Dodaj do ulubionych

Najśmieszniejszy tekst jaki słyszeliście;D

27.01.11, 01:39
Na pewno zdarzyło wam się usłyszeć jakiś śmieszny tekst który zwalił was z nóg;D ja np oglądałam wczoraj kabaret gdzie jakiś gościu opisywał laskę i w pewnym momencie rzucił; "... no to jest ta co cienia nie rzuca!" - rozwaliło mnie to.
Czekam na wasze śmieszne tekstybig_grinbig_grin
Obserwuj wątek
    • you_ Dużoo ; ) 27.01.11, 02:34
      Oj , bardzo duuuuużo ich było . big_grin
    • gusia03 ;D 27.01.11, 08:46
      "serce mi pika jak klapa od śmietnika ... for you" hahah ^^
      "mnie przynajmiej odróżniają od Hagrida" (to jest mój tekst!)
      "twoja stara robi olli na desce ... sorry ty nie masz deski ... więc naa desce od kibla" (to też moje !!)
      • dusia12 Re: ;D 27.01.11, 08:54
        znam duuużo big_grin

ale najnowszy to :

ciumciaj pierożka, potem sełniczek. big_grin
    • tigress Re: Najśmieszniejszy tekst jaki słyszeliście;D 27.01.11, 09:00
      Moi koledzy sobie po prostu stali i gadali i jeden powiedział "Poznałem wczoraj fajną laskę", a jakaś przecchodząca obok babcia, zaczęła się bulwersować "Ty ty ty łobuzie! To wszystki przez te kompiutery i internety! Ja ci dam tak się wyrażać! Toż to rozbój w biały dzień! Moje radio miało rację, jesteście dziećmi szatana! Zatruło was PO i iternet" coś tam jeszcze gadała, ale nie pamiętam dokładnie. Wszystkich zatkało na jakieś pół minuty, rozumiem, że niektóre babcie czczą ojca rydzyka i przeznaczają na niego pół emerytury (moja babcia też confused), ale ta to chyba jakaś wariatka. No i mój kolega powiedział wtedy "Chyba przedawkowała pani radio maryja..."

Może i to się nie zalicza do śmiesznych tekstów (raczej do dziwnych sytuacji), ale trudno ^^
    • markizo Re: Najśmieszniejszy tekst jaki słyszeliście;D 27.01.11, 09:24
      U nas na wycieczce kilkudniowej chłopakom sie nudziło....
      "twoja stara prasuje ubrania kolanem"
      albo "twoja stra nie ma łokci"big_grin
      • cullen_bella Re: Najśmieszniejszy tekst jaki słyszeliście;D 27.01.11, 12:31
        Na długiej przerwie kupiłam sobie w sklepiku szkolnym Mountain Dew w puszce. Mieliśmy mieć zajęcia w sali tuż przy sekretariacie, gabinecie dyrektora itp. W pewnym momencie dyrektor wyszedł ze swojego gabinetu i zatrzymał się przy nas i miał miejsce taki dialog.
        [D]yrektor - A co wy tu robicie ?
        [J]a - Odpoczywamy i jemy drugie śniadanie.
        [D] - A co ty pijesz ( to do mnie było ) ? Co to jest ? Daj mi to (więc dałam).
        [J] - To ? To jest Mountain Dew. Takie coś jak Cola.
        [D] - A skąd ty to masz ?
        [J] - Ze sklepiku szkolnego.
        [D] - Ale to nie jest zdrowe ! Powinnyście brać ze sobą soczki, wodę , albo najlepiej herbatkę w termosie, tak jak ja ( w tym momencie wskazał na dzbanek w którym - najprawdopodobniej - chciał zrobić sobie herbatę ).
        [J] - No tak, ale...
        [D] - No, nieważne. Ale następnym razem weźcie lepiej coś zdrowszego.
        Oddał mi puszkę i poszedł dalej.

Albo jeszcze coś takiego :

Na początku grudnia, kiedy było już dosyć chłodno, któregoś dnia nie wziełam do szkoły bluzy, więc paradowałam w krótkim rękawku, podczas gdy cała reszta miała conajmniej jedną bluzę. Podczas którejś przerwy zaczepił mnie dyrektor i powiedział : - Tobie nie jest zimno ?! Ubieraj się, tu na dworze jest Syberia ! . I poszedł.

Wiem, że teraz te sytuacje nie wydają się zbyt śmieszne, ale kiedy tego słuchałyśmy, to z trudem dusiłyśmy w sobie śmiech. Nasz dyrektor jest spoko ;d wink
    • nikki Re: Najśmieszniejszy tekst jaki słyszeliście;D 27.01.11, 18:43
      opowiem wam o sytuacji jaka zdarzyła sie wczoraj. moja mama zazwyczaj póxno zasypia. wiec zdziwiłam sie ze juz o pierwszej bylo u niej zgaszone światło. więc poszłam do taty i chciałam się spytać czy mama już zasnęła, a zamiast tego podeszłam i spytałam : Tato, czy mama już zaschła? xDDDDDDD Tak się zaczełam z tego smiać że myslałam że sąsiedzi pozwą mnie do sądu za zakłcanie ciszy nocnej. Przez godzinę nie mogłam się uspokoić. Nawet teraz jak sobie to przypominam zalczam glebę ze śmiechu xDDD czy mama już zaschła=hahahahahahahaha
      • mikessa Re: Najśmieszniejszy tekst jaki słyszeliście;D 27.01.11, 19:18
        Hahahaha, dobree xDD
        • myslicielka123 Re: Najśmieszniejszy tekst jaki słyszeliście;D 28.01.11, 22:40
          wujek do mnie ok 11 rano
          -Paula śpisz?
          ja mamrocze ze tak a on
          -TO naj sam wpierw się obudź

w wakacje a ty traficie do domu, tam taki ciemny las a juz prawie wieczór
          a ja na to: mam gps'a a on na to taaa w rolkach a ja nie w telefonie, ale to genialny pomysł żeby w rolkach zamontować [u]on a to pokaż ten telefon ja akurat dzis nie mam go przy sobie

A: o patrz jaka ładna brzoskwinia sie dla ciebie zachowała, prosze, zjadz sobie na kolację
          ja: już myłam zęby, nie będzie mi się chciało znowu myś
          A: spoko, ja cu umyje
          Ja: ciekawe czym
          A; a mogę języczkiem?
          Ł: zeby nie czym innym

Kocham cię jak Fredka Jeramiasza lub Izabela Fineasza
          Jest problem, a jak ja mówię ze jest problem tzn ze jest globalna katastrofa

na godz wychowawczej umawiamy się z panią na kółko a taka jedna :we wtorki nie mogę bo umówiłam się z panem Baranowskim. Na lekcji u niego, on do niej:Wiolu, nie musimy we wtorek, możemy zrobić to jutrobig_grin

Moja qmpla: wiesz jestś lepsza niż Czak Noris
          a ja :w czym
          ONA: tylko paulina pe... potrafi poderwać chłopaka niezwracając na niego uwagi

Istniejesz też w wersji z mózgiem w głowie a nie w penisie?

na ognisku:
          -Zośśśśka skocz po browara
          - Ależ kochanie, może jakieś magiczne słowo?
          - Hokus pokus, czary mary, wypie...aj po browary!

i wele wiele więcej, ale jakoś chwilowo nie chcę mi się pisać

• dusia980 Haha xDD 29.01.11, 00:57
          Ja piszę z moją koleżanką na GG :
          (J)a : [...] zrozumiałaś co ci napiałam ??

Miałobyć "napisałam" .
          I następnego dnia naśmiewałyśmy się z mojej głupoty xD
    • yorkie Re: Najśmieszniejszy tekst jaki słyszeliście;D 27.01.11, 19:41
      Najśmieszniejszy tekst?
      Chyba "Bieber jest męski" usłyszane od znajomej - plastika.
      A tak na serio to nie wiem, ciągle słyszę same suchary.
    • sandrolaxd Re: Najśmieszniejszy tekst jaki słyszeliście;D 27.01.11, 19:47
      Duuuużo tego. Codziennie mam polewkę z kumpelek . Szajbuski moje kochane . xd
      Wczoraj oglądałam zajebisty film i jedna dziewczyna drze się : Pieprz się !
      A jakiś dziadek : Młoda dama nie powinna się tak wyrażać .
      A ta dziewczyna : Jak mam okres staje się agresywna.
      xD
      ;P
      Miałam niezłą polewkę .
    • frikkin_monster Re: Najśmieszniejszy tekst jaki słyszeliście;D 27.01.11, 19:48
      to było jak szłyśmy na lekcję tańca:
      Ja: To jak, przebieramy się czy nie do cholery?!(darłam się z kilku metrów XD)
      M: No a jak myślisz? Będziemy leżeć na podłodze i pokazywać gacie w spódnicach! - a za nią nauczycielka XD

albo z komentarzy na fejsie:
      - co wy tu ku... jakieś romanse odpie...cie?! XD
    • monixx heehe 27.01.11, 19:49
      to jest tekst kościelnego czyli Romka Żurka z Neo-nówki big_grin
      uwielbiam ich byłam na występach 2 razy i jeszcze mi mało ;D
    • cytrynkova Re: Najśmieszniejszy tekst jaki słyszeliście;D 27.01.11, 19:51
      Moja koleżanka wkurzyła się na swojego chłopaka i powiedziała do niego: "Zatkaj się i przestań wróżyć z moczu." Zerwali. Hm... Śmieszny tekst może stać się przyczyną rozpadu związku.
      • cytrynkova Re: Najśmieszniejszy tekst jaki słyszeliście;D 27.01.11, 19:56
        No i jeszcze:

"czochraj makarona",
        "turlaj beret"
        "kąsaj bryłę"
    • kakun9 Re: Najśmieszniejszy tekst jaki słyszeliście;D 27.01.11, 19:55
      Dużo tego było ale najśmieszniejszy (przynajmniej dla mnie) był ten jak oglądałam kabaret i nagle gościu mówi ,,...stary muszę kończyć bo mi Polacy kocioł rozbierają'' to mnie rozwaliło
      big_grin
    • anahi_loveyou Re: Najśmieszniejszy tekst jaki słyszeliście;D 27.01.11, 19:57
      Przytoczę tekst mojego ojca podczas oglądania reklamy Lerła Merle*
      : " A ja zamontowałem kran z Lerła Merle i co też jestem bohaterem w swoim domu !"

śmiałam się z tego przez pół godziny xd. big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

* nie wiem jak to sie pisze xd.
      • teqiulla Re: Najśmieszniejszy tekst jaki słyszeliście;D 27.01.11, 20:01
        ostatnio słyszałam że chłopak pobił matkę kiełbasą krakowską to wymiękłam big_grin
        pozatym wczoraj przy tv omal nie posikałam się ze śmiechu oglądając na polsacie damsko - męską rzecz, kurczę zabawny film, polecam big_grin
    • loveboy. szymon majewski show. 27.01.11, 20:09
      szymon.plejada.pl/25,19169,8,odc_13_seria_xi,1,wideo.html
      na końcu - 'kogo to obchodzi, come on'.
      tylko obejrzyjcie całe *-*
    • frikkin_monster Re: Najśmieszniejszy tekst jaki słyszeliście;D 28.01.11, 20:34
      Szymon Majewski:

-ona ma takie zmarszczki naokoło ust
      Szymon: to pewnie od miłości francuskiej XD
    • lily53 cześć, jestem Wacek, a ty? 29.01.11, 03:22

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka