blanus 12.12.10, 21:32 nk.pl/#profile/36999097/gallery/album/3 Myslicie, ze ona jest ładna ? ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meggi_13 Re: Ładna ? 13.12.10, 14:14 nie kazdy jest tak glupi, ze nie wie ze to ty -.- Odpowiedz Link Zgłoś
alexrusso Re: Ładna ? 13.12.10, 14:17 masz jakieś problemy emocjonalne złotko ? :p alexrusso Odpowiedz Link Zgłoś
anetajb Re: Ładna ? 13.12.10, 14:21 galeria zostala przyblokowana... muszę być znajomym.. Odpowiedz Link Zgłoś
grim Re: sądzę, że ta osoba(ty) jest brzydka. 17.12.10, 18:22 No fakt, brzydka jest. Masz kompleksy na puncie swojego wyglądu że musisz zadawać takie pytania na kotku ? Żałosna jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
miley miley 13.12.10, 14:27 nie można obejrzeć bo nie jestem znajomym więc nie ocenie Odpowiedz Link Zgłoś
linda Nie masz uprawnień do oglądania tego albumu 13.12.10, 18:05 Zablokowane Tak więc nie wiem kim jest ta osoba , ale chyba sama tego nie zablokowałaś chcący usłyszeć opinię o sobie . Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_s Re: Ładna ? 16.12.10, 16:52 skoro zablokowałaś to chyba nie ty. szczerze? brzydka osoba... Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet powiedziałabym że przeciętna, nie obrzygałam 16.12.10, 16:56 klawiatury, więc nie jest jeszcze tak źle Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Jakieś problemy emocjonalne? 16.12.10, 18:17 Masz tak zaniżoną samoocenę, że musisz się pytać tutaj czy jesteś ładna i jeszcze udawać, że to nie Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
detektywintruz Re: Ładna ? 16.12.10, 18:30 'nie masz uprawnień do oglądania tego albumu' xD Odpowiedz Link Zgłoś
lilow. Re: Ładna ? 16.12.10, 18:31 zablokowane ogladanie zdjec, ale z profilowego to tak średnio Odpowiedz Link Zgłoś
kiiin55 Re: Ładna ? 16.12.10, 19:34 w profilu masz napisane , że nazywasz sie bianka . na nk też . masz aż tak niską samoocene , żeby pytać nas tutaj i udawać , że to nie ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
arriane_ Re: Ładna ? 16.12.10, 19:44 Nie jesteś ładna.nie wiem co chciałaś tym osiągnąć(!?) Odpowiedz Link Zgłoś
tesi1 Re: Ładna ? 17.12.10, 18:04 arriane_ napisał(a): > Nie jesteś ładna.nie wiem co chciałaś tym osiągnąć(!?)<br /> <br /> Ja chcialabym cb widziec czy ty jestes ladna moze dasz swoj link do NK albo fotki... moim zdaniem kazdy jest ladny na swoj sposob pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Ładna ? 16.12.10, 19:55 Z głównego zdjęcia wygląda na to ,że jest brzydka . Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Ładna ? 16.12.10, 22:07 potrzebujesz się dowartościować poprzez pytanie się na kotku czy jesteś ładna? Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Żałosne, nawet tego nie sprawdzam. A jak masz 16.12.10, 22:17 problemy emocjonalne, czy innego typu to polecam wizytę u specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ Re: Ładna ? 16.12.10, 22:20 czemu od razu się złościcie? dziewczyna chciała tylko poznać Wasze zdanie. to nic złego. może po prostu chciała wiedzieć jak postrzegają ją inne osoby. no i nie napisała, że to ona, bo może chciała szczerej opinii, co? gdyby napisała, że to ona, w tedy pewnie byście nie napisali, że jest brzydka. w co i tak wątpię. ja nie mam uprawnień do oglądania tego albumu. Odpowiedz Link Zgłoś
fantvd Re: Ładna ? 17.12.10, 18:13 Nie wiem bo,,nie mam uprawnien do ogladania tego albumu" wiec ci nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Ładna ? 17.12.10, 18:17 nie mnie oceniać twoją urodę[taak,wszyscy wiemy,że to ty jesteś na zdjęciu -.-],ale z pewnością jesteś bardzo rozbrajająca.i robisz sobie po prostu tym wątkiem siarę.lepiej go skasuj czy coś,bo gdybym była twoja znajomą i znalazłabym na kotku taki wątek to chyba bym padła ze śmiechu.i uwierz,że nazajutrz każdy by się z tego śmiał :3 w dodatku dajesz każdemu swoje dane osobowe i to na kotku.no bo co z tego,że masz niby zablokowaną galerię,klasy i nie podałaś miasta?po miejscu zamieszkania znajomych można stwierdzić gdzie mieszkasz ty.teraz wystarczy tylko poszperać w klasach twoich znajomych i już wiemy do jakiej szkoły chodzisz.po prostu porażka.ogarnij się. Odpowiedz Link Zgłoś
anetta94 yyy 17.12.10, 19:49 A Ty masz jakieś problemy czy coś? Bo po samych nickach można poznać ze to ty gdyż tu masz nick : Blanus a tam blanka wiec najpierw jeśli będziesz sie pytała czy jesteś ładna to pisz jako Ty a nie jako Ona Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowa13 ^^ 17.12.10, 19:54 dodajesz własny profil! jej nie masz co robić czy co i jeszcze tak niewinnie "myślicie że ona jest ładna" masz kompleksy czy co? powiem tak pół na pół ale i tak jesteś dziwna i mi się żal ! Odpowiedz Link Zgłoś