Dodaj do ulubionych

Jakie przedmioty w szkole są według was najgorsze?

• meggi13 Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 18:58
      ooO tak ! Matma ... to jest masakra ... ale na szczęście nie mam pały na półrocze ... tylko 2/3 wink)))))))))

życzę Tb Martyno powodzenia z matmą, fizyką i chemią wink)))))))))
    • ania2005 Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:03
      Matma to dla mnie czarna magia.. confused
    • elena1 Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:06
      Matma hehe wink jestem w 1 gim i mam 3 w podstawówce miałam 5 i 6 ale to podstawówka tam za ładny uśmiech dostajesz lepsze oceny
    • buziaczek95 Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:07
      Największy problem mam z chemią i matematyką. Z fizyki też nie jestem dobra, ale z niej mam 3, a z tamtych dwóch po 2!
      Masakra!shock
    • truskaax3 Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:12
      matma ! Nienawidzę ! big_grin
    • petka Oczywiście matma i chemia;/ 13.01.11, 19:15
    • koniczynka05 Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgor 13.01.11, 19:16
      Ja chodze do 1 gimnazjum i oceny mam w miare dobre ze wszystkich przedmiotów ale to tylko dlatego że mam dobrą pamięć wzrokową i jak przed lekcją przeczytam notatke z lekcji to ją zapamiętuje. Gdybym miała wybrać najgorszy przedmiot to wybrałabym fizyke bo nic z niej nie rozumiem ;/ shock
    • milus56 . 13.01.11, 19:20
      zdecydowanie chemia i moze matma... chociaż to też zależy od nauczeyciela bo jeśli ci źle wytłumaczy to nei dziwne ze nie czaisz :smile
      • goofy. Re: . 13.01.11, 19:23
        Matematyka, geografia, fizyka.

xoxo
    • nutka.jb. Biologia i geografia 13.01.11, 19:23
      Biologia i geografia to jest dla mnie masakra;// No i historia...confused
      • alisou najgorszy przedmiot. 13.01.11, 19:29
        hm, ciężko wybrać, bo jestem w pierwszej gimnazjum i póki co nauka nie sprawia mi trudności, nawet fizyka, której się obawiałam. nie lubię matematyki, WOS jest miejscami nudny i angielskim czasem mam ochotę rzygnąc, bo mam 6 godzin tygodniowo... ale nie mam jakiś trudności. <;
    • redhead Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:26
      uwielbiam geografię! matmę czasem jak jest geometria, nienawidzę polskiego, chemii i w-f, plastyki i muzyki (bo mam okropną babkę brrr)
    • momo. chemia. 13.01.11, 19:27
      nie dość, że przedmiotu nie rozumiem to jeszcze mam nauczycielkę do bani.
    • vampire_diares Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgor 13.01.11, 19:27
      ja ze ścisłych jestem dobra, ale mam problem z historią
    • ecia95 Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:30
      matma.;/
      i chemia najgorsze przedmioty.;/
    • mindi Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:34
      Najgorsza jest biologia. Wogóle niewiem o czy pani mówi
    • just.breathe Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:35
      Najgorsza jestem z wf-u i fizyki. A najgorsze przedmioty moim zdaniem to: wf, fizyka, chemia i matematyka.
    • olga6662 Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:38
      najgorsza jest mata i angol devil po prostu koszmar, a z reszty to mam 5 i 6, a biolę i wos to uwielbiam, chemia nie jest taka zła
      • nina.picyk Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 16.01.11, 12:20
        A ja wszystkie przedmioty lubięsmile
    • inventive Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:40
      Najbardziej chemia i fizyka. Ogólnie nie jestem najlepsza z przedmiotów ścisłych .
    • demisia xd 13.01.11, 19:40
      zdecydowanie matmaa ! jej sie nie da zrozumieć ; D
    • pola16 Mam podobnie, ale nie mam 1 wiele ;). 13.01.11, 19:42
      Nie lubię ścisłych, humanistycznych i pozostałych jakie tam jeszcze są. A resztę yyy... nie ma takich, powiedzmy, że nawet lubię wink).
    • koralina94 Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:42
      Witaj w klubiesmile Też mi nie idzie z matmy i chemii. Fizyka jeszcze jakoś. Uważam je za najgorsze przedmioty. Nie przydadzą mi się w życiu, a teraz muszę się denerwować, bo mogę nie zaliczyć semestru z chemii. Porażka z tą szkołą.
    • innocence_ Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:43
      Fizyka, matma i niemiecki - dlatego, że nic nie rozumiem.
    • lily_95 ym/// 13.01.11, 19:44
      najgorzej to mi idzie z gegryuncertainuncertain potem fizyka, matma i biola. uncertainuncertain mam mnóstwo jedynek i teraz, żeby mieć pozytywną ocenę na półrocze muszę poprawiać połowę kartkówek, psrawdzinów itd. masakra confusedconfusedconfusedconfused
    • genowefka Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:46
      Ja ogólnie nie mam problemów z nauką 2 najgorsze oceny mam z geografii i polskiego, czyli 3-facetki są strasznie wymagające ;/ Ale jestem zadowolona z mojej średniej, bo poszłam do podobno najtrudniejszego gimnazjum w mieście. W 1 klasie miałam średnią 3,8 - ze wszystkiego. Mialam problemy z fizyka- mialam 2, ale teraz uchodze za jedna z najlepszych w klasie z fizyki wink Na te polrocze wychodzi mi srednia 4.33, wiec jak dla mnie to jest OKbig_grin A do tego jetsem o rok od wszystkich mlodsza, ale to raczej nie ma wplywu na moje oceny, bo to tylko rok.
    • zelaaa Chemia !!! 13.01.11, 19:49

na ten moment CHEMIA ! nienawidze tego przedmiotu sad
    • i_love_ian Re: Jakie przedmioty w szkole są według was najgo 13.01.11, 19:55
      dla mnie niemiecki wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka