Dodaj do ulubionych

Nie rozumiem takich ludzi;/

22.12.10, 20:57
Chodzi mi o moją koleżanke . Kolegujemy się od kilku ładnych lat nawet się przyjaźnimy, ale ona czasem dziwnie sie zachowuje.Najpierw mówi ze mamy np.spotkac sie w piątek a później nawet nie zamierza powiedzieć mi że to odwołuje tylko dopiero jak ja sie jej spytam czy sie spotykamy to ,,nie dzis chyba nie ,, i sie glupio uśmiecha ;/ nie potrafie jej zaufac do konca bo zawsze cos powie a pozniej jest inaczejsad wiem ze powinnam z nia porozmawiac bo jest niby moja ,,przyjaciółka,, ale ja jej tego nie powiem poprostu nie umiem ludziom mówic co o nich mysle szczegolnie jak jest to coś złegosad denerwuje mnie to troche bo nie moge na niej do konca polegacsad(( ale zalezy mi na tej znajomościsad(
Obserwuj wątek
    • andzia_28_94 Re: Nie rozumiem takich ludzi;/ 22.12.10, 21:11
      sad( ;/
    • soulik. Re: Nie rozumiem takich ludzi;/ 23.12.10, 15:23
      Moja "przyjaciółka" też tak robi. Najpierw się umawiamy ,A później coś wymyśla że jednak nie da rady się ze mną spotkać.

Ale skoro to przyjaciółka ,To musisz z nią o tym porozmawiać.
      • andzia_28_94 Re: Nie rozumiem takich ludzi;/ 23.12.10, 16:20
        No własnie nie umiem się zdobyć na to zeby jej powiedzieć co myśle sad czuje ze znowu coś wymyśli albo wogóle mnie nie poinformuje ze sie nie spotkamysad strasznie mnie to wkurzacrying
        • mweezy . 24.12.10, 14:59
          Musisz powiedzieć jej po prostu, że nie rozumiesz jej zachowania, i że jeśli ona nie chce się z tobą przyjaźnić to niech powie ci o tym wprost, a nie cię wystawia i obydwie was oszukuje, bo zachowuje się dziwnie i nie wiesz co masz o tym myśleć.
    • pyskatagowniara Re: Nie rozumiem takich ludzi;/ 24.12.10, 15:05
      Według mnie powinnaś przełamać lody i z nią porozmawiać . A może po tej rozmowie zrobi jej się głupio i zastanowi się nad swoim zachowaniem i stylem bycia. Musisz to zrobić przecież przyjaciółki rozmawiają ze sobą o takich rzeczach .

PS : Wesołych Świąt życzę . ;*** santachoinkaprezent
    • madalena Re: Nie rozumiem takich ludzi;/ 24.12.10, 15:06
      powiedz jej co cię meczy jeśli to twoja prawdziwa przyjaciółka to zrozumie i może się zmieni. smile może ona nie wiem że robi źle i że cię to denerwuję? rozmowa jest najlepsza.
    • naomi. ₪ ø ||| ·o. 24.12.10, 15:07
      moja koleżanka ma identyczną sytuacje -.-
      tylko , że ja nie wiem czy ona w końcu lubi tą swoją 'przyjaciółkę' czy nie.
      mi i moim koleżanką na nią gada, ale jak są razem to ja nie wnikam sciana
    • riki1246 Re: Nie rozumiem takich ludzi;/ 25.12.10, 18:41
      ja też nie
      • smola Moja koleżanka... 25.12.10, 18:58
        Moja przyjaciółka też się często ze mną "umawia" i nie może, ale ja znam powód ponieważ ona nie ma zbyt dobrych ocen, a jej mama nie pracuje to nie pozwala jej zbyt często odwiedzać koleżanek... Bywa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka