Dodaj do ulubionych

Znacie jakieś wpadki nauczycieli?

17.12.10, 20:27
Nie tylko uczniowie popełniają gafy! Nauczyciele również! Np. gościu od matmy mówi do nas i pisze po tablicy odwrócony w naszą stronę. Pisze, pisze i po ścianie... Albo baba z niemca kiedyś powiedziała, że "wykastruje" jednego z uczniów. Najlepsza jednak była moja stara katechetka: "Wstań i zobacz jak siedzisz" wcześniej czytałam ten tekst w jakiejś gazecie, ale nie myślałam, że zobaczę to w realu XD.

A wasi nauczyciele? Popełniają gafy?
Obserwuj wątek
    • miley_cliqua Re: Znacie jakieś wpadki nauczycieli? 17.12.10, 20:32
      Moja pani od matmy kiedys na lekcji ( była zalamana że jeden nic nie umiał powiedziała : wku...asz mnie ! hahahaha big_grin a potem taka mina big_grin
      a tak to chyba nic nie pamietam big_grin
    • magy10041996 Re: Znacie jakieś wpadki nauczycieli? 17.12.10, 20:32
      a ten pan od matmy to portafi jeszcze robić z nami 1 zadanie na całej lekcji kture mieliśmy do domy, i choc muwimy mu że to już było on pod kiniec lekcji na nas wżeszczy czemu mu nic nie muwiliśmy big_grin
    • werix3 Re: Znacie jakieś wpadki nauczycieli? 17.12.10, 20:40
      u nas ksiądz kiedyś coś tam gadał o internecie że uczniowie robią tylko wklej i wyklej . haha . powiedział tak zamiast kopiuj wklej . hahaha .
      albo baba od niema pyta sie mojego kolego : Maciek jak masz na imie ?.
      lol .. XD
      • memories_ Re: Znacie jakieś wpadki nauczycieli? 17.12.10, 21:18
        Że sporo takich wpadek u mnie w szkole było to wiem, ale przypomnieć sobie nic nie mogę niestety. Ale moja pani z niemca bardzo lubi swoje powiedzonko " zaraz wam takiego hardkora zrobię... ". xd
    • truskaffkaxd : D 17.12.10, 20:45
      Np. mój nauczyciel od historii był na mnie zły że gadałam i mówi tak w złość Czaja wstajesz! patrzy do dziennika i mówi taki czerwony yy.. Wójcik xd
      • misiaczek29 Re: : D 17.12.10, 20:52
        to mój nauczyciel od angola był wkurzony na takiego gościa i mówi Wojtek wstawaj!! i (opluł sie i zaczoł sie śmiać sam z sb) i już do dyrektora- klasa w brech- a on no spoko siadaj już, widzicie że nauczysiel też człowiek więc mi nie przeszkadzaj(do Wojtka)!! i jednak sio mi z klasy!! już!!lol xD

*jak można dodać nowy temat na forum kotka.pl?? odp. plisss!
        • ghastly Re: : D 17.12.10, 20:54
          Na górze masz... Coś takiego co nazywa się - dodaj nowy wątek...sciana
    • hurricane. Re: Znacie jakieś wpadki nauczycieli? 17.12.10, 20:59
      kiedyś kolo od polskiego czytał jakiś tekst i przeczytał : h...ki xd
      • optymistka. noo !! 17.12.10, 21:04
      • optymistka. noo !! 17.12.10, 21:05

to ostatnio na lekcji polskiego pani podchodzi do mojego kolegi bierze jego ręke w dłoń ( bo miał zegarek) i mówi :
        stoi ci ?
        a cała klasa w brech xDD
    • ann_g Re: Znacie jakieś wpadki nauczycieli? 17.12.10, 21:00
      Nasi są tacy sztywni że po prostu... Zal patrzeć, ale nasza była katechetka to po prostu dopiero, nie opowiem!!! ;\\\\\
    • chizuru_ Re: Znacie jakieś wpadki nauczycieli? 17.12.10, 21:02
      a, mam. na końcu sali geograficznej stoją wypchane zwierzęta, głównie ptaki. no i któregoś dnia babeczka wyszła na chwilę, bodaj zanieść dziennik. kiedy wróciła, centralnie przed drzwiami do sali stał na podłodze bażant, a na biurku nauczyciela - kaczka. jej mina, kiedy to zobaczyła - bezcenna. tak czy siak, nie wiedziała, kto był sprawcą i, przekonana o swojej racji, zwróciła się do kilku chłopaków z mojej klasy: "cała wasza trójka dostaje uwagi" ^^ i tak w końcu ich nie wpisała, ale mniejsza. mieliśmy potem niezłą bekę~
      • looveangel Re: Znacie jakieś wpadki nauczycieli? 17.12.10, 21:14
        mój nauczyciel od chemii i biologii ostatnio do mnie i 2 innych dziewczyn "im szybciej tym prędzej dziewczyny" xDDD
        katechetka ostatnio do kolegi "Michał. ty mnie po prostu wkur.wiasz" xD

więcej już chyba nie było. zazwyczaj nauczyciele mają fajne teksty, ale nie mają wpadek . ;p
        • jenny. Re: Znacie jakieś wpadki nauczycieli? 17.12.10, 21:16
          u nas na wdż pani się przejęzyczyła i powiedziała "jak macie coś do powiedzenia to ręka w dupę xD xD"
        • misiaczek29 Re: Znacie jakieś wpadki nauczycieli? 17.12.10, 21:37
          i jeszcze nasz ksiądz wikary mówi : śmiało bez odwagi!
          xD

*a ja dalej nie wiem jak można dodać nowy temat na forum kotka...
    • werusia145 Re: Znacie jakieś wpadki nauczycieli? 17.12.10, 21:17
      Nasz polonistka zapytała się :
      " Czy wszyscy już umią ? " - wtf ? big_grin
      Albo nasz ksiądz z podstawówki , śpiewaliśmy jakąś piosenkę , był tam taki fragment : Juhu , Juhu . I on po pewnym czasie śpiewał i ch*j i ch*j .
    • ciapek Re: Znacie jakieś wpadki nauczycieli? 17.12.10, 21:24
      Nasz Wf-ista kiedyś:
      ' Ja nie puszczam dziewczyn on się same puszczają'

Nawiasem mówiąc asekurował nas wink
    • myszqa13 moja matematyczka:to jest 3 połowa kwadratu!xd 17.12.10, 21:27
    • chokeberry Re: Znacie jakieś wpadki nauczycieli? 17.12.10, 21:32
      mojej nauczycielce raz na lekcji dwa dredy odpadły, a druga zamiast powiedziec 'sens' to palneła 'sex' xd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka