farnoholiczka Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 21.12.10, 16:28 Wpisywanie się do pamiętników i karteczki,ale nie nazwałabym tego idiotyzmem chociaż już karteczki mi się znudziły. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy002 Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 21.12.10, 17:35 no! kartezki z diddla byly najcenniejsze! ja meczylam mame zeby mi coraz to nowe kupowala juz dawno ich nie mam bo wyrzucilam... a tak to nie pamietam... nie wiem czy to pasuje do tematu, ale u mnie idiotyzmem jest kebab - powszachnie lubiany przez chlopakow gdy tylko wychodzimy z szatni na wf oni juz sa przy naszych torbach i przewracaja je na lew strone, a potem wszystko wkladaja jak bylo i zapinaja. zemsta jest najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
playtime Re: ha ha ha! 21.12.10, 17:48 Oczywiście wszechobecne pamiętniczki "Dwa aniołki w niebie..." ha ha ha ponad to złote myśli i szokujące pytania typu- "ulubione danie, ulubiona zupa i ulubiona potrawa" trzeba się było nagimnastykować, żeby choć na te trzy odpowiedzieć... No i słitaśne karteczki, które rzecz jasna trzeba było w nieskończoność wymieniać Pozdrawiam, weselej na duszy mi się zrobiło od tych wspomnień. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziora_ Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 21.12.10, 18:00 Łoo... Karteczki. Pamiętam nawet, jak w szkole banda dzieciaków organizowała konkurs na najładniejszy segregator. Oo'' Złote myśli, oraz takie JP-owskie teksty. "Kto nie skacze ten z policji" ; oo < nie skakałam :d> Odpowiedz Link Zgłoś
izunia567 Tap Madl 21.12.10, 18:00 język dżoany krupy, nasza polka tap madl, u mnie w szkole ciągle o tym gadali . Odpowiedz Link Zgłoś
tenshi oj taak 21.12.10, 18:09 a kiedys chlopaki robili takie składanki z papieru, co jak się dobrze zamachnąć, to robiły niezły hałas, byly też rurki z papieru, plucie z rurek, proce i nieśmiertelne samolociki z papieru -,- były też tzw. "sezony" czyli ogólna mania np. łuskania słonecznika(na lekcji), orzechów, fistaszków. Odpowiedz Link Zgłoś
loveash Wyrzucanie kwiatków doniczkowych przez okno. 21.12.10, 18:13 Raz naszą uwagę przykuła niemała palma. Niestety, nie powiodło się. XD Ale z tymi kwiatkami to było tylko przez miesiąc chyba. I jedynie moja klasa A od początku tego roku ciągnie się strzelanie gumkami. Kurde, dużo się dzieje Xd Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 21.12.10, 18:15 Złote myśli filofan czy jak to się zwie... teraz w gim oriflame [no comment] Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 21.12.10, 18:17 A i jeszcze czarodziejki witch i karteczki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 24.12.10, 21:19 Karteczki ;\ Masakra! ;x jak można coś takiego zbierać ; p Odpowiedz Link Zgłoś
alexrusso witch to wg furora. 24.12.10, 21:23 karteczki, złote myśli, pamiętniki, żyłki ( chyba filofany ), etc. wiem, że w złotych myślach pierwsze pytanie jakie się sprawdzało to masz chłopaka ? xd Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 24.12.10, 21:30 Karteczki,filofany i pele-mele Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 25.12.10, 13:46 Nie przypominam sobie nic takiego. A co do Złotych myśli - według mnie one są fajne Odpowiedz Link Zgłoś
aaasia Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 25.12.10, 19:38 U mnie tak samo tzw Zote myśli ale u mnie mówiło się na to Pele-Mele a i chyba jeszcze bransoletki z muliny i zbieranie kerteczek z różnymi postaciami Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 25.12.10, 19:43 karteczki filofun złote myśli ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
dunjaa Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 25.12.10, 19:48 karteczki o to pamiętam i pamiętniki ;> Odpowiedz Link Zgłoś
stina Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 25.12.10, 19:50 magy10041996 napisał(a): > Pamiętam jak u mnie w podstawuwce kilka let temu prawdziwym szałem były tak zwa > nezłote myśli które dawało sie znajomym i odpowiadali na różne głupie py > tania typu: czy masz chłpaka? lub jaki jest twój ulubiony kolor ? > ale to było idiotyczne xD > > A u was co zrobiło największą furore? > > Pozdrawiam Magy10041996 Nom, złote myśli to był szał Odpowiedz Link Zgłoś
kitek14 Ehh, stare dobre szkolne czasy ;) 25.12.10, 20:02 Podstawówka: *Karteczki z WITCHA (hehe, dilerki karteczek ;p z brokatem i naklejki najcenniejsze oczywiście ;p) *Guma do skakania (te pobijanie rekordów) *Takie żyłki do plecenia *''Trójkąty'' z papieru, które jak się machło porządnie to robiły niezły huk *Pokemony (masakra, miałam tych dysków chyba ze 100) *Złote myśli Gimnazjum: * ''Adien zloty internet dwa z telefonum tri majcie łocy na te-telebimkach'' - u nas to hymn xD * Karty (szczególnie pokerek ) Odpowiedz Link Zgłoś
paulla1872 3 lata temu ... 26.12.10, 09:41 gumki recepturki po całej szkole moja klasa się tym biła Odpowiedz Link Zgłoś
klafcia Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 26.12.10, 09:45 U mnie złote myśli, pamiętniki i karteczki. Jeszcze takie breloczki, rzemyki czy jakoś tak. ;] I ciuchy z hannah montaną ; < Odpowiedz Link Zgłoś
syll1401 w mojej sql.. 26.12.10, 09:51 zbieranie karteczek do segregatora taki żal z tego , ale ok xD co prawda sama byłam fanką tego... : P Odpowiedz Link Zgłoś
trampeczek Karteczki w segregatorach. xDDD 31.12.10, 16:41 Sama jeszcze je mam . xDD Nie mam serca ich wyrzucić. ;< Hahahahaha. xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
300flowers Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 26.12.10, 10:55 U mnie też coś takiego było. Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 26.12.10, 11:01 kapsle, spinery, szczere myśli, pokemony, breloczki, karteczki Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 26.12.10, 11:02 w podstawówce karteczki , w gimnazjum chłopaki (tak,wiem że to dzieci) takie kapsle jakby z cheetosów klikające "odkryli" , a ogólnie idiotyzmem są plastiki u mnie w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_s Re: Idiotyzmy które podbiły szkoły xD 26.12.10, 11:16 pamiętam jak miałam taką karteczkę: dużą, brokatową i odklejaną i wszyscy się na nią rzucali xd Odpowiedz Link Zgłoś