Dodaj do ulubionych

Seriale brytyjskie.

28.12.10, 23:36
Jakie polecacie? Oprócz Skins. Jestem w czwartym sezonie wink
Najlepiej o nastolatkach.
Obserwuj wątek
    • natzal Ekhm? Ekhm? 29.12.10, 01:07
      • wild_sun Re: Ekhm? Ekhm? 29.12.10, 01:15
        po co ci brytyjskie? obejrzyj 90210, plotkare czy VD
        • zajc. @wild_sun 29.12.10, 01:22
          brytyjskie są lepsze, bo są.. naturalne <:
          dopiero po obejrzeniu skinsów zorientowałam się, że amerykańskie seriale są takie sztuczne <<'
          • majullo Re: @wild_sun 29.12.10, 13:11
            Polecam Ci filmy z serii"The Silence"ogladałam podczas wakacji w londynie.
    • zajc. ~zajcowo. 29.12.10, 01:20
      przyłączam się do poszukiwań ^^ najlepiej seriale podobne do skinsów. <:
      mogę ci zapodać the inbetweeners, brytyjski serial, chociaż mnie nie przypadł do gustu.
    • wild_sun Re: Seriale brytyjskie. 29.12.10, 01:25
      tyle ze odpowiadajac na to pytanie zastanowiłam sie jakie seriale ja na prawde lubie. i oprocz bytyjskich przygod merlina i skinsow nie znam zadnych pochodzacych z UK. reszta to amerykanskie
      • natzal Wild_Sun TU! 29.12.10, 02:20
        Chcę brytyjskie, bo naprawdę mi się podobają. Skins już kończę.
        Plotkarę, 90210 i VD oglądam. Czekam na nowe odcinki.
        Podczas czekania zaczęłam oglądać Skins... Jest genialny.
        Teraz chcę zobaczyć też inne.
        Widziałam jeden odcinek Sugar Rush. Nie jest nawet złe w ostateczności, ale chciałabym jeszcze jakieś fajne wink
        • wild_sun Re: Wild_Sun TU! 29.12.10, 02:39
          taak, po skinsach też napadła mnie faza na brytyjskie seriale i wtedy zrozumiałam, ze po prostu ich nie ma. jezeli by były to nie da rady obejrzec ich w polsce, jak jakis tytul przyjdzie mi do głowy to tu wroce. sugar rush obejrzałam w wakacje odcinek czy dwa, ale takie sobie.
    • nothing... The Misfits 29.12.10, 11:19
      Według mnie warte obejrzenia. Naprawdę.
    • daisy002 Re: Seriale brytyjskie. 29.12.10, 17:39
      ostatnio na tvp1 leciało "Britannia high". przestali to puszczać, nie wiem czemu. myślę, że to brytyjski serial, tak mi się po akcencie zdaje smile a tak to "plotkara" jest super - wiem, że to amerykański, ale naprawdę super big_grin aha i jeszcze spodobał mi się serial "pamiętniki wampirów"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka