natzal 28.12.10, 23:36 Jakie polecacie? Oprócz Skins. Jestem w czwartym sezonie Najlepiej o nastolatkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wild_sun Re: Ekhm? Ekhm? 29.12.10, 01:15 po co ci brytyjskie? obejrzyj 90210, plotkare czy VD Odpowiedz Link Zgłoś
zajc. @wild_sun 29.12.10, 01:22 brytyjskie są lepsze, bo są.. naturalne <: dopiero po obejrzeniu skinsów zorientowałam się, że amerykańskie seriale są takie sztuczne <<' Odpowiedz Link Zgłoś
majullo Re: @wild_sun 29.12.10, 13:11 Polecam Ci filmy z serii"The Silence"ogladałam podczas wakacji w londynie. Odpowiedz Link Zgłoś
zajc. ~zajcowo. 29.12.10, 01:20 przyłączam się do poszukiwań ^^ najlepiej seriale podobne do skinsów. <: mogę ci zapodać the inbetweeners, brytyjski serial, chociaż mnie nie przypadł do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
wild_sun Re: Seriale brytyjskie. 29.12.10, 01:25 tyle ze odpowiadajac na to pytanie zastanowiłam sie jakie seriale ja na prawde lubie. i oprocz bytyjskich przygod merlina i skinsow nie znam zadnych pochodzacych z UK. reszta to amerykanskie Odpowiedz Link Zgłoś
natzal Wild_Sun TU! 29.12.10, 02:20 Chcę brytyjskie, bo naprawdę mi się podobają. Skins już kończę. Plotkarę, 90210 i VD oglądam. Czekam na nowe odcinki. Podczas czekania zaczęłam oglądać Skins... Jest genialny. Teraz chcę zobaczyć też inne. Widziałam jeden odcinek Sugar Rush. Nie jest nawet złe w ostateczności, ale chciałabym jeszcze jakieś fajne Odpowiedz Link Zgłoś
wild_sun Re: Wild_Sun TU! 29.12.10, 02:39 taak, po skinsach też napadła mnie faza na brytyjskie seriale i wtedy zrozumiałam, ze po prostu ich nie ma. jezeli by były to nie da rady obejrzec ich w polsce, jak jakis tytul przyjdzie mi do głowy to tu wroce. sugar rush obejrzałam w wakacje odcinek czy dwa, ale takie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy002 Re: Seriale brytyjskie. 29.12.10, 17:39 ostatnio na tvp1 leciało "Britannia high". przestali to puszczać, nie wiem czemu. myślę, że to brytyjski serial, tak mi się po akcencie zdaje a tak to "plotkara" jest super - wiem, że to amerykański, ale naprawdę super aha i jeszcze spodobał mi się serial "pamiętniki wampirów" Odpowiedz Link Zgłoś