Dodaj do ulubionych

pierwszy dzień wiosny.

29.01.11, 14:08
` jak jest spędzany w waszej szkole? wiem, że jeszcze trochę czasu, no ale. : p .

u nas w tym roku będzie pierwszy raz od trzech lat, bo zawsze wypadał w święta wielkanocne.
spotykamy się na sali gimnastycznej i są rózne występy, mini playback show, pokazy aerobiku, ostatnio był taniec z gwiazdami i nauczyciele tańczyli z uczniami, było nieźle. c; .

jestem w samorządzie i musze trochę pomyśleć nad tym, co będzie w tym roku. myślę o jakimś programie telewizyjnym i żeby nauczycieli zaangażować, ale nie wieem.

wypowiadajcie się ! c;
Obserwuj wątek
    • katsuumi_17 Re: pierwszy dzień wiosny. 29.01.11, 14:19
      U mnie zawsze był dzień sportu- mecze dwóch szkół w siatkę, kosza, pokazy, występy. W zeszłym roku tańczyłam na przykład układ z koleżankami z klasy. W tym roku niestety nie będzie mnie tam, bo maturzyści mają odgórny nakaz siedzenie w tym dniu w szkole. Ale tym razem ma być to dzień "na wesoło", więc jakieś zawody w stylu podstawówki typu skakanie w workach itp. Więc zbyt ciekawe i tak by nie było smile
      • smiley. @katsuumi_17 30.01.11, 14:08
        ` ach, u nas było tak na dzień dziecka. zawody sportowe, pokazy piłki nożnej, tez tańczyłam aerobik z dziewczynami i jeszcze coś tam z językami i biegaliśmy po całej szkole, żeby zdobyć batoniki. : P ;d
    • keejsza Re: pierwszy dzień wiosny. 30.01.11, 14:25
      wagary big_grin
      • virginkaa ^-^ 30.01.11, 16:32
        Też wagary, nie wiem coś tam jest na sali gim. jakieś mam talent czy coś takiego, ale nie wiem nie chodzę. big_grin
    • yorkie Re: pierwszy dzień wiosny. 30.01.11, 14:29
      U mnie nie ma nic szczególnego, jak ktoś się ubierze na zielono to nie jest pytany, i tak mam to w dupie i przychodzę na czarno, jak zawsze uncertain
    • zauufanie_ Re: pierwszy dzień wiosny. 30.01.11, 14:34
      Też jestem w samorządzie .
      I zastanawiam się czy nie zrobić Jaka to melodia , albo mam talent .
      Po prostu coś co spodoba się uczniom oraz nauczycielom . smile
      • kropeczkii Wystarczy pomyśleć - moje wskazówki . 30.01.11, 14:49

` A więc na początek się przedstawię , bo jestem nowa < nie całkiem > . `

- Jestem Daria i mam 14 lat . Ja również jestem w samorządzie uczniowskim . smile
        Mogę dać Ci kilka wskazówek .

Jeżeli masz ochotę na coś szalonego , gdzie nauczyciele będę pękali ze śmiechu to może You Can Dance . Jeżeli chodzi o uczniów to możesz urządzić Mam talent jak mówiła tutaj koleżanka . smile Rozumiem , że nie wszyscy by chcieli się w to bawić a więc mogę Ci powiedzieć co mieliśmy w zeszłą wiosnę . : )

1 . Gdy osoba wchodziła do szkoły musiała przejść przez wiele stolików z kosmetykami , babeczkami , malowidłami na policzek . smile
        2 . Wchodzą do sali gimnastycznej - i od razu dostają bilet . A potem to dość było śmieszne bo mi się to przytrafiło, że miałam na bilecie numer 23 i taki pan wziął bilet i mnie pociągnął na scenę . tongue_out Musiałam śpiewać , albo tańczyć . big_grin
        3 . Najlepsze jest to w tym , że wszyscy co nie mieli ochoty nigdzie iść musieli bo mieli taki bilet . Aż w końcu zaczęli szaleć .

Mam koleżankę, która nie miała ochoty tam iść bo wolała siedzieć przed komputerem żałowała , że nie była . big_grin
        Pozdrawiam ! : *
      • rasberry do zauufanie_ :)) 30.01.11, 15:00
        zauufanie_ napisał(a):

> Też jestem w samorządzie .
        > I zastanawiam się czy nie zrobić Jaka to melodia , albo mam talent .
        > Po prostu coś co spodoba się uczniom oraz nauczycielom . smile

Zrób jaka to melodia! To świetny pomysł !
    • xxxnatalxxx Re: pierwszy dzień wiosny. 30.01.11, 15:00
      U mnie jest apel. Ale nie taki zwyczajny hoho!! Połowa szkoły jest przebrana przychodzimy i sa konursy(oczywiście wszystko obrócone w żart dzieki uczniom) np.:raz była randka w ciemno. I jakie nagrody miały te "pary" np.: atrakcyjna wycięczka do miejcskiej oczyszczalni scieków lub: Wycieczka traktorem po mieście(traktor w zasobie własnym) czy tez: Zwiedzanie szatni z najlepszym przewodnikiem jakim jest WOŹNY!

Tak wgl. to jest wtedy konkurs piosenki(raz zaspiewano warszawiaka) przebran i te pe

Chociażby nasi słynni Wyindywidualizowani panowie z rozentuzjazmowanego tłumu

Pewnie mam błędy w poscie słownik sie wyłaczył wiec za błedy przepraszam
      • spontaniczna Re: pierwszy dzień wiosny. 30.01.11, 15:09
        u mnie w nowej szkole podobno sie w to nie bawia. ; /
        a w starej szkole kazdy sie jakos smiechowo przebieral i nie byl zazwyczaj pytany = D
    • trufla Re: pierwszy dzień wiosny. 30.01.11, 15:37
      Dzień jak co dzień. Nic specjalnego zapewne nie będzie organizowane...
      • jola.ka Urodziny! 30.01.11, 15:43
        21 marca czyli pierwszy dzień wiosny to moje urodzinybrawo ale w szkole nic specjalnego się nie dziejeindifferent
        • diamond_girl12 Re: Urodziny! 30.01.11, 15:53
          U mnie w szkole jest to normlany dzień. ;P
          • diamond_girl12 Re: Urodziny! 30.01.11, 15:56
            diamond_girl12 napisał(a):

> U mnie w szkole jest to normlany dzień. ;P

tzn. nic szczególnego nie robimy .
    • marsjanka115 x__x 30.01.11, 15:52
      u mnie w podstawówce był dzień sportu a w gimku nic nie ma większość na wagary idzie
    • love_chocolate Re: pierwszy dzień wiosny. 30.01.11, 16:01
      może zróbcie ognisko,spalcie marzanne,jeśli ktoś potrafi z was grać na gitarze jeszce lepiej ;]
      • pola16 wagary ;>. 30.01.11, 16:03
        • igusiaaa ;) 30.01.11, 16:13
          Też kiedyś tańczyłam wtedy aerobik. Ogólnie są jakieś rozgrywki sportowe.
          • sophie_ Re: ;) 30.01.11, 16:32
            wagary . ; P
    • najli. Re: pierwszy dzień wiosny. 30.01.11, 16:35
      My zawsze mamy jakieś zawody i takie tam wink Ale w tamtym roku w sumie nie pamiętam co mieliśmy ;p
      • smiley. odświeżam. 04.02.11, 13:23
    • paulinkowa Re: pierwszy dzień wiosny. 10.02.11, 15:54
      u mnie nic nie organizują sad
    • keejsza Re: pierwszy dzień wiosny. 10.02.11, 20:45
      w tym roku chyba bd mam talent albo wgl nie bd szkoly ;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka