asiuul90 18.12.10, 16:09 mam problem z wagą, otóż mam 12 lat i 164 przy tym 46 kg wagi.. wiem, że mam sporą niedowagę, ale jem dużo i chyba mam taką przemiane materii.. hmm.. ale macie może jakieś sprawdzone sposoby na przytycie? może ktoś się chce dołączyć? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szalony_chomik Re: problem z wagą - szczupłość 18.12.10, 16:12 Chcesz być grubsza? To zamień się ze mną na wagę Odpowiedz Link Zgłoś
asiuul90 Re: problem z wagą - szczupłość 18.12.10, 16:13 o uwierz, że bym chiała ;D nie chciałabyś ważyć tyle co ja Odpowiedz Link Zgłoś
szalony_chomik Re: problem z wagą - szczupłość 18.12.10, 16:16 raczej ty byś nie chciała wyglądać jak ja. Po świętach idę na dietę Odpowiedz Link Zgłoś
natisia4 Re: problem z wagą - szczupłość 18.12.10, 16:17 Wcale nie masz dużej niedowagi ; ). Ja mam 13 lat, 168cm wzostu i ważę 45kg. Ciesz się tym, jeśli ci bardzo zależy to jedząc dużo wiele nie wskurasz, bo masz szybką przemianę materii. Ćwicz i wyrób sobie mięśnie no i... jedz dużo czekolady . Ja niestety jestem ciągle na diecie i nie mogę sobie na takie coś pozwolić, dlatego korzystaj! ;** Odpowiedz Link Zgłoś
asiuul90 Re: problem z wagą - szczupłość 18.12.10, 16:25 taak, to prawda.. w sumie powinnam się cieszyć, że nie jestem jakaś tam otyła.. może z wiekiem się to zmieni, nie wiem.. będę się stsr... jeszcze więcej jeść, no i od dzisiaj - ćwiczę Odpowiedz Link Zgłoś
mileylovexxx Ja tez 22.12.10, 09:57 a ja mam 13 lat 160 wzrostu i waze 38 kg pobijez a wygladam normalnie nikt mi nie mowi ze jestem chudabo nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
caro_peacelove Re: problem z wagą - szczupłość 20.12.10, 13:47 Jeśli ważysz tyle naturalnie bez żadnego odchudzania to nie musisz się martwić Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka McDonald i KFC się kłania 18.12.10, 16:16 ale jeżeli masz taką przemianę materii to trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
swiiitasna Re: McDonald i KFC się kłania 21.12.10, 16:22 ciapolka napisał(a): > ale jeżeli masz taką przemianę materii to trudno... zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa problem z wagą - szczupłość 18.12.10, 16:28 ja do wzrostu 172 cm, ważę 51 kg i też nie mogę przytyć, po prostu w mojej rodzinie wszyscy są szczupli. to zasługa genów, a z resztą ja nie chce przytyć i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: problem z wagą - szczupłość 18.12.10, 16:31 chude jest piękne. c ; naprawdę. miałabyś większy problem, gdybyś była w odwrotnej sytuacji. a tak to, nie wiem. może jakieś ćwiczenia pomogłyby ? w końcu mówi się, ze to ,,mięsie ważą najwięcej '' . Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug Re: problem z wagą - szczupłość 18.12.10, 16:37 ja ważę tyle samo przy 170. nie przejmuj się, to po prostu przemiana materii. nie wpychaj nic na siłe i nie rób głodówek, jedz normalnie. c: Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: problem z wagą - szczupłość 18.12.10, 21:43 przytyjesz za dużo i będziesz chciała schudnąć. Z czasem będziesz nabierała ciała i jeżeli utrzymasz zdrowe odżywanie to osiągniesz prawidłową wagę. ale cierpliwości : -) Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: problem z wagą - szczupłość 18.12.10, 22:13 sory, ja mam 1,80 i 55 kg. powinnam warzyż 15 kg więcej. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
mila13 Re: problem z wagą - szczupłość 18.12.10, 22:19 Chciałabym mieć taki problem jak Ty ja nie wiem jakim cudem ale od wakacji przytyłam sporo i to bardzo.Więc jedz wieczorem pełno słodyczy najlepiej wpierdziel dwa pudełka ptasiego mleczka.No i jedz fast foody to na pewno przytyjesz.A i chętnie oddam Ci moje nie potrzebne 10 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ @ciapolka 19.12.10, 19:46 żaden Mc czy KFC. Wtedy będzie po prostu tłusta. Rób jakieś ćwiczenia na wzmocnienie mięśni, ale jak nie masz żadnych problemów zdrowotnych ciesz się - dużo dziewczyn chciałoby być szczupłe Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: problem z wagą - szczupłość 19.12.10, 19:58 też chciałabym mieć problem niedowagi jeśli nie czujesz się źle(nie jest ci słabo, masz dużo energii) może po prostu się nie przejmuj ?? ani jedna kotka nie chciałaby wiedzieć ile ważę -.- powiem tylko że jest to około 15 kilo za dużo, czego po mnie PRAWIE nie widać... Odpowiedz Link Zgłoś
justbreathee Re: problem z wagą - szczupłość 19.12.10, 21:11 może jeszcze podrośniesz to zostaniesz top modelką xdd dziewczyny-pomagaja.blog.onet.pl/Zdrowie-Jak-bezpiecznie-przybr,2,ID410775321,DA2010-07-18,n tu masz fajny artykuł na temat jak bezpiecznie przytyć. Odpowiedz Link Zgłoś
twojaa Ja mam 13 lat i dalej --> 19.12.10, 21:15 Mam 13 lat i 164 cm wzrostu i waże 42 kg. Oblicz sobię tak od wzrostu odejmij 110 cm i wyjdzie ci twoja waga. Mi wychodzi : 54 kg. no to ma niedowagi 12 kilo. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnatalxxx Re: Ja mam 13 lat i dalej --> 22.12.10, 13:18 poprawka wychodzi twoja maksymalna waga ;p a najlepiej to obliczyć swoje BMI ;p Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Też mam niedowagę . 19.12.10, 21:16 Mam ją od początku swych dni życia Ja jestem od ciebie starsza i trochę niższa i ważę mniej i to sporo mniej niż ty ja to dopiero mam niedowagę Mam 14 lat jestem 4 cm niższa od ciebie i ważę 37 kg staram się opychać jedzeniem na wszelki sposób ale nic nie pomaga mam ostrą niedowagę moje koleżanki ważą koło 50 kg a ja 37 żal Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: problem z wagą - szczupłość 19.12.10, 21:18 Kup sobie coś na apetyt może pomorze mi nie pomaga bo próbowałam i to wiele razy . Odpowiedz Link Zgłoś
daisy002 Re: problem z wagą - szczupłość 20.12.10, 15:52 jeśli jest to dla Ciebie problem, to idź najlepiej do dietetyka. sama lepiej nie przechodź diet "pogrubiających" bo może się to źle dla Ciebie skończyć a poza tym twoja waga może być wynikiem jakiejś choroby, przez którą chudniesz. a może to po prostu normalne. dużo osób w twoim wieku jest bardzo szczupłych, a dopiero potem przybierają na wadze. Nie martw się tym na zapas, jeśli dobrze się czujesz i nic Ci nie dolega Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo nie masz ;d 21.12.10, 13:35 nie masz niedowagi . ;p ja ważę dużo mniej, a jestem starsza więc nie masz się czym przejmować . ;] Odpowiedz Link Zgłoś
martysia10 Re: problem z wagą - szczupłość 21.12.10, 14:41 Ja naprawdę chciałabym ważyć tyle co ty. Ja mam 12 lat, 164 cm wzrostu i wazę 70 kg. No ale jeśli chcesz tak bardzo przytyć to jedz jak najwięcej chipsów, czekolady, pij dużo coli, jedz kolację nawet o 23, dużo sosów na bazie śmietany, mięso smażone w głębokim tłuszczu, aaaaa i do kanapek majonez i ketchup jak najbardziej mam nadzieję, że trochę pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet Re: problem z wagą - szczupłość 21.12.10, 15:57 Nie ma sprawdzonych sposobów na przytycie. Tzn. Zdrowe przytycie. Masz dopiero 12 lat, w tym wieku to może być normalne, zaczniesz dojrzewać, to twoje ciało zacznie sie zmieniać, i przybierać na wadze, także nie przejmuj się Ja też miałam niedowagę w twoim wieku, ale to nie jest dobry pomysł liczyć wskaźnik BMI, bo to prawidłowo pokazuje wyniki na dorosłych Proszę zagłosuj Klikaj i pomóż mi! Odpowiedz Link Zgłoś
zakochanawsobie Re: problem z wagą - szczupłość 21.12.10, 16:07 YYYY ja mam 15 lat i waże 42 kg Odpowiedz Link Zgłoś
sofi. *.* 21.12.10, 16:08 mam taki sam problem. ;/ i tu nie pomogą McDonaldse .. ;/ wiem na własnej skórze. *.* Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: problem z wagą - szczupłość 21.12.10, 16:08 nie grubnij na siłę- potem będziesz narzekać, że jesteś za gruba ;p Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: problem z wagą - szczupłość 21.12.10, 16:08 jestem od Ciebie o centymetr wyższa i ważę o kilogram mniej, także jak dla mnie nie ważysz za mało. właśnie jest całkiem dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: problem z wagą - szczupłość 21.12.10, 16:12 kobieto ale masz problem ja mam 13 lat 154 cm i waze...33kg!przebijesz to powinnam wazyc conajmniej 40kg ja tam sie ciesze ze tyle waze ty tez pownnas nie wszyscy maj tylee szczescia co ty niektyrzy waza okolo 60 a chadza do 6 klasy ! jak zaczniesz tyc to mozesz nagle zrobic sie za gruba i wtedy bedziesz zalowac! LEPIEJ NIC Z TYM NIE RUB ZA ROK ALBO 2 JESZCZE PRZYTYJESZ ,ZOBACZYSZ Odpowiedz Link Zgłoś
honest_ ... 21.12.10, 16:27 ja też mam taki sam problem i chyba tylko ci co mają ten sam to rozumieją. mam dość mówienia 'boże, ale ty jesteś chuda' i 'ale ci wystają biodra'. ja tak mam, po prostu. specjalnie wykupiłam obiady w szkole, zeby jeść też w domu, jeść dwa na dzień. ciągle jem i tak to nic nie daje. ja po prostu nienawidzę tej.. 'chudości'. i to stwierdzenie niektórych 'ty chyba masz anoreksję'. kur..de! anoreksja to choroba mózgu, psychiki, to jest w głowie, nie w ciele. anoreksja to mniemanie, że chce być się chudszym i chudszym, zaburzenia, a nie niedowaga, chociaż tamto idzie w parze z tym, najczęściej. a ja wagę mam w sumie normalną na swój wiek i wzrost i nie wiem co ze mną nie tak. więc podpisuję się pod pytaniem, co zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
lays_x33 Chciałabym tak ! ;D 21.12.10, 16:36 Kiedyś byłam dosyć chuda ,ale zaczęłam jeść [ przez dorastanie x.x ] baaardzo dużo czekolady i przytyłam ; D Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_ o tu. 21.12.10, 16:39 wszystkie fast foody, po kolei jak leci, ale z umiarem. :q no i czekoladka, a co se będziesz żałować. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: problem z wagą - szczupłość 22.12.10, 09:42 Chciałabym być taka szczupła. ;o ;c Mi się strasznie podobają chude osoby. a jak chcesz przytyć to jedz dużo słodyczy, fast foodów itp. masz szczęście teraz są święta i możesz jeść ile Ci się podoba. ;C Nie to co ja! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczta13 Mi nawet fast foody i slodycze nie pomagaja! 22.12.10, 10:20 Mam 14 lat, 170 wzrostu i 42 kg wagi!!!! Jem jem i jem! A jestem chuda! Odpowiedz Link Zgłoś