Dodaj do ulubionych

Brakuje Wam kogoś w głosowaniu na chłopaka roku?

27.12.10, 20:58
Napisałam już do tego dużo komentarzy, ale mnie osobiście brakuje Nicka Jonasa. To był dla niego pracowity rok, dopiero teraz ma chwilę wytchnienia. Nagrał solową płytę, pojechał w trasę ze swoim zespołem, zagrał w drugim sezonie JONAS, wydał ścieżkę dźwiękową do JONAS (był autorem wielu piosenek na ścieżce). Potem pojechał z braćmi w trasę, wspomagał chorych na cukrzycę i potrzebujących. Moim zdaniem zasługuje chociaż na nominację.
Brakuje mi także np. Kellana Lutza, Chace'a Crawforda.
A jeśli chodzi o Was, brakuje Wam kogoś na liście nominowanych?
Obserwuj wątek
    • salivia Re: Brakuje Wam kogoś w głosowaniu na chłopaka ro 27.12.10, 20:59
      Mnie tam nikogo nie brakuje.Jest Ian Somerhalder i Johnny Deep i mi to wystarcza.
    • jonas_lover ktoś jeszcze? ;)) 27.12.10, 21:00
      • fineaszka Re: ktoś jeszcze? ;)) 27.12.10, 21:31
        Brakuje mi zdecydowanie Chace'a Crawforda ! serce
    • ginny11081981 Re: Brakuje Wam kogoś w głosowaniu na chłopaka ro 27.12.10, 21:04
      Mi brakuje Skandara Keynes'a (odtwórca roli Edmunda we wszystkich 3 częściach Opowieści z Narnii)big_grin kocham goserce kiss jest taki ślicznykwiatsercekisskiss szkoda, że go nie macrying
    • shewerewolf ` 27.12.10, 21:07
      Tak, pięciu osób. A konkretnie:
      - Ryan'a Teddera
      - Zachary'ego Filkinsa
      - Eddie'go Fishera
      - Brent'a Kutzle
      - Drew'a Browna
      devil
      • norrmalna Re: ` 27.12.10, 21:08
        Brakuje mi jakiegos pana z Plotkary. Najbardziej Ed'a sad
        • cotton.caandyy. Re: ` 27.12.10, 21:14
          norrmalna napisał(a):

> Brakuje mi jakiegos pana z Plotkary. Najbardziej Ed'a sad

mi też crying Brakuje mi Eda Westwicka, Chace'a Crawforda i Alexa Pettyfera crying
          Ale Bieber jest ! sciana Bez urazy dla fanów !
    • butterfly141 Re: Brakuje Wam kogoś w głosowaniu na chłopaka ro 27.12.10, 21:11
      Mi nikogo nie brakuje. Cieszę się, że jest Johnny Depp, a reszta była do przewidzenia xd
    • miastowa. Re: Brakuje Wam kogoś w głosowaniu na chłopaka ro 27.12.10, 21:15
      brakuje mi mojego cudnego Kellana Lutza
    • blackout_ yhym. 27.12.10, 21:15
      Wg. mnie to nic, ale tak- wydaje mi się, że zamiast Joe powinien byc Nick, bo jest milion razy lepszy od niego.

Jest Chaz, jestem hepi. Kotek wysłuchał moich próśb.
      Trzeba było się wcześniej na forum wypowiadac.
      • pudel Re: yhym. 27.12.10, 21:19
        Jest Jared i Johnny więc spoko
      • niemampomyslu yh. 27.12.10, 21:25
        Na początku brakowało mi BJ'a, teraz myślę, ze to dobrze, że go nie ma. 38-letni punkrockowiec, jeden z najlepszych muzyków na świecie, ogólnie zajebisty, miałby bić się z gwiazdkami typu Bejber czy Parkinson o tytuł chłopaka roku na jakiejś stronce plotkarskiej dla nastolatek? To poniżające -.- On ma za dużo klasy, talentu i ogólnej zajebistości do tego konkursu. Gdyby to jeszcze był konkurs w jakimś liczącym się magazynie muzycznym czy coś w tym stylu, to rozumiem. Ale tutaj? Litości. To właśnie konkurs dla gwiazduń jednego sezonu, komercyjnych i lofcianych przez słit tenaczer*. Jeszcze mi nie pasuje tutaj Johnny Depp.

*'teenager' w wykonaniu mojej pani od przyrody. wink
        • sopwil niemampomyslu 29.12.10, 22:12
          wiesz? chyba masz rację.
    • dosia321 Re: Brakuje Wam kogoś w głosowaniu na chłopaka ro 27.12.10, 21:20
      Mogliby wymienić Joe'go na Nicka. Nie miałabym nic przeciwko/
    • milenka452 Re: Brakuje Wam kogoś w głosowaniu na chłopaka ro 27.12.10, 21:27
      Nie wiem ale za to wydaje mi się że jest tam kilka niepotrzebnych osób uncertain
      • jessicakaulitz Re: nie ^^ 27.12.10, 21:31

• emila TAK! 27.12.10, 21:31
        serceWilliam Moseleyserce Śliczny i w ogólewink
        Grał on w Opowieści z narnii jako Piotr. Szkoda, że go nie macry
    • frutella_xd Re: Brakuje Wam kogoś w głosowaniu na chłopaka ro 27.12.10, 21:40
      Są Eminem, Jared, Johnny, Chester... nie, nikogo mi nie brakuje.

• savannah95 Re: Brakuje Wam kogoś w głosowaniu na chłopaka ro 27.12.10, 21:50
      Bogu dzięki jest koleś którego uwielbiamsmile
      A co do tematu brakuje mi Ryan'a Teddera ma nieziemski głossmile
      I Channing'a Tatum'a może nie osiągną zbyt wiele ale niezłe z niego ciachosmile
    • martynka5008 Re: Brakuje Wam kogoś w głosowaniu na chłopaka ro 28.12.10, 13:50
      Mi brakuję Kuby Molędy...nagrał wiele piosenek
    • natusia445 Re: Brakuje Wam kogoś w głosowaniu na chłopaka ro 28.12.10, 13:57
      Tak,mi osobiście brakuje Jadena Smith'a
      Przecież on równie dużo zdziałał w tym roku.
      Trochę niesprawiedliwe te nominacje,ale co poradzić ?! uncertain
    • iga18 Re: Brakuje Wam kogoś w głosowaniu na chłopaka ro 28.12.10, 13:59
      Brakuje mi Billiego Joe'a z Green Day'a, ale przynajmniej są Ian Somerhalder i Paul Wesley ; ))
    • k.c.a.k. ... 28.12.10, 14:03
      Jesteś jego fankąsmile) I tak nie mam na kogo głosowam poże z 3 osoby.
    • hooodooo Tak :c 28.12.10, 14:05
      Kellana Lutza. Baardzo go lubię.
      :c
    • mystery__ Re: Brakuje Wam kogoś w głosowaniu na chłopaka ro 29.12.10, 21:46
      mi też Nicka brakuje ;] ona ma śliczny głos, świetnie wygląda!! słodki jest i wg ;]
    • tomfelton Re: Brakuje Wam kogoś w głosowaniu na chłopaka ro 29.12.10, 22:04
      Mi również Lutza, a poza tym przydałby się jakiś sportowiec...
      W każdym razie z tych 'panów' powinien wygrać Deep.
      pozdrawiam
      • tomfelton Re: Brakuje Wam kogoś w głosowaniu na chłopaka ro 29.12.10, 22:06
        Sr, powinno być Depp
    • magy10041996 Re: Brakuje Wam kogoś w głosowaniu na chłopaka ro 29.12.10, 22:09
      Mi bill , Eminem i jared wystarczaja w zupełności xD
    • drama_queen Re: Brakuje Wam kogoś w głosowaniu na chłopaka ro 29.12.10, 22:18
      a mi brakuje Erica Dane'a, ale na kotku o nim nie piszą, więc nie dziwię się, że nie był nominowany xdd
    • ilovemajki Re: Brakuje Wam kogoś w głosowaniu na chłopaka ro 30.12.10, 23:29
      Np. Chłopców z MCR, którzy wydają nową płytę i Bruno Marsa, bo koleś jest świetny: )))
    • dlovato_jb Tak masz racje Nicka mi brakowało chociaż lubię.. 30.12.10, 23:37
      Bednarka to Nick z pewnością bardziej powinien być nominowany a tu Chamstwo sciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka