Dodaj do ulubionych

nie możecie się doczekać?

27.01.11, 14:40
nie możecie się doczekać swoich 18 urodzin?
co wtedy zrobicie?
wyprowadzicie się od rodziców, kupicie mieszkanie, pójdziecie na studia, czy może rzucicie wszystko i wyjedziecie za granicę?

jestem bardzo ciekawa, więc piszcie Kotkowiczki c; co zrobicie?
Obserwuj wątek
    • jenna_ Re: nie możecie się doczekać? 27.01.11, 14:41
      chciałabym spełnić swoje marzenia i zostać aktorką albo modelką smile
      • jenna_ btw.. 27.01.11, 14:41
        bardzo ciekawy wątek smile
        • teqiulla Re: btw.. 27.01.11, 19:32
          nachlam się tak, że mnie matka nie pozna big_grin
          • soulik. Re: btw.. 29.01.11, 15:56
            teqiulla napisał(a):

> nachlam się tak, że mnie matka nie pozna big_grin

Otóż to. big_grin.
    • lalula005 . 27.01.11, 14:42
      na osiemnastkę zrobię sobie tatuaż i kurs prawa jazdy. Co dalej? studia, przeprowadzka, jak się uda obie te rzeczy za granicą, a możliwość mam smile
      • decode Re: . 27.01.11, 14:44
        odświeżam c;
    • jane_ Re: nie możecie się doczekać? 27.01.11, 14:56
      przeceniacie tą osiemnastkę, nic się nie zmieni, oprócz tego, że dostaniecie dowód i będziecie mogli kupić tych parę rzeczy więcej.

a ja nie wiem, co zrobię. dużo wolności mam już teraz, na 18stkę będę się mogła co najwyżej upić własnym, dozwolonym alkoholem.
    • nora. w sumie to nie spieszy mi się. 27.01.11, 15:05
      jeszcze nie wiem . czasami już nie mogę się doczekać wyprowadzki, swojego własnego mieszkania, ale wiem że brakowało by mi mojego rodzinnego domu . kiedyś na pewno pójdę na studia, możliwe że wyjadę za granicę ale to raczej później..
      • virginkaa ^-^ 29.01.11, 19:54
        Chce wyprowadzić się z domu, ale żeby się wyprowadzić muszę iść na studia... No to okej, pójdę na studia, kupię sobie małe mieszkanie, będzie w nim zawsze porządek, tak jak ja chce. Nikt nie będzie miał tam wstępu. Będę miała dużą garderobę. Przygarnę 4 psy ze schroniska- mam już imiona- Juno, Molly, Mia, Rockey. (wiem dziwne, ale to ulubieni bohaterzy książek) i będę cholernie szczęśliwa, we własnym małym mieszkanku z moimi dziećmi (psami). Tak wiem, jestem dziwna, ale mam dość zasad rodziców, tego, że nie mogę mieć więcej zwierząt, tego, że mam żółte ściany (rodzice mnie do tego zmusili XD).
    • bulletproof Re: nie możecie się doczekać? 27.01.11, 15:13
      pewnie pójdę na studia big_grin
      ale jakoś nie spieszy mi się do dorosłości, do tych wszystkich problemów. teraz wszystko mają na głowie rodzice, a potem już wszystko spadnie na mnie...
    • squash wyprowadzę się z domu. 27.01.11, 15:19
      i pójdę na studia. Najlepiej byłoby za granicą, ale w Polsce jest realniej.
      • decode Re: wyprowadzę się z domu. 27.01.11, 15:21
        okej, jane_ to też prawda, z tym alkoholem, ale nie masz zamiaru się wyprowadzić od rodziców? bo to też duża zmiana, taka życiowa powiedziałabym.. c:
        • blondi_girl Re: wyprowadzę się z domu. 27.01.11, 16:37
          Mi tam się jakos nie śpieszy ;p
          • smiley. nie chcę, nie cięrpię myślec o przyszłości. 27.01.11, 17:10
        • estera102 Re: wyprowadzę się z domu. 28.01.11, 20:09
          masz 18 lat i możesz dopiero zacząć zarabiać na dom anie od razu się wyprowadzic , no chyba ze macie tak nadzianych rodziców w co wątpię
          musicie realnie ! ja zacznę od zarabiania , chcę się jak najszybciej wynieść
          • estera102 bład :) sorry 28.01.11, 20:10
            < myślcie > sorry
    • dirtymoney. Re: nie możecie się doczekać? 27.01.11, 16:52
      Pójdę się na***ać .!
      Nie, żartuję. c;
      Po osiemnastce, będę żyła sobie w tym swoim i tak już dziwnym świecie.
    • monik4 Re: nie możecie się doczekać? 27.01.11, 16:54
      ja 18 lat skonczylam w lutym tamtego roku ;x
      • koloorowa. Re: nie możecie się doczekać? 29.01.11, 15:59
        zrobie taką bibe, że każdy bd zazdrościł + najebie sie jak nigdy ;d hahahaha <3 a potem to nie wiem xd
    • mila13 Re: nie możecie się doczekać? 27.01.11, 17:01
      Ja się strasznie nie mogę doczekać smile)) łiii w końcu będę mogła wychodzić z domu kiedy chce i wracać kiedy chcę(chociaż w sumie to wychodze kiedy chce gorzej z powrotem). ;DD
    • seneka4 Re: nie możecie się doczekać? 27.01.11, 17:05
      Dużo się nie zmieni. c;
      A i ciekawe za co mielibyśmy kupić mieszkanie... mimo ,że będziemy miały po 18 lat forsa nie spadnie nam z nieba.
      Wszystkiego będzie się trzeba dorobić. A do tego trzeba skończyć jakąś szkołę i w wieku 18-tu lat i tak większość z nas będzie się jeszcze kilka uczyć (oprócz tych z zawodówek).
      Za granicę raczej też nie pojedziemy z pustym portfelem.
      No cóż mogę powiedzieć. Najebie się w jakimś klubie ze znajomymi świętując to ,że wreszcie bez podchodów będę mogła sobie kupić fajki na legalu.
    • linda Chyba sie popłaczę 27.01.11, 17:06
      Dorosłość jak narazie nie jest dla mnie. Boję się , że sobie nie poradzę , więc nie jestem wcale ciekawa co wydarzy się w tym dniu.
      • linda Re: Chyba sie popłaczę 27.01.11, 17:08
        Sorry napisałam - w tym dniu . Powinno być - nie wiem co będę robiła gdy już będę dorosła. A tak na zdrowy rozum to będę się uczyć dalej i przypuszczalnie nic się nie zmieni.
        • goofy. . 27.01.11, 17:20
          Gdy skończę 18 lat mam zamiar pojechać na trochę do NY, zaszaleć. A później wrócić do Polski i rozpocząć studia. postaram sie kupić z koleżanką jakieś mieszkanie na w spółkę. wink
    • smileyy776 Re: nie możecie się doczekać? 27.01.11, 17:18
      Na pewno prawo jazdy tongue_out . Nie wiem nigdy o tym nie myślałam . ;P
    • maja920 Re: TUU !!!!!!! 27.01.11, 17:24
      piwo
      serce
      piwo
      serce
      brawobrawo

TO MOJA ODPOWIEDZ XD
    • nikki Re: nie możecie się doczekać? 27.01.11, 17:27
      wyprowadzę się i pójdę na studia! Już nie mogę sie doczekać weyprowadzki bo rodzice mne bardzo irytują kłócą się i marudzą ;/
    • magdalena13072 Re: nie możecie się doczekać? 27.01.11, 17:29
      A ja tam nie spieszę się do moich 18 urodzin chociaż są one niebawemsad Nic fajnego nie ma w byciu dorosłycrying
    • temptation Re: nie możecie się doczekać? 27.01.11, 17:32
      Taaa sama myśl o przyszłości mnie przeraża... nie śpieszy mi się nigdzie ; p .
      • sysiek4444 Re: nie możecie się doczekać? 27.01.11, 17:38
        a skąd mam wiedzieć ?
        • decode Re: nie możecie się doczekać? 27.01.11, 17:52
          syśku, daj się ponieść marzeniom c;
    • hint Re: nie możecie się doczekać? 27.01.11, 17:51
      Z jednej strony, to fajna sprawa. Chciałabym być niezależna, lecz dzieciństwo to najlepszy okres w życiu i nie chciałabym, żeby tak szybko minęło. cool
      • charlotte__ Re: nie możecie się doczekać? 27.01.11, 17:56
        ogólnie mi się jakoś do tego nie spieszy ;p

ale planuję zrobić sobie prawo jazdy i tatuać ;d
    • gusia03 ;D 27.01.11, 17:56
      szczerze ?
      nie śpieszy mi się by być dorosłą ;/
    • 300flowers Re: nie możecie się doczekać? 27.01.11, 17:57
      nie mam planów na przyszłość, olewam to.
      • decode Re: nie możecie się doczekać? 27.01.11, 18:55
        odświeżam c;
    • klama_kcmil Re: nie możecie się doczekać? 27.01.11, 19:18
      Ja właśnie się do dorosłości nie śpieszę. Własne mieszkanie chcę miec dopiero, gdy będzie mnie na to stać i w ogóle.
    • naomi. ₪ ø ||| ·o. 27.01.11, 19:23
      tak wyprowadzę się w końcu!
    • anahi_loveyou Re: nie możecie się doczekać? 27.01.11, 19:26
      na pewno zrobię sobie prawo jazdy i pójdę na studia . a później się zobaczy wink
    • selcia2303 Re: nie możecie się doczekać? 27.01.11, 19:27
      ja mam dopiero 12 lat mi tam się nie śpieszy chociaż czasami chce być już dorosła ale poźniej mi się odechciewa

pozatym moim zdaniem lepiej być dzieckiem niż dorosłym tongue_out
    • delicious Sądzę, że zrobię wielką imprezę ;) 27.01.11, 19:29

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka