Dodaj do ulubionych

Shake It Up na DC - serial z Bellą Thorne.

14.01.11, 18:41
Chciałam poznać Wasze zdanie na temat najnowszego Disneyowskiego serialu, który niedługo będzie można oglądać - Shake It Up (Taniec Rządzi).
Ja nie lubię tej całej Belli, wydaje się taka sztuczna i dziecinna. Nie zamierzam też oglądać jej serialiku.
A Wy?
Obserwuj wątek
    • fantvd Re: Shake It Up na DC - serial z Bellą Thorne. 14.01.11, 18:45
      serial moze ogladne bo ma ciekawy tytul ale belli tez nie lubie bo udaje taka dorosla
      • bluetights Re: Shake It Up na DC - serial z Bellą Thorne. 19.01.11, 17:04
        Noo, jeszcze się serial nie zaczął a ona już sięlansuje na salonach . ; /
        W dodatku we wszystkich gazetach o niej piszą, a ona NIC NIE ZROBIŁA ! . sciana
        • cookies_ 03.07.11, 14:04
          Nie lubie tego serialu dlatego, że bohaterki są sztuczne i nie umieją grać, ale jak nie ma co oglądac to oglądam : x
      • olenkam4 Re: Shake It Up na DC - serial z Bellą Thorne. 15.05.11, 19:52
        fantvd napisał(a):

> serial moze ogladne bo ma ciekawy tytul ale belli tez nie lubie bo udaje taka d
        > orosla

no jak dla mnie to ona raczej jest dziecinna a nie doroslasmile
      • fioletovia Re: Shake It Up na DC - serial z Bellą Thorne. 03.07.11, 13:45
        kocham ten serial . bo sama uwielbiam tańczyć . serce
    • selly38 Re: Shake It Up na DC - serial z Bellą Thorne. 14.01.11, 19:42
      Co do Belli - zgadzam się - udaje wielką gwiazdę i dorosłą (a jest nawet młodsza odo mnie - o parę miesięcy, ale jednak). Za to Shake It Up chętnie zobaczę. Kocham piosenkę tytułową w wykonaniu mojej Selenki big_grin
    • mweezy . 19.01.11, 16:58
      Obejrzymy - zobaczymy.
    • monik4 Re: Shake It Up na DC - serial z Bellą Thorne. 19.01.11, 17:08
      Raczej nie obejrze smile
    • lily28 Re: Shake It Up na DC - serial z Bellą Thorne. 19.01.11, 17:11
      Nie znoszę tej Belli. Gdyby tam nie grała to bym sobie pooglądała, ale jak na nią patrzę to mi się nie dobrze robi...
    • super_star Re: Shake It Up na DC - serial z Bellą Thorne. 19.01.11, 17:13
      nie oglądam, ale ta bella wydaje się sympatyczna
      • plombrng_mary zgadzam się z super_star 20.01.11, 17:27
        zobaczę , kocham piosenkę Shake It Up , jeszcze nie słyszałam żeby Bella się gwiazdo szyła (chyba że na gwiazduniach ale kto by wierzył w to co tam piszą)
    • michaelmontana Re: Shake It Up na DC - serial z Bellą Thorne. 19.01.11, 17:15
      nienawidze tego bachora !
    • ciapolka moge wam opowiedzieć, bo już widziałem 19.01.11, 17:23
      ale to jest wszystko też wyreżyserowane (czy jak sie to pisze), dużo smiechu, a na początku ta bella i jej przyjaciółeczka żebrzą tańcząc o.o
    • angie2 Re: Shake It Up na DC - serial z Bellą Thorne. 20.01.11, 11:21
      Tak jak ty. Ja w ogóle nie oglądam Disneya. A Bella jest taka sztuczna, przesłodzona i głupiutka, że nie oglądnę nawet jednego odcinka.
      • diamond_girl12 Re: Shake It Up na DC - serial z Bellą Thorne. 20.01.11, 18:12
        Obejrzę jeden odcinek - może mi się spodoba . wink
    • miki124 Re: Shake It Up na DC - serial z Bellą Thorne. 20.01.11, 18:17
      moze ogladne pierwszy odcienek ale nie wydaje mi sie zebym byla fanka
    • dijka TU 20.01.11, 20:24
      no ja obejrzałam wszystkie odcinki jakie do tej pory wyszły w USA.
      mi osobiście się sam serial podoba.
      ale nie lubię też tej belli. nie umie tańczyć itp.
      ale można się do niej przyzwyczaić.
      reszta obsady jest fajna. czsami padają śmieszne teksty i w ogóle.
      nawet w 1 odcinku chłopak jest 'zrobiony' na justina biebera. w sensie ma prawie dentyczny strój, jest piosenkarzem, niski i ma 16 lat.<lol>
      no a tytułową piosenkę śpiewa selena gomez.xd
      to tyle.kiss
      • jessicakaulitz Re: ... 21.01.11, 16:37
        Jak obejrzę, to będę mogła ocenić ^^ Jak dla mnie ta cała Bella zachowuje się i wygląda jak straszny dzieciak. No ale za wcześnie, aby oceniać cały serial.
      • lovesick Re: TU 21.01.11, 16:44
        Oglądałam na yt jeden odcinek i nic ciekawego.
        Moim zdaniem Bella jest sztuczna i uważa się za dorosłą .
    • paulusia00 Re: Shake It Up na DC - serial z Bellą Thorne. 23.01.11, 21:41
      Masz rację Bella jest sztuczna! Ja jej nieznoszę tongue_out
    • fanka7137 .'' 23.01.11, 21:52
      Serialiki disneya jakoś dawno wyszły u mnie z pod zainteresowania. Są płytkie i głupie. Z resztą nie ma w nich żadnego przesłania, a jest masa wątków, które znaleźć się mogą tylko w głupich bajkach. Co do tej Belli coś, to nawet jej nie znam big_grin
    • mileymandy Ohh jaka szkoda 12.05.11, 01:06
      Przegapiłaś tak genialny,odmóżdżający serialik.Nawet nie wiesz,jak ci zazdroszczęconfused.Miałam okazję widzieć tego gniotasciana.Bella jest za dobra do takiego gówna,dlaczego ona nie chce śpiewać?Ma wspaniały głos i uważam,że powinna przejść do jakiegoś lepszego serialu,a nie siedzieć w takim...czymśconfused.Nie mogę patrzeć na Zendaya Coleman,dziewczyna ma tyle lat,co ja a zachowuje się na 10(poza planem)i totalnie nie umie grać sciana.Mogli do głównej roli wziąć kogoś z jakimkolwiek doświadczeniem aktorskim,a nie taką paniusię...Skąd ona w ogóle się urwałaconfused???
    • secret jest extra 12.05.11, 08:03
      Jest extra na prawde dla mnie jest to jeden z najlepszych seriali dla młodzieży polecam smirk
      • rihanna01 No... 26.06.11, 19:46
        Serial jest beznadziejny. Miał zastąpić 'Hannah Montanę'. Dzieciaki miały to polubić. Dla dzieciaków 'Taniec rządzi' może wydawać się nieprzyjemny przez dziwne imiona bohaterów. W Hannah była Miley, Lilly, Oliver, a w 'Tańcu' męskich imion nie umiem napisać. Dla małych beznadzieja.
        Serial 'Taniec rządzi' jest nudny. W kółko o tym samym, czyli o niczym. O kilogramach tapety na twarzach Belli Thorne i Zendayi nie wspomnę. Ja już nie oglądam Disney Channel. sciana
    • mia. Re: Shake It Up na DC - serial z Bellą Thorne. 23.06.11, 19:50
      serial jest świetny, ale polski dubbing jest koszmarny, przez to wszystko 14-latki wydają się co najmniej 3 lata starsze. dlatego ja oglądam na youtube z napisami. ;D do Belli nic nie mam, tylko nie potrzebnie bierze się za śpiewanie... w ogóle to strasznie mi się podoba to, jak je ubierają w shake it up. XD
    • malwinkaa Re: Shake It Up na DC - serial z Bellą Thorne. 02.07.11, 19:48
      co do Belli tez jej nie lubiałm, ale serial jest ok wink teraz jest to jedyny serialik Disneya który mi się wg podoba wink
      • kara33441 Re: Shake It Up na DC - serial z Bellą Thorne. 03.07.11, 15:44
        Serial dosyć jest nudny...nie podoba mi się zbytnio
    • born.this.way. Re: Shake It Up na DC - serial z Bellą Thorne. 03.07.11, 15:51
      fuu , nie znoszę jej ..
      serial oglądałam kilka razy , jest denny .
      • song Re: Shake It Up na DC - serial z Bellą Thorne. 03.07.11, 15:54
        facepalm na ten i na wszystkie inne seriale disneya
    • gomezka2222 Fajny serial ! 03.07.11, 15:54
      Ja oglądam jest fajny smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka