Dodaj do ulubionych

Trudny okres

05.01.11, 17:33
Jestem przerażona nic mi się nie chce ,ale tak bardzo ,bardzo w ogóle nie odrabiam prac domowych ,nie czytam lektur ,nie sprzątam i nie mam siły by co kolwiek zrobić .Po prostu jakoś mi trudno .Nie chcem tu usłyszeć co mam robić ,bo ja to wiem ,chcem się tylko spytać czy w też tak miałyście tylko nie chodzi mi tu o tydzień czy dwa ,chodzi mi o trzy ,cztery miesiące ?

Prosze bez głupich komentarzy kiss
Obserwuj wątek
    • caterina97 Re: Trudny okres 05.01.11, 17:35
      napisać 100 razy słowo chcĘ . -.-
      • dom_998 caterina97 05.01.11, 18:29
        napisz
    • dream_ nie, nie miałam tak. 05.01.11, 17:38
    • miley124 Re: Trudny okres 05.01.11, 17:41
      Miałam,przejdzie.wink
    • sopwil mhm. 05.01.11, 17:44
    • princess132 Re: Trudny okres 05.01.11, 17:51
      mam tak, ciągle jestem zmęczona, spać mi się chce, nie jestem w stanie się uczyć- to nie jest tak, że mi się nie chce- nic nie mogę zapamiętać.
    • harrypotterxd Re: Trudny okres 05.01.11, 17:52
      chętnie bym Ci coś poradział ale nie miałam takiego przypadku sciana
    • 300flowers Re: Trudny okres 05.01.11, 18:05
      cześć, oto ja.
    • paja96 WITAJ W KLUBIE!!! 05.01.11, 18:08
      Ja mam tak mniej więcej od wakacji. Nie bardzo wiem co się stało. Zmuszała się do nauki, do CZEGOKOLWIEK i mi wychodziło, aż do przerwy świątecznej. Wtedy zaczęłam oglądać "Plotkarę" i straciłam chęć do czegokolwiek: sprzątania, uczenia się, nawet oglądania telewizji (no może poza "Plotkarą") i najchętniej leżałabym i nic nie robiła. Często wyznaczam sobie żelazne godziny na naukę a wychodzi na to, że zeszyt leży pod jakąś książką którą czytam dla przyjemności czy rysownikiem. A czasem poprostu leży a ja gapię się w sufit. I tak mijają minuty... Godziny... A potem jest szok. Często się zdarza- siadam do kompa i mówię sobię "Tylko 1 odcinek. To przecież jedyne 38 min!". Potem drugi- "Przecież jest wcześnie!", może trzeci- "Mam czas!" a jak chcę zacząć piąty to jest: "O K**** JAK PÓŹNO!!!". A czasem poprostu nic nie robię i nagle jest późno.
      Czasem jest taki okres że nic ci się nie chce. Przejdzie smile
    • sweetek_xd TU !!! 05.01.11, 18:15
      pff też to mam .. tylko nie kilka miesięcy ale cały 2010 rok zupełnie nic nie robiłam w szkole sie nie starałam i wgl... za przeproszeniem miałam i mam na wszystko wyj*bane : D
    • g_o_s_i_a Re: Trudny okres 05.01.11, 18:15
      Miałam podobnie, to minie, ale nie gwarantuję, że ten trudny okres nie powróci, bo to coś na kształt depresji.
    • samo_zlo 3 lata XD 05.01.11, 18:20
    • kredkakolorowa Re: Trudny okres 05.01.11, 18:21
      Nie wiem, ja tak nie mialam ;/

kiss
    • trufla Re: Trudny okres 05.01.11, 18:26
      Po pierwsze: pisze się "chcę", a nie "chcem". Musiałam to napisać bo działa mi to na nerwy. Mam lekką obsesję.
      Po drugie: tak miałam takie stany, w których nic mi się nie chciało, nie miałam sił itp. Przejdzie, a przynajmniej powinno...
    • doggy Re: Trudny okres 05.01.11, 19:41
      teraz tak mam.
    • wampirzyca1995 Re: Trudny okres 05.01.11, 19:44
      Mnie to wygląda na handrę. Ale nie martw sie ja też tak miałam. i w zasadzie to mam, bo w okresie zimowym, to nawet na dwór nie wyłażęwink A jesli chodzi o nauke to aż tak źle nie było. Musisz po prostu powiedzieć sobie dośc. Nie użalaj sie nad soba a w szystko bedzie Ok! Po prostu weź się w garśćkisskissI kup sobie tabliczkę czekolady. Ona działa na wszystkobig_grin
    • cyniczna Re: Trudny okres 05.01.11, 19:50
      ja tak mam całe życie ;D
      • alice_16 Re: Trudny okres 05.01.11, 19:56
        Miałam tak nie raz, chciało mi się ciągle spać, bolała mnie głowa, nie mogłam sie skoncentrować, często byłam zmęczona przychodząc ze szkoły (chociaż w szkole nie było nic męczącego). Czasami tak mam, ale przechodzi.
    • lovemebaby_ Re: Trudny okres 05.01.11, 19:54
      ja od początku roku szolnego mam coś takiego że mam w szystko w dup*e.
      np. dostałam jedynkę - noi co z tego ;D
      i to często denerwuje inne osoby xd
      • pudel Re: Trudny okres 05.01.11, 19:58
        dasz rade. zmobilizuj sie jakoś
    • avelon Re: Trudny okres 05.01.11, 20:01
      Miałam, ale minęło (Dzięki Bogu)
    • kasiulec ech.. nie jestm sama jak widze ... 05.01.11, 20:11
    • fantabuu Re: Trudny okres 06.01.11, 13:52
      cześć.
      mam , tzn niemam tak jak ty.
      ale nieczytam lektur, bo mi sie niechce. nie sprzatam bo mi sie niechce.
      głównie siedze przed kompem, albo na dworze.
    • nieidealnaa.xd Re: Trudny okres 06.01.11, 18:02
      tez tak mam , nie chce mi sie w ogóle nic , nawet słuchać na lekcji , chodzę do szkoły , bo musze , gdy była wywiadówka , moja mama szła na wywiadówkę i zobaczyła moje okropne oceny , tata na mnie na krzyczał , ale czasem też nie chce mi sie robić , ale powoli to mija , musiałam się wziąć w garśc , ale nie było mi łatwo . Bo szybciej miałam wszystko w dupie , co się dzieje .. A teraz musiałam ruszyć te swoje cztery litery ... Powinnaś się wziąć w garść , ruszyć swoje cztery litery i jak np. dużo spędzasz na komputerze , to przez tydzień , dwa nie wchodź na niego , ale jak będziesz miała wszystko zrobione , to wejdź na niego , ale jak przestaniesz z niego korzystać , to napewno lenistwo i brak sił przejdzie , uwierz mi ja też tak zrobiłam.. POWODZENIA I TRZYMAM KCIUKI ! smile
    • arletta88 Re: Trudny okres 06.01.11, 20:52
      witaj w klubie!
      mi sie tez teraz nic nie chce robić! mam 14 lat
    • nieprzytomna Re: Trudny okres 07.01.11, 14:38
      Kochana, ja mam tak od kiedy zaczęłam chodzić do gimnazjum( 2 lata) i jestem szczęśliwa brawo
    • nikawika Re: Trudny okres 07.01.11, 14:52
      hmm. miałam tak. xd
      przez jakieś 2 miesiące, nic sie nie uczyłam, a lekcje przepisyałam od koleżanek.
      na szczęście jakoś mi minęło. xdd samo. xd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka