Dodaj do ulubionych

chłopak z internetu...;(

20.01.11, 11:36
jakieś 4 miesiące temu na nk napisał do mnie chłopak a ja jestem nie ufna pisał do mnie z konta fikcyjnego....powiedział jak się nazywa i wg po jakiś 2 dniach wysłał mi zaproszenie z własnego konta i tak zaczęliśmy gadać on jest 2 lata starszy.....i mówi ł że mnie kocha itd jakieś 2 tygodnie temu zapytał czy chce z nim być wiem że to nie miało sensu ale się zgodziłam ......tylko że ja mieszkam bardzo daleko od niego a mianowicie to on jest z warszawy.......co mam robić tylko nie piszcie czegoś w stylu dziewczynko nawet nie wiesz kto to jest bo ja naprawde potrzebuje pomocy dziękuje wam z góry crying
Obserwuj wątek
    • seneka4 Re: chłopak z internetu...;( 20.01.11, 11:40
      Znajomości z internetu przeważnie nie mają przyszłości jeśli mieszkacie tak daleko od siebie. Możecie pogadać ,ale to wszystko. Raczej się teraz nie spotkacie bo jesteście tylko dwójką nastolatków. Przykro mi ,ale prawda jest taka ,że to nie jest związek.
      • adziorek Re: chłopak z internetu...;( 20.01.11, 11:43
        zgadzam się z seneka4, trudno jest się z kimś spotykać jeśli mieszkacie daleko od siebie.
    • rikkki rikkki :D 20.01.11, 11:47
      spotkania są trudne, ale czasami mogą się zdarzyć, a pogadać zawsze można tongue_out
    • smile. . :) 20.01.11, 11:55
      Nie martw się, sama to przechodziłam. Co prawda chłopak poznany przez nk fikcyjne mieszkał niedaleko mojego miasta, to teraz jest moim najlepszym przyjacielem. Chociaż brzmi to nieodpowiedzialnie to tak było.

Ale co do Twojego problemu... na razie możecie chyba tylko ze sobą pisać czy coś. Najlepiej poczekajcie jak będziecie mieli razem wakacje, czy ferie( jeśli wypadają wam razem :] ) i przyjedzcie do siebie na wzajem pod pretekstem rodzinnej wycieczki. smile

Głowa do góry i życzę powodzenia. big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka