meggi13 Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 18:58 ooO tak ! Matma ... to jest masakra ... ale na szczęście nie mam pały na półrocze ... tylko 2/3 ))))))))) życzę Tb Martyno powodzenia z matmą, fizyką i chemią ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ania2005 Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:03 Matma to dla mnie czarna magia.. Odpowiedz Link Zgłoś
elena1 Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:06 Matma hehe jestem w 1 gim i mam 3 w podstawówce miałam 5 i 6 ale to podstawówka tam za ładny uśmiech dostajesz lepsze oceny Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek95 Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:07 Największy problem mam z chemią i matematyką. Z fizyki też nie jestem dobra, ale z niej mam 3, a z tamtych dwóch po 2! Masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
truskaax3 Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:12 matma ! Nienawidzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynka05 Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgor 13.01.11, 19:16 Ja chodze do 1 gimnazjum i oceny mam w miare dobre ze wszystkich przedmiotów ale to tylko dlatego że mam dobrą pamięć wzrokową i jak przed lekcją przeczytam notatke z lekcji to ją zapamiętuje. Gdybym miała wybrać najgorszy przedmiot to wybrałabym fizyke bo nic z niej nie rozumiem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
milus56 . 13.01.11, 19:20 zdecydowanie chemia i moze matma... chociaż to też zależy od nauczeyciela bo jeśli ci źle wytłumaczy to nei dziwne ze nie czaisz : Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.jb. Biologia i geografia 13.01.11, 19:23 Biologia i geografia to jest dla mnie masakra;// No i historia... Odpowiedz Link Zgłoś
alisou najgorszy przedmiot. 13.01.11, 19:29 hm, ciężko wybrać, bo jestem w pierwszej gimnazjum i póki co nauka nie sprawia mi trudności, nawet fizyka, której się obawiałam. nie lubię matematyki, WOS jest miejscami nudny i angielskim czasem mam ochotę rzygnąc, bo mam 6 godzin tygodniowo... ale nie mam jakiś trudności. <; Odpowiedz Link Zgłoś
redhead Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:26 uwielbiam geografię! matmę czasem jak jest geometria, nienawidzę polskiego, chemii i w-f, plastyki i muzyki (bo mam okropną babkę brrr) Odpowiedz Link Zgłoś
momo. chemia. 13.01.11, 19:27 nie dość, że przedmiotu nie rozumiem to jeszcze mam nauczycielkę do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
vampire_diares Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgor 13.01.11, 19:27 ja ze ścisłych jestem dobra, ale mam problem z historią Odpowiedz Link Zgłoś
ecia95 Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:30 matma.;/ i chemia najgorsze przedmioty.;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mindi Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:34 Najgorsza jest biologia. Wogóle niewiem o czy pani mówi Odpowiedz Link Zgłoś
just.breathe Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:35 Najgorsza jestem z wf-u i fizyki. A najgorsze przedmioty moim zdaniem to: wf, fizyka, chemia i matematyka. Odpowiedz Link Zgłoś
olga6662 Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:38 najgorsza jest mata i angol po prostu koszmar, a z reszty to mam 5 i 6, a biolę i wos to uwielbiam, chemia nie jest taka zła Odpowiedz Link Zgłoś
nina.picyk Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 16.01.11, 12:20 A ja wszystkie przedmioty lubię Odpowiedz Link Zgłoś
inventive Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:40 Najbardziej chemia i fizyka. Ogólnie nie jestem najlepsza z przedmiotów ścisłych . Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Mam podobnie, ale nie mam 1 wiele ;). 13.01.11, 19:42 Nie lubię ścisłych, humanistycznych i pozostałych jakie tam jeszcze są. A resztę yyy... nie ma takich, powiedzmy, że nawet lubię ). Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:42 Witaj w klubie Też mi nie idzie z matmy i chemii. Fizyka jeszcze jakoś. Uważam je za najgorsze przedmioty. Nie przydadzą mi się w życiu, a teraz muszę się denerwować, bo mogę nie zaliczyć semestru z chemii. Porażka z tą szkołą. Odpowiedz Link Zgłoś
innocence_ Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:43 Fizyka, matma i niemiecki - dlatego, że nic nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lily_95 ym/// 13.01.11, 19:44 najgorzej to mi idzie z gegry potem fizyka, matma i biola. mam mnóstwo jedynek i teraz, żeby mieć pozytywną ocenę na półrocze muszę poprawiać połowę kartkówek, psrawdzinów itd. masakra Odpowiedz Link Zgłoś
genowefka Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:46 Ja ogólnie nie mam problemów z nauką 2 najgorsze oceny mam z geografii i polskiego, czyli 3-facetki są strasznie wymagające ;/ Ale jestem zadowolona z mojej średniej, bo poszłam do podobno najtrudniejszego gimnazjum w mieście. W 1 klasie miałam średnią 3,8 - ze wszystkiego. Mialam problemy z fizyka- mialam 2, ale teraz uchodze za jedna z najlepszych w klasie z fizyki Na te polrocze wychodzi mi srednia 4.33, wiec jak dla mnie to jest OK A do tego jetsem o rok od wszystkich mlodsza, ale to raczej nie ma wplywu na moje oceny, bo to tylko rok. Odpowiedz Link Zgłoś
zelaaa Chemia !!! 13.01.11, 19:49 na ten moment CHEMIA ! nienawidze tego przedmiotu Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_ian Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:55 dla mnie niemiecki Odpowiedz Link Zgłoś