Dodaj do ulubionych

waga;) biodra

18.12.10, 03:24
wiem to glupie ale mam 168 i waze 57 kg waga moze nie jest taka tragiczna ale wkurzaja mnie moje biodra 97cm wiem koszmaruncertain wiecie moze jak stracic pare cm w biodrach?
Obserwuj wątek
    • mrs_alex Re: waga;) biodra 18.12.10, 08:38
      Hmm...Nie jestem pewna, czy biodra da się 'zmniejszyć'... Na pewno są jakieś sposoby, może poszukaj ich w necie?
      Albo po prostu się z nimi pogódź? Pewnie za kilka lat, jako dorosła kobieta, będą Ci się one podobały smile Spójrz np. na Beyonce czy L.Lo. Są piękne, chociaż mają biodra tongue_out .
    • slodkiporanek Re: waga;) biodra 18.12.10, 09:01
      wazysz dobrze, więc pewnie taka twoja budowa... moze pływaj - to wyszczupla wszystkie partie ciała.
    • monik4 Re: waga;) biodra 18.12.10, 09:12
      I dont no -.-
    • malowana. 167 i 50kg. moje biodra też mnie wkurzają -.- 18.12.10, 09:15
    • miley Re: waga;) biodra 18.12.10, 09:31
      no ja nie wiem mam167 i 46 więc nie mam pojęcia ale może coś w necie
    • itsjustmee Re: waga;) biodra 18.12.10, 10:00
      Podobno faceci lecą na większe biodra przez instynkt, taka natura, bo większe biodra są lepsze do rodzenia dzieci, czy coś. "Idealne" wymiary kobiety to 90cmx60cmx90cm, więc akurat masz okej. big_grin
      Poza tym, duże biodra nie są złe, popatrz na Beyonce wink
      • aaasia Re: waga;) biodra 22.12.10, 13:26
        ja się zgadzam z tobąw 100% itsjustmee...
        a co do tematu ja też mam takie biodra na początku to nie denerwowało ale doszłam do wniosku że to nie jest koniec świata kiss
    • mweezy . 22.12.10, 13:39
      Masz po prostu taką budowę ciała, za wiele nie zmienisz, możesz jeszcze trochę schudnąć, ale to za wiele nie zmieni, bo kości biodrowe będziesz miała takie same, możesz pozbyć się z nich tylko tłuszczyku. Ja mam podobnie, więc łączę się z tobą w bólu.
    • kontrastowa Re: waga;) biodra 22.12.10, 15:06
      170,5 cm 52 kg . = do mojej wagi nie mam nic . ;d chciałabym troche przytyć ^^
      ale niby jestem taka chuda, ale biodra mam strasznie szerokie .

mnie też to denerwuje . Ale to są kości , wiec wątpie, że da sie je zmniejszyć ^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka