunetek :szafirowe ,czerwone ,czarne ,srebrne
      do blondynek : złote ,srebrne ,miedziane
      dla rudowłosych : oprawki złote ,miedziane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka