28.01.11, 17:13
Cześć kotkowiczki mam problem, ostatnio byłam u fryzjera chciałam sobie lekko pocieniować włosy lecz fryzjerka obcieła mnie za krótko i nie wiem co mam zrobićcrying
Wyglądam okropniesad Znacie jakieś sposoby by szybciej rosły włosy? Błagam pomóżcie
Obserwuj wątek
    • kiwi Re: Włosy... 28.01.11, 17:18
      czas to najlepszy sposób żeby rosły włosy.
    • marcella_ Re: Włosy... 28.01.11, 17:20
      ojoj , przykro mi. hm , jedynie kupić coś na porost włosów.
      nic innego mi do głowy nie przychodzi , a spróbuj je wyprostować ..
      może nie będzie aż tak źle wink
      • agatka14415 Re: Włosy... 28.01.11, 17:37
        Podobno jak sie wciera w skóre głowy olejek rycynowy to włosy troszke szybciej rosna ...w ogole ten olejek jest dobry na włosy ja mam zniszczone i wcieram i widac roznice ...i tak słyszalam ze ten olejek pobudza cebulki i troche szybciej rosna ale jest strasznie tlusty wiec najlepiej nakladac go na noc smile
        • lady_kiki Re: Włosy... 29.01.11, 18:12
          Są chyba jakieś tabletki na to, ale nie pamiętam jak się nazywały. Popytaj w aptece smile
          • virginkaa Re: Włosy... 29.01.11, 19:30
            Było już dużo wątków, pamiętam jak odpowiadałam na co najmniej 3... Poszukaj w wyszukiwarce.

1. Masuj skórę głowy, podczas mycia
            2. Pij pokrzywę
            3. Łykaj skrzyp

• karate_kotek PROSTE 29.01.11, 00:06
      MOŻESZ ZROBIĆ JAKIEŚ CIEKAWE UPIĘCIE ALBO NOŚIĆ KRZYKLIWE DODATKI, A W OSTATECZNOŚĆI MOŻESZ PRZEDŁUŻYĆ WŁOSY
    • miastowa. Re: Włosy... 29.01.11, 11:45
      mam podobny problem , znaczy moje już trochę odrosły

ale może tu znajdziesz jakąś radę

www.kotek.pl/kotek_forum/02,3003,118401391,,problem_fryzjerski_.html?v=2
    • magdaaaa Re: Włosy... 29.01.11, 12:10
      Nie martw się, nim się obejrzysz twoje włosy będą długie. Ja też kiedyś chciałam, żeby włosy mi szybko urosły. Ale po pewnym czasie stwierdziłam, że nie ma sensu ich tak ciągle doglądać- czy już urosły czy nie- i przestałam na to zwracać uwagę. Ale słyszałam też, że dobry jest olejek rycynowy. Do tego słonecznik- wypróbowałam sama- działa wink Powodzenia ;*
    • nusska witaj w klubie!! 29.01.11, 17:58
      Ja też ostatnio chciałam wycieniować włosy,a obcięli mnie na krótko crying
      Chce moje długie włosy..
      Trzeba czekać. Można przedłużyć włosy,ale to bez sensu ,bo sie zniszczą,a takie coś mało nie kosztuje z tego co wiem. Po za tym te szampony,maseczki itd.na porost włosów słyszałam ,że nie pomagają ,chodź warto spróbować.

;*
    • seneka4 Re: Włosy... 29.01.11, 18:03
      Nie ma sposobu żeby włosy szybciej urosły trzeba poczekać. ;o
    • paulinka_k2498 Re: Włosy... 29.01.11, 18:03
      nie niestety.powiedz o tym mamie i następnym razem powiedz by cię obcieła nie tak krótko.smile
      • nusska Ps. 29.01.11, 18:13
        *Włosy rosną szybciej po obcięciu wink
        Musisz je odpowiednio pielęgnować,żeby były 'ładne' i nie miały zniszczonych końcówek. Nie bedą wypadac.
    • kokoss_ Re: Włosy... 29.01.11, 18:12
      Ja nie znam żadnego sposobu, ale też tak kiedyś miałam. Fryzjerka zdecydowanie za krotko obcięła mi grzywkę, ale jakoś za bardzo tego nie odczułam, bo dość szybko odrosła.
    • glamour_zombie Re: Włosy... 29.01.11, 18:22
      może cie pociesze, a może nie, ale tez tak miałam .. wyglądałam jak chłopak ale sama się z tego śmiałam , włosy odrosły w mgnieniu oka i jest dobrze .

U mnie teraz w szkole dziewczyny obcinają się bardzo krótko .

Idź do jakiegoś fryzjera i niech ci poprawi fryzurkę , zawsze coś lepiej jeśli ci to tak bardo przeszkadza

albo po prostu musisz ścierpieć
    • blondi727 Re: Włosy... 30.01.11, 12:54
      Czekaj cierpliwie i poszukaj takiego ułożenia włosów żeby wyglądały w miarę normalnie.
      Ani się obejrzysz a będą z powrotem smile
    • bojsgerlka Re: Włosy... 30.01.11, 13:30
      miałam tak samo i długo to się za mną ciągnęło .. ale popróbowałam różnych fryzur , związywałam włosy i wyszło na to że tak było najlepiej , bo rozpuszczone strasznie mi się puszyły;/ powodzeniasmile
      • mikessa Re: Włosy... 30.01.11, 20:01
        Niestety nie ma takich sposobów aby włosy szybko urosły... Po prostu je pielęgnuj, dawaj różne odżywki (dostosowane to twoich włosów) i nie używaj prostownicy ani lokówki, myślę, że to ci trochę pomoże i będziesz mieć zdrowe i piękne włosy ; )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka