Dodaj do ulubionych

POMOCY! O co mu chodzi?!

08.01.11, 11:04
Hej!!!
Mam poważny problem... No więc podoba mi się pewien chłopak, powiedziałam mu to w czwartek a on w piątek miał mi na to coś odpowiedzieć i odpowiedział, zapytał się czy chodziło mi o chodzenie, a ja na to, że jestem dziewczyną i mi nie wypada się pytać, a on: (przytulił mnie) i sie spytał, czy może mnie pocałować, ja powiedziałam, że tak. No i stało się, pocałował mnie, było super iwgl. jeszcze później gadaliśmy, a dzisiaj z racji tego, że jutro chodzę na WOŚP byłam na zebraniu i on też tam był. W ogóle nic nie poruszał tematu o tym co się wydarzyło, tylko spytał się mnie czy jutro idę na pieszo do sztabu WOŚP, a ja sie spytałam czi idzie teraz do domu i czy mam na niego poczekać, a on że nie, mam iść, bo on się umówił z kolegami... O co mu chodzi? Pomóżcie mi proszę, bo siedzę i nie mogę nic zrobić. Z góry wam dziękuję. indifferent
Obserwuj wątek
    • senseless Re: POMOCY! O co mu chodzi?! 08.01.11, 11:10
      yy to chyba proste? xd
      umówił się z kolegami? a przecież na tym zebraniu nie będzie się Ciebie pytał czy było fajnie jak się całowaliście co? myśl dziewczyno.
      na pewno coś zrobi w tym kierunku, nie koniecznie miało to być na zebraniu xd
      pzdr smile
      • mysky tu. 08.01.11, 11:19
        No, jak się umówił z kolegami, to się umówił. Przecież nie będzie przez cb zaniedbywał kumpli?
        Ale zależy też jak to powiedział? Zwyczajnie, czy jakoś obraźliwie, bo jak zwyczajnie to nic dziwnego. wink
        • find_you Re: tu. 08.01.11, 11:23
          powiedział to zwyczajnie...
          • mysky Re: tu. 08.01.11, 11:26
            No, to co się martwisz! big_grin
            Będzie dobrzu. Trzymam kciuki. suspicious
            • find_you Re: tu. 08.01.11, 11:30
              dziękuję ; >
          • lady_rose raczej pyt. do cb ; o co ci biega ? 12.01.11, 15:42
      • niewyspana Re: POMOCY! O co mu chodzi?! 09.01.11, 21:14
        ojejciu ... nawet nie wiesz, jak ja bym chciała być na twoim miejscu smile

będzie dobrze ... sam się do ciebie odezwie serce
    • btr.love Re: POMOCY! O co mu chodzi?! 08.01.11, 18:34
      Chłopacy tacy są... jednego dnia z tobą flirtują, drugiego powiedzą tylko marne "cześć"

Tekst linka
      • ania040995 Re: POMOCY! O co mu chodzi?! 12.01.11, 15:17
        Zgodzę się z Tobą.Chamstwo i tyle.
    • devenirfou ojej 09.01.11, 21:04
      To co zrobił za pierwszym razem było bardzo słodkie ;p
      Dziewczyno nie przejmuj się o nic mu nie chodzi. Faceci tak mają ;p Przeciez nei będzie się od razu na Ciebie rzucał i całęgo czasu Tobie poświęcał ;p Umowil sie i tyle.
      Szczęście życzę smilekiss
    • vampirediaries Re: POMOCY! O co mu chodzi?! 09.01.11, 21:11
      Powinnaś z nim pogadać w szkole .
    • human_fly oj, jest problem 09.01.11, 21:18
      słuchaj, wdepnęłaś w bagno, no mówię ci laska, uciekaj gdzie pieprz rośnie. czuję to normalnie w kawie, którą właśnie wypiłam, że ten chłopak jest ZUEM totalnym. nawet dla potwierdzenia zrobiłam ofiarę z aligatora chińskiego, a jego wnętrzności jednoznacznie układały się w słowo... WAMPIR! tak, serio on jest wampirem. nawet układ sigma w gammie pięciokrotności miliardowej całki ćwierci planety Ompha-Ompha, która właśnie znajduje się w pozycji równikowej nad rzeką Amazonką na to wskazuje... a ten uścisk, niby nic, a on tylko i wyłącznie chciał wyniuchać jaką grupę krwi masz, a że mu się spodobała, to cię pocałował. na pewno napił się twojej krwi z ust, wiesz to dosyć trudno zauważyć, bo wampiry tak mają, że ich ślina od razu goi rany. a potem powiedział ci, ze się umówił z kolegami, bo tak naprawdę będzie cię śledził!
      tak więc uciekaj, gdzie pieprz rośnie, bo ten chłopak ma zamiar wyssać z ciebie całą krew, a wampiry tak mają, mówię ci.
      • bfmvfan Laska!! Uwielbiam Cię po tej wypowiedzi xdd 12.01.11, 15:52
        Tylko - czy to była zwykła ironia, czy naprawdę jesteś tak kopnięta? xdd
        • human_fly pyf 13.01.11, 22:58
          oczywiście, że ironia. a precyzyjniej - soczysty sarkazm ubarwiony w pozornie elokwentne sekwencje wymyślone na poczekaniu.
          • bfmvfan No tak... 14.01.11, 14:47
            ...trafiają się jeszcze narąbani nastoletni humaniści devil
            • human_fly Re: No tak... 03.02.11, 11:45
              Bynajmniej. Nie jestem humanistą, a tym bardziej nastolatkiem.
      • vaniney Re: oj, jest problem 15.01.11, 12:02
        human_fly napisał(a):

> słuchaj, wdepnęłaś w bagno, no mówię ci laska, uciekaj gdzie pieprz rośnie. czu
        > ję to normalnie w kawie, którą właśnie wypiłam, że ten chłopak jest ZUEM totaln
        > ym. nawet dla potwierdzenia zrobiłam ofiarę z aligatora chińskiego, a jego wnęt
        > rzności jednoznacznie układały się w słowo... WAMPIR! tak, serio on jest wampir
        > em. nawet układ sigma w gammie pięciokrotności miliardowej całki ćwierci planet
        > y Ompha-Ompha, która właśnie znajduje się w pozycji równikowej nad rzeką Amazon
        > ką na to wskazuje... a ten uścisk, niby nic, a on tylko i wyłącznie chciał wyni
        > uchać jaką grupę krwi masz, a że mu się spodobała, to cię pocałował. na pewno n
        > apił się twojej krwi z ust, wiesz to dosyć trudno zauważyć, bo wampiry tak mają
        > , że ich ślina od razu goi rany. a potem powiedział ci, ze się umówił z kolegam
        > i, bo tak naprawdę będzie cię śledził!
        > tak więc uciekaj, gdzie pieprz rośnie, bo ten chłopak ma zamiar wyssać z ciebie
        > całą krew, a wampiry tak mają, mówię ci.

fajnie masz,lol :333
    • demi2917 O nic mu nie chodzi. 09.01.11, 21:18
    • domelciaxdd o cb mu chodzi;] 09.01.11, 21:21
      jak cie pocałował to znaczy że tez do cb coś czuje, ale on tez ma swoich kolegów i nie będzie z nich rezygnował ze względu na ciebie...daj znać jak się odezwie, chyba że nie będziesz chciała;p
    • arasha Re: kurde! 09.01.11, 21:22
      jak ja ci zazdrosze!serce
      nie martw sie bedzie dobrze smile jezeli powiedzila to normalnie to tym bardziej sie nie przejmuj po prostu umuwil sie z kumplami pogudz sie z tym ze dla ciebie nie zuci od razu wszystkiegowink
      trzymam kciuki piwo
      arasha
      • human_fly Re: kurde! 09.01.11, 21:29
        a ja bym tobie radziła pogodzić się ze słownikiem, bo najwyraźniej wasz związek ma kryzys.
    • dream_ Re: POMOCY! O co mu chodzi?! 09.01.11, 21:30
      chłopcy..... bardzo dziwnie zachowują się przy kolegach....
    • princeskaa Re: POMOCY! O co mu chodzi?! 10.01.11, 20:52
      ` Co w tym dziwnego ze idzie tam z kolegami ?
      a co miał mówić o pocałunku ?
      matrwisz się na zapas .
      • jola.ka Re: POMOCY! O co mu chodzi?! 11.01.11, 18:10
        taa, skądś to znam...kumple. Popieram kolezankę kilka postów wyzej:chłopcy bardzo dziwnie zachowują sie przy kolegach...tacy już są...No bo wiadomo, że nie może całego czasu poświęcam tylko tobie, ale jak już mówiłam znam to skądśbig_grin Koledzy moją na nich strasznie dużo wpływ. No np. to przez kolegów mój chłopak ze mną zerwał....no ale kogo to obchodziindifferent tak wiem zdołowałam cie.
    • ania040995 Re: POMOCY! O co mu chodzi?! 12.01.11, 15:13
      Biedna wiem, zrozumiałaś to jakby nie chciał z Tobą iść (sądzę że każda z nas tak by pomyślała gdyby jej ukochany tak powiedział) a on może po prostu na prawdę musiał iść z kolegami ... my dziewczyny rzucamy wszystko jak on tylko zwróci ma na nas uwagę chłopcy pod tym względem są inni , wolą poczekać ale nie martw się jak by Cię nie lubił to by nie pocałował.;]
    • koniara8 Re: POMOCY! O co mu chodzi?! 12.01.11, 15:23
      Chodzi o to, że umówił się z kolegami... -.-'
    • taylor_love Re: POMOCY! O co mu chodzi?! 12.01.11, 15:23
      Pewnie nie chciał się jeszcze z tym ujawniać przed ludźmi... Daj mu czas..wink
    • klarix1 O co mu chodzi?! 12.01.11, 15:44
      O ten tramwaj co nie chodzi.

Chłopak umówił się z kolegami, trzeba dla Ciebie to po japońsku przetłumaczyć? Umówił się i tyle. -.- Jak ze sobą nie chodzicie, ani nie kręcicie oprócz tego jednego pocałunku, to on nie jest do Ciebie przywiązany. Ma wolną rękę i mógł się nawet z koleżanką umówić. -,-

klarix1.
    • sensitive Rozmowa, rozmowa, rozmowa! 15.01.11, 11:54
      Kto inny będzie wiedział to lepiej, jak nie on sam? Szczerze zapytaj go, czy chce jeszcze się z tobą zadawać i jako kto - kolega, czy ktoś więcej? Myślę, że powinno się udać. Jeżeli zaś nie będzie chciał o tym gadać (może się wstydzi?), to musicie znaleźć kompromis. Najlepszym rozwiązaniem byłoby napisanie listu - ty przekazałabyś mu to, co chcesz, a on nie będzie czuł się skrępowany. Spróbuj, bo warto!
      Powodzenia, bless you!
      • mweezy . 15.01.11, 12:27
        Nie oczekuj, że on dla ciebie rzuci wszystkich kolegów, odizoluje się od nich i 24h na dobę będzie tylko z tobą. Skoro tak a nie inaczej się wobec ciebie zachował, to zapewne mu na tobie zależy. Myślę, że jeśli mu na tobie zależy, tak jak przypuszczam, to on ci to będzie nadal okazywał.
    • savannah95 Re: POMOCY! O co mu chodzi?! 15.01.11, 12:45
      Dziwna relacja. Chyba sama powinnaś to wiedzieć co?
    • angela1997knw Re: POMOCY! O co mu chodzi?! 15.01.11, 12:53
      ehm...no mam ppodobny problem i tez nie wiem co zrobic...uncertaintongue_out
    • kabanos8 Re: POMOCY! O co mu chodzi?! 23.01.11, 13:25
      HEJ!!!!!!!
      dziewczyno weź ty się wgl ogarnij ty myślalas że na zebraniu podejdzie do cb i zacznie się całować.? xd jeśli mu na tobie zależy to podejdzie do tego rozsądnie a nie inaczej. powodzeniakiss
      • mikessa Re: POMOCY! O co mu chodzi?! 03.02.11, 12:05
        Co ma być to będzie. Jeśli mu na tobie zależy to sam do ciebie zagada, a jeśli mu nie zależy to ty tez się nie narzucaj, nie marnuj czasu. Na tej planecie chodzi jeszcze wiele przystojniaków, jak nie ten to inny, ale cóż powodzenia kiss
    • aguskaa_ Re: POMOCY! O co mu chodzi?! 04.02.11, 15:15
      ale to musiało być słodkie ;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka