Dodaj do ulubionych

The white stripes

25.01.11, 20:20
Chciałbym się dowiedzieć czy na Kotku są może jakieś fanki lub fani tego zespołu wink
dla przykładu jedna z ich piosenek

www.youtube.com/watch?v=0J2QdDbelmY
Obserwuj wątek
    • kararock Re: The white stripes 26.01.11, 18:38
      ??? czyżby nikt ich nie znał? ;/
      • lilii_95 Re: The white stripes 26.01.11, 21:09
        słuchałam kiedyś. nawet okej. Seven Nation Army jest całkiem niezła c:
        • asica_ naturalnie 26.01.11, 21:20
          słucham tego zespołu od małego tata mnie zaraził mam wszystkie płyty również tą z której pochodzi ten kawałek od kiedy słychasz? pszepłuchaj sobie blue orchid polecam gorąco także płytę get behind be satan devil
        • buuum hm. 26.01.11, 21:20
          znałam nazwe...ale jakoś ich nie słuchałam. ale dzięki. teraz zaczne big_grin
    • kararock Re: The white stripes 27.01.11, 21:13
      znam blue orchid boooskie wink ale ostatnio zakochałm się też w hotel yorba i wileu innych piosenkach oo np. nie pamiętam tytułu, ale taki fajny teledysk jest na początku jest w atobusie i tam potem idzie do domu tam taki bałagan i cienie z jakiejś imprezy cudna piosenka a sam teledysk..... no po prostu amazing
      • asica_ Re: The white stripes 27.01.11, 22:55
        albo pamiętny teledysk do piosenki The Hardest Button to Button big_grin
        • kararock Re: The white stripes 29.01.11, 19:27
          o tak he he Jack i Meg są w nim świetni wink
          jeszcze świetny jest teledysk do i cut like a buffal-the dead weather Jack wyszedł w nim nieco staro, ale za to jaki cudownie mogę nawet stwierdzić, że to jeden z tych teledysków, w których wygląda najbardziej zabójczo wink
    • zuzka11 Re: The white stripes 29.01.11, 19:31
      nie znam
    • kararock Re: The white stripes 02.02.11, 19:57
      ??????
    • janie Re: The white stripes 02.02.11, 20:07
      Znam tylko ich wykonanie piosenki Dolly Parton "Jolene" i podoba mi się ono zdecydowanie bardziej niż oryginał.

www.youtube.com/watch?v=H4rYaLBUpLA&feature=channel
      • kararock Re: The white stripes 02.02.11, 20:10
        ha ha kolejna wielbicielka tej piosenki smile ja też ją uwielbiam big_grin
        • janie Re: The white stripes 02.02.11, 20:12
          Tak, u mnie jeżeli ktoś zna ten zespół to głównie z covera "Jolene". I ja też poznałam The white stripes dzięki niej wink.
          • kararock Re: The white stripes 02.02.11, 20:14
            ja ich poznałam za pomocą "icky thump" i filmu "będzie głośno" słucham ich od nie dawna, a mam wrażenie, że całe życie wink
            • janie Re: The white stripes 02.02.11, 20:19
              Czasem jak się lubi jakiś zespól to ma się takie wrażenie, bo się zna prawie wszystkie piosenki, teledyski, historie... Znam to uczucie smile.
          • imperativ Re: The white stripes 02.02.11, 20:20
            Fanką się nie nazwę. Ale słucham i znam ten zespół.
            Moją ulubioną piosenką jest oczywiście Seven Nation Army, Blue Orchid , Pain i Apple Blossom.

ogółem zespół bardzo fajny, a piosenki wpadają w ucho ; D
        • pink_rulez Re: The white stripes 02.02.11, 20:13
          AAA ,UWIELBIAM ICH, A WŁAŚNIE DZISIAJ SIĘ ROZPADLI!!!
          • kararock Re: The white stripes 02.02.11, 20:14
            że co?!
            • kararock Re: The white stripes 02.02.11, 20:16
              nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
            • pink_rulez Re: The white stripes 02.02.11, 20:16
              Tak!!! też nie mogę uwierzyć! Ale zajrzyj na angielską wikipedię!
              • pink_rulez Re: The white stripes 02.02.11, 20:16
                sad((((
                • kararock Re: The white stripes 02.02.11, 20:20
                  nie no czemu?! powinni działać dla naszego dobra!!! crying
    • bliss. Re: The white stripes 02.02.11, 23:54
      Kocham! serce Jack White jest geniuszem po prostu.
    • agnes_ Re: The white stripes 03.02.11, 11:58
      właśnie się skończyli. i to przykre.
      jack to geniusz.
      • kararock Re: The white stripes 03.02.11, 18:16
        zgadzam się z Wami Jack to prawdziwy geniusz, ale jest przecież jeszcze Meg, która włożyła do tego zespołu mnóstwo siebie tak mi przykro, że to już koniec crying cały wczorajszy wieczór przepłakałm dzisiaj też nie mogę się pozbierać crying
    • bliss. Re: The white stripes 03.02.11, 20:01
      Też mi przykro, bo liczyłam na to, że doczekam się kolejnego albumu. Może Jack stworzy coś jeszcze z resztą swoich projektów. Ciekawe co teraz z Meg...
    • kiwi HA! podobnież powracają. 03.02.11, 22:16
      a jack to geniusz muzyczny.
      • kasiaczkowata . 04.02.11, 18:50
        szkoda, że się rozstają. uwielbiam seven nation army, fell in love with a girl, blue orchid, hardest button tu button i piękny, boski cover jolene.
        zgadzam się, że jack jest obłędny. to co on wyczynia z gitarą - magia! czekam na jego solowy album!
    • xxxnatalxxx Re: The white stripes 04.02.11, 19:00
      są, są fanki :p mogę się pochwalić nawet płytą. Lubie nie powiem- jakoś tak, po prostu ta muzyka do mnie trafia. i tyle, nie będę się rozpisywać.
      • kararock Re: The white stripes 05.02.11, 15:21
        kurcze fajnie, że jednak są osoby, które to lubią wink nie wiem czy już to pisałam, ale Ziółko w programie alternatywnym powiedział, ze Jack na openera przyjedzie jeszcze z co najmniej 10 razy także będzie spoko no cóż bez Meg, ale zawsze to coś wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka