selenka65 23.12.10, 08:57 lubicie oglądać?Jeżeli tak to dlaczego? jeżeli nie (to też) dlaczego? Pamiętacie jakieś fajne scenki albo teksty z tego serialu? tak? to piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quelle Re: serial-mamuśki 23.12.10, 19:51 to ten na polsacie tak ??? uwielbiam oglądać powtórki , Odpowiedz Link Zgłoś
powerfulka Re: serial-mamuśki 24.12.10, 14:29 Często oglądam go po przyjściu ze szkoły - fajny serial . Odpowiedz Link Zgłoś
klauduk5 Re: serial-mamuśki 24.12.10, 14:36 haha ten serial jest boski ale coraz rzadziej go puszczają . genialny był odcinek jak cała ich rodzinka poszła na pielgrzymkę albo podróż poślubna Mirka i Patrycji . ale najlepsza to była ta babka co przychodziła do sklepu z bielizną mamy Mirka,miała genialne teksty ale za bardzo ich nie pamiętam xD Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 27.12.10, 09:33 zaje serial ; ] miruuuuuuuuuuś . maaaaaamuuuuuuuuuusiaaaaaaa nie no takie 2 cioty xd szkoda ze nie ma nowych odcinków Odpowiedz Link Zgłoś
katiediamond Re: serial-mamuśki 28.12.10, 15:39 Uwielbiałam ten serial Z tekstów to pamiętam tylko jak matka Mirka kłóciła się z matką Patrycji o to wesele i w końcu mówi jej żeby się wzięła za jakieś porządne zajęcie, bo w tej telewizji wszystkie zmarszczki jej widać. albo: Halina: smacznego Rysiek : dziękuję Ola : Przepraszam,w moim talerzu coś jest Halina : No jest, rosołek xD Ola : Nie, jakaś karteczka Halina: Jaka karteczka?Włoszczyzna chyba Ola : Ja widzę , że jest karteczka Rysiek : Niech pani pokaże. Rzeczywiście karteczka Tadeusz : Co to jest Halina : Święty Hieronim Ola : Proszę? Halina : Patron naszej parafii widocznie ksiądz zostawił po kolędzie, my tych talerzy nie używamy. Ponownie wszystkim smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
tenshi xD 28.12.10, 15:48 fajna była kiedyś scena, kiedy sie okazało, że Mirusiowi mamusia piżamkę suszarką do włosów podgrzewa xDD Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaj15 Re: serial-mamuśki 29.12.10, 21:16 Ja uwielbiam oglądać mamuśki !!!!!! Mamuśki żądzą !!!!! Karka Odpowiedz Link Zgłoś
kara33441 Re: To jest BOSKIE! 29.12.10, 21:35 Ja uwielbiam go oglądać każdy odcinek jest świetny!) tylko szkoda że już go dalej nie nagrywają Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka_ : DD 29.12.10, 21:33 kocham ten serial! bo jest w nim miruś, ola, tadek, rysiu, patka i wgl halinka! : D < 33333 Odpowiedz Link Zgłoś