Dodaj do ulubionych

The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wiedzieć

• nick_jonas_jb Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 12.02.11, 09:24
      A wiesz ile to mniej więcej kosztuje ???
      • nick_jonas_jb Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 12.02.11, 09:28
        Czy można chodzić simem po otoczeniu (tak jak w the sims 3) ?
        • sim_ekspert Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 12.02.11, 13:37
          Czy do The Sims Średniowiecze pojawią się jakieś dodatki?
          Myślę, że jest odrobinę za wcześnie by o tym dyskutować smile. Nie mamy jeszcze nawet podstawy gry.

Czy w grze są niemowlaki?
          Tak. Simowie normalnie mogą mieć dzieci.

Ile ta gra kosztuje?
          Już dwa razy odpowiadałem. Około 140 zł.

Czy po królestwie możemy chodzić swobodnie jak po otoczeniu w The Sims 3?
          Tak.
          • ere996 Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 20.03.11, 09:39
            Czy występuje tam umiejętność magii???
    • sally125 Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 12.02.11, 16:21
      1. czy jest tam cmentarz, bo podobno po śmierci sim znika i pojoawia się śmierć, a zostaje po nim nagrobek jak w ts3 ?
      2. są jakieś inne potwory oprucz tego co zjada simów ?
      3. czym będzie sie różnić edycja limitowana ts średniowiecze od zwykłej ?
      4. ile będzie kosztować edycja limitowana gry ?
      • nick_jonas_jb Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 12.02.11, 17:27
        Jakie są osoby (król, rycerze i wgl) ? smile
      • sim_ekspert Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 19.02.11, 13:30
        Czy w The Sims Średniowiecze jest cmentarz?
        Tak, jest jaskinia, która pełni funkcję cmentarza.

Czy poza potworem zjadającym simów są jeszcze jakieś inne?
        Na chwilę obecną - nie.

Czym będzie się różnić edycja limitowana od zwykłej?
        Po pierwsze - otrzymasz cały pakiet gadżetów. Po drugie - otrzymasz dodatkowe stylizacje sali tronowej. Po trzecie - będzie kilka dodatkowych ubrań.
    • karola230 Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 21.02.11, 19:30
      1.Czy na głównej stronie społeczności the sims 3 ( pl.thesims3.com/home.html ) będzie można ściągać dodatkowe rzeczy których nie ma w podstawowej wersji ??

2. A pozatym gdzie grałeś\ aś w tą grę ??
      • sim_ekspert Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 23.02.11, 10:02
        Czy na stronie TheSims3.com będziemy mogli znaleźć dodatkowe obiekty do gry?
        Nie, The Sims Średniowiecze to zupełnie nowa gra, która nie ma nic wspólnego z The Sims 3.

Gdzie grałeś w The Sims Średniowiecze?
        Miałem przyjemność uczestniczyć w dwóch pokazach - w Monachium oraz Londynie.
    • lover_ kody 23.02.11, 22:50
      czy w tych simsach działają kody ?
      np. jak motherlode
    • marti12_98 Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 25.02.11, 20:00
      Kto może mieszkać w zamku ?
      • sim_ekspert Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 26.02.11, 16:03
        Kto może mieszkać w zamku?
        W głównej części zamku mieszka król. W jego bocznych salach jest miejsce dla rycerza i szpiega.

Czy w tej grze działają kody?
        Kody są na pewno, jednak nie wiadomo jeszcze jakie smile
    • karola_483_th Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 04.03.11, 16:05
      Są jakieś pojazdy? konie na przykład?
      • sim_ekspert Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 07.03.11, 00:37
        Czy w grze są jakieś pojazdy? Konie?
        Nie.

Ile kosztuje edycja limitowana gry?
        Kliknij tutaj
    • sally125 ile kosztuje 05.03.11, 17:33
      ile kosztuje edycja limitowana gry ?
    • sally125 Koszt gier 07.03.11, 21:18
      Zrozumiałam to tak :
      normalna, bez dodatkowych objektów itp. koszt: ok 135
      edycja limitowana: 135
      edycja kolekcjonerska: 145
      dużo tego smile
    • ere996 The Sims 3 Średniowiecze magia 20.03.11, 09:37
      Czy w tym dodatku występuje umiejętność magii???
      • sim_ekspert Re: The Sims 3 Średniowiecze magia 20.03.11, 14:36
        Czy w tym dodatku jest magia?
        Po pierwsze - to NIE jest dodatek. To nowa, samodzielna gra twórców The Sims. A po drugie - tak, w The Sims Średniowiecze jest magia smile
    • meneris Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 23.03.11, 09:34
      Mam kilka pytań.
      1. czy król mieszka z królową?
      2. Czy na zamku z królową mogą być jej damy dworu?
      3. Czy król może się zakochać w którejś z dam i rozwieść się z królową?
      4. Czy królową można skazać na śmierć?
    • asica_ różnice 26.03.11, 19:48
      czym się różni edycja limitowana od kolekcjonerskiej? wink
    • ciapolka __________________________________________________ 26.03.11, 19:56
      mam już (ale jeszcze nie zainstalowaną gre) the sims sredniowiecze tylko pytanie czy ten dodatek nie zmieni mi całej gry? gdy ten dodatek mi sie znudzi to tylko mój sim będzie w sredniowieczu?
      • marti12_98 Re: _____________________________________________ 26.03.11, 20:53
        ciapolka napisał(a):

> mam już (ale jeszcze nie zainstalowaną gre) the sims sredniowiecze tylko pytani
        > e czy ten dodatek nie zmieni mi całej gry? gdy ten dodatek mi sie znudzi to tyl
        > ko mój sim będzie w sredniowieczu?

To nie jest dodatek więc nie zmieni Ci gry. To jest całkowicie osobna gra i tak właściwie wspólną cechą The sims i The sims średniowiecze jest tylko nazwa.
    • glee Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 27.03.11, 17:39
      ja mam pytanie poniewaz przechodze wlasnie misje 'inwazja' jestem szpiegiem i mam za zadanie odkryc tozsamosc zdrajcy. i za nic w swiecie nie wiem jak to zrobic. jakis pomysl?
    • kkmirek The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 27.03.11, 18:02
      Gdzie można znaleźć Anielskie ziele do produkcji silnych maści leczniczych ? W wiosce nie spotkałem żeby kupić a po kilku godzinach szukania mam już dość - a dodatkowo miałem informację że już odkryłem wszystkie zioła - a maści dalej nie mogę wykonać.
      • mrruuu Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 27.03.11, 23:51
        W okolicach Klasztoru Jakubińskiego i pawilonu Wszechwiedzącego znalazłam 2 krzaczki - też się trochę naszukałam
    • kasia1003 Sims 28.03.11, 18:03
      Hej. Zaczęłam grać w Sims Średniowiecze i mam pytanie... W samouczku mam zadanie, aby kliknąć w zielony wskaźnik mapy nad salą tronową i wybrać monarchę. Gdzie to jest? Męczę się i nie umiem tego znaleźć ;/ Na jednym zdjęciu w internecie widziałam ze jest zielone kółko na bramie i to pewnie jest to, ale ja nie mam. już sama nie wiem czy ze mną jest coś nie tak czy z grą ;/ Proszę o pomoc sad i szybką odpowiedź.
    • the_sims Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 29.03.11, 21:16
      Czy będzie można projektować ubrania, meble... jak w the sims 3 ??
      • sim_ekspert Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 31.03.11, 13:39
        Czy będzie można projektować ubrania i meble jak w The Sims 3?
        Tak. Tryb "Stwórz styl" został przeniesiony z The Sims 3 do Średniowiecznych realiów.

Czym poruszamy się w Średniowieczu?
        Chodzimy pieszo smile
        • the_sims Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 04.04.11, 19:02
          Ponoć ta gra jest do przejścia jak "the sims bezludna wyspa" "the sims zwierzaki" "the sims historie..." i potem dostaje sie wolną wole<br />
          To w the sims średniowiecze też tak bedzie ??? Błagam powiedz że nie błagam, bo tak to bedzie nudnooooo !! indifferent smilesmile
    • the_sims Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 30.03.11, 10:14
      Ej no ale jak nie będzie koni a ni samochodów no to co na piechote ?? Czy może będą karety dla monarchi czy jak ??
    • yorkshire Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 05.04.11, 06:47
      www.youtube.com/watch?v=fEf6kel34sQ
      Gameplay, oglądajcie kto nie zdążył jeszcze kupić.
      • kari17 Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 05.04.11, 18:55
        Mam problem, pograłam sobie jako królowa i wypełniłam misję, stwirzyłam sobie czarodzieja i urządzam wnętrze,ale wyłączyła mi sie opcja trybu życia, klikałam myszką i na F1 i nie działa.
    • luna335 Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 07.04.11, 12:31
      mam ten sam problem nie wiem jak przejśc tę misję proszę o pomoc
    • the_sims Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 10.04.11, 13:00
      cześć chciała bym wiedzieć czy na moim komputerze będą chodziły simsy średniowiecze
      moje wymagania kompa (Windows Vista) :
      Procesor-Intel Core Duo 2,00GHZ
      pamięć ram-3,00 GB
      karta graficzna-Mobile Intel(R) 965 Express chipset family

I jakie powinny być (Windows Vista) :
      Procesor: 2.4 GHz
      Pamięć RAM: 1.5 GB
      Karta graficzna z pamięcią 128MB oraz obsługą Pixel Shader 2.0 i DirectX 9.0c

Może wiesz czy mi pójdą ?? smilesmile
    • kotex10 fontanna 18.04.11, 19:39
      czesc, mam misje z fontanna i jest zadanie: stworz sobie wroga na ofiare z krwi. O co chodzi? probowałem juz zabic w pojedynku i bic sie i sie strasznie poklucic i nie wiem co mige zrobic sad
      • alexbobi Pytanie 30.09.11, 16:16
        mam pytanie.Co Sie dzieje w krolewstwie jesli krol umrze?
        • sim_ekspert Re: Pytanie 02.10.11, 20:38
          Wybierany jest nowy król smile
          • alexbobi Re: Pytanie 21.10.11, 16:27
            a TERAZ moje ostatnie pytanie: mam misje zlowieszczy czarnoksieznik i musze zaprowadzic ludzi nad jakąś rzekę by zrobic jakas zasadzke na duchy... Ja nie wiem Wcale jak mam to zrobic. Prosze odpoweidz
    • kyandia Inwazja 24.07.12, 02:26
      Ja zaś też miałam z tym problem. Jednak nasz szpieg ma niby w plecaku te informacje czy tam plotki o tym, prawda? I tam też jest drugi papier o inwazje. Piszę coś tam o lesie, dokach, jaskini i karczmie. Jednak tam jest chyba 4 notka z 5 o coś o karczmie, tam jest napisane Esportuj czy coś w tym rodzaju. Tam zaś kliknij na to i zdobędziesz mapę inwazji big_grin Mam nadzieje że pomogłam ^^<br />
      <br />
      Pozdrawiam, Kyandia.
    • mrucz Re: The Sims Średniowiecze - Co chciałybyście wie 24.02.13, 23:01
      nic konkretnego, nie posiadam tego dodatku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka