Dodaj do ulubionych

Warszawa-gimnazjum

23.01.11, 16:40
nie mam pojęcia jak zacząć, żeby to jakoś sensownie zabrzmiało xd
generalnie chodzi o to, że nie mam pojęcia do jakiego (warszawskiego) gimnazjum iść. do rejonowego nie chcę bo jest beznadziejne. mieszkam na wawrze, ale mogę iśc gdzieś dalej np na pragę południe. jeśli ktoś z was chodzi do jakiejś fajnej szkoły to polećcie proszę smile

dzięki za pomoc
Obserwuj wątek
    • ja_xd odświeżam 23.01.11, 16:52
      nie no jasne niech nikt nie pomaga, fajnie będzie ;pp idźcie poplotkujcie jeszcze o bieberku i innych duperelach xdd
      • savannah95 Re: odświeżam 24.01.11, 19:36
        I ty się dziwisz że nikt Ci nie odpowiedział? Może zostań jeszcze rok w podstawówce jeśli nie umiesz normalnie z ludźmi rozmawiać.
    • petka Re: Warszawa-gimnazjum 24.01.11, 18:39
      Dobre gimnazja w wawie:
      -Twarda
      -Świętokrzyska
      - Reytan
      Skąd wiesz, że u ciebie w rejonówce jest beznadziejnie, skoro jeszcze tam nie chodzisz? Sama poszłam do rejonowej szkoły i w tym roku ją kończę i jakoś za specjalnie nie narzekam smile
    • katsuumi_17 Co to za bulwers? Może po prostu nikt nie zna? 24.01.11, 19:21
    • zuuzaannaa ;) 24.01.11, 19:30
      Twardej nie polecam,
      jest ciężko...
      Może Sempołowska? (językowe)
      Po trzech latach wychodzisz z francuskim!
      Raszyńska jest świetna - jest mnóstwo zajęć dodatkowych, m.in. koło filmowe!
    • paja96 Re: Warszawa-gimnazjum 24.01.11, 19:31
      Ja jestem na Świętokrzyskiej i do 3 klasy się wynoszę. Może i dobra szkoła, chociaż niewielu rzeczy się nauczyłam (choć jestem dobra) ale ludzie: MASAKRA.
      Cała nasza (żeńska, nawiasem mówiąc) klasa się rozpada. Wszystkie się wynosimy, jest beznadziejna atmosfera, ogólnie w całej szkole albo dzieci Zary: lans na całego "Idziemy dziś na imprezę gdzie się naje.biemy na całego!", albo dresy "Zamiast wody mam vódkę, he he...", albo kujony (pryszcze, okulary na czubku nosa, koszula w spodniach itp). Zwyczajnych ludzi jest niewielu.
      Nie polecam uncertain
    • blender Re: Warszawa-gimnazjum 24.01.11, 19:32
      Twarda spadła strasznie, wiem bo mam tam dużo znajomych. No i ciężko jest.
      Chyba najlepiej to iść na Świętokrzyską. Swoją szkołę, no cóż, niezbyt polecam.
    • ja_xd Re: Warszawa-gimnazjum 25.01.11, 18:24
      dzięki wszystkim za odpowiedzi, ale już chyba wybrałam wink

I moja druga wypowiedź miała mieć charakter żartobliwy, ale skoro zabrzmiało to inaczej to sory smile
      • shibuu_ Re: Warszawa-gimnazjum 25.01.11, 18:42
        co masz do rejonówek? Moja rejonówka jest baardzo dobra jak na rejonówkę, sama do niej chodzę , warunki, nauczyciele, zajęcia dod. są o wiele lepsze niż w gimnazjum które jest połączone z moją byłą podstawówką- w tej podstawówce co chodziłam to nie było żadnych zajęć dodatkowych, no może poza tylko ang. raz w tygodniu, tak to nic, wycieczek prawie zero itp. Ale co ja tam gadam XD
        Moja nauczycielka od polskiego dzisiaj coś nam mówiła że na Twardej jest najlepsze gimnazjum w Warszawie... ale i tak bym się tam nie przeniosła ;P
        • xooxoo Batory najlepszy . 25.01.11, 19:49
          Myśliwiecka - gimnazjum + liceum - NAJLEPSZE.
          a świętokrzyska...dno, dno i jeszcze raz dno. Znam pare osób i wiem, że jest do dup.y ;x Jakieś lansiary i chłopcy z fryzem ,na biebera' <ok>
    • caterina97 Re: Warszawa-gimnazjum 27.01.11, 19:56
      ja chodzę na Szolca, kojarzysz ? ; )
      wgl jaką masz śr ?
      • ja_xd Re: Warszawa-gimnazjum 28.01.11, 21:26
        5.22 ale ja chyba jednak pójdę do Prusa na Zwycięzców smile
        W każdym razie dzięki za wszelką pomoc wink
    • ladies_frutti Staszic the best! 27.02.11, 11:39
      Staszic jest super. Idź tam, według mnie to jest najlepsze gimnazjum. I zabawy wymyślane przez uczniów są genialne np. jedna osoba krzyczy "granat" i wszyscy chowają się pod ławki. Albo "poczta" lub "grzybki". No po prostu jest super, znajomi mojej siostry kręcą filmy na youtube'a w klasach, nauczyciele im pozwalają smile Jednym słowem jest super.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka