marzycielkaaa 23.01.11, 19:46 Chce sobie zrobic tatuaz ;d Upamietniajacy moja "tesknote" za Polska bo sie wybrowadzilam do Anglii Macie jakies pomysly ? ;d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrianna23 Re: Tatuaż pomożecie ? ;) 23.01.11, 19:54 hymmm , moze I Poland albo cos takiego ? albo moze mala flage ? na nadgarstku taki maly tatauaz na poczatek ? powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
drakangel Re: Tatuaż pomożecie ? ;) 23.01.11, 19:57 tak ja bym wzięła "Kocham Polskę" po polsku!! a nie I <3 Poland ! W koncu teski za Polską nie? Albo właśnie mała flaę..;] Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczka Re: Tatuaż pomożecie ? ;) 23.01.11, 19:56 Jesli jestes tego pewna, bo mozesz z henny ale dobra to np.I love... , I miss my country, Poland, albo po polsku... Nawet nie wiesz jak tesknie... nie mam pojecia jak pomoglam to sie ciesze... Odpowiedz Link Zgłoś
cumeel. nic standardowego! 25.01.11, 21:09 trochę pomysłowości.. odpuść sobie godło i flagę.. mnie się wydaje, że fajnie wyglądałoby np. serduszko wypełnione do połowy białym kolorem, do połowy czerwonym, albo napis I love i zamiast "Polska" właśnie to serce. pomysłów jest dużo, może doradzą Ci coś w salonie. <br /> pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl24 Re: może kontur mapy polski albo flaga polski ? 28.01.11, 13:58 masz 13 lat i chcesz mieć tatuaż.? nie za wcześnie.? Odpowiedz Link Zgłoś
mickeymouse Re: Tatuaż pomożecie ? ;) 23.01.11, 20:02 Flagę Polski, albo godło, a pod spodem : Kocham Cię, Polsko. : DD Albo fragment hymnu polskiego. : P Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 ;) 23.01.11, 20:09 moim zdaniem najlepsza odpowiedź dziewczyn z góry to kontur mapy Polski . na nadgarstku .. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina88 ... 23.01.11, 20:13 Z tego co widzę to masz 13 lat i chyba nie będziesz mogła sobie zrobić tatuażu z igły w prawdziwym studio . chyba , że z henny . Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielkaaa Re: ... 25.01.11, 18:15 Mam 13 lat ale bede mogla sobie zrobic tatuaz ;d wiec sie przymknij Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 . 25.01.11, 18:24 Jak dziewczyny wyżej pisały : Może flagę Polski ? Albo godło ? Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy13 Re: Tatuaż pomożecie ? ;) 25.01.11, 20:47 Na zwasze w moim sercu Polska . Odpowiedz Link Zgłoś
lady_kiki Made in Poland... 26.01.11, 20:49 Napis Made in Poland, I <3 Poland, Kocham Cię, Polsko itp. Nie chcę prawić kazań, ale tatuaż powinno się robić kiedy przestanie się rosnąć, ponieważ może się zniekształcić. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy002 Re: Tatuaż pomożecie ? ;) 25.01.11, 20:36 13 lat i tatuaż? nastolatki mają to do siebie, że często zmieniają im się gusta, więc może Ci się przestać podobać. a usuwanie laserem oj kosztuje. jeśli rodzice się zgodzili (w co wątpię) to i tak zrobisz jak chcesz. Twoja sprawa. teraz mając 13 lat tatuaż to szpan (?), ale jak dojrzejesz to zrozumiesz o co chodzi tym, co Ci to odradzają Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielkaaa Re: Tatuaż pomożecie ? ;) 26.01.11, 17:44 Wiesz to jest moja decyzja wiec sie przymknij -.- Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia003 Re: Tatuaż pomożecie ? ;) 25.01.11, 20:41 moze cos z bialym orlem ? (godlo) Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 25.01.11, 20:44 Kształt polski do połowy biały a niżej czerwony . Odpowiedz Link Zgłoś
dulcelove Re: Tatuaż pomożecie ? ;) 25.01.11, 20:54 Szczerze to nie rozumiem jak można tęsknić za takim krajem jak Polska? Ja np. tęsknie bardzo za Grecją ale to jest uzasadnione bo jest za czym tęsknić. Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielkaaa Re: Tatuaż pomożecie ? ;) 26.01.11, 17:46 Wiesz na początku nie tesknilam i nie lubilam Polski ale pozniej wpadlam w depresje i teraz jak by mi ktos powiedzial ze moge jechac do Pl na stale to bym Pojechala ;d Polska to cudowny kraj tylko te wladze Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 ___________________ 25.01.11, 21:00 może fragment hymnu? np. " jeszcze Polska nie zginęła" Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Albo kawałek dziurawej drogi? 26.01.11, 20:41 Albo schabowego, albo kogoś z *mówi z zaciśniętymi zębami* WYBITNYCH POLSKICH ARTYSTÓW typu Gosia, Doda, Feel, albo coś, na czym sobie Angole zęby połamią. coś w stylu chrząszcza ze Szczebrzeszczyna. ah, dziękuję, Frutello. *mryg, mryg* Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Albo kawałek dziurawej drogi? 30.01.11, 00:44 niemampomyslu napisał(a): > Albo schabowego, albo kogoś z *mówi z zaciśniętymi zębami* WYBITNYCH POLSKIC > H ARTYSTÓW typu Gosia, Doda, Feel, albo coś, na czym sobie Angole zęby poła > mią. coś w stylu chrząszcza ze Szczebrzeszczyna. > > ah, dziękuję, Frutello. *mryg, mryg* dobre XD Odpowiedz Link Zgłoś
mila13 Re: Tatuaż pomożecie ? ;) 26.01.11, 20:48 A może napis pisany taki no kołem w sensie że z napisu jest koło(czyli tym kołem będzie made in) a w środku koła Poland.Nie wiem czy zrozumiałaś bo ja tak piszę że mnie trudno zczaić. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Tatuaż pomożecie ? ;) 30.01.11, 00:42 może koronę(orzeł taką ma) a na niej napis kocham cię Polsko? Odpowiedz Link Zgłoś
hera.xd Re: Tatuaż pomożecie ? ;) 01.02.11, 17:04 hmm orzeł moja kumpela ma korone i z elegancką czcionką napis Polska, też moze być home czy cos Odpowiedz Link Zgłoś