rockmafia_ 30.01.11, 15:02 Czy posiadacie jakieś dziwne nawyki , przyzwyczajenia ? c( : Jeśli był taki watek , to trudno - , - Nie chciało mi się szukać . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paja96 Re: Dziwne nawyki . 30.01.11, 15:05 kręcę włosy, bawię się ustami ale najgorszą rzeczą jest to, że gryzę usta aż mi się robi strup na pół dolnej wargi a moja mama dostaje piany. Nie potrafię się od tego odzwyczaić! Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Dziwne nawyki . 30.01.11, 17:06 jak mi się nudzi w szkole to obcinam rozdwojone końcówki no i skubie wargi jak się denerwuje albo z nudy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
coco99 Re: Dziwne nawyki . 04.02.11, 22:34 `skubię` i `przygryzam` wargi.. szczeg. dolną ;D<br /> a czasem ogryzam skórki.. Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiranda Re: Dziwne nawyki . 04.02.11, 17:50 obgryzanie paznokci i siedzenie na kotku xd Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnatalxxx Re: Dziwne nawyki . 30.01.11, 17:32 gryze usta, tak zebami zaciągam albo bawię się nimi palcem Xd Co 5 minut czesze włosy, jesli nie moge umyć codziennie włosów jestem zła jak osa i na wszystkich sie drę. Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Jest jeszcze coś... 30.01.11, 17:41 To wam powiem. Czasem z nudów skubię sobie brwi, nie fajnie to wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Dziwne nawyki . 30.01.11, 17:40 Próbuję oduczyć się strzelania palcami . Odpowiedz Link Zgłoś
chaos_i_nielad Re: Dziwne nawyki . 30.01.11, 17:44 obgryzma paznokcie-.- A tak to zapewne o większości nawyków nie wiem bo nie kontroluję tego. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Dziwne nawyki . 30.01.11, 17:51 strzelam palcami . musze się kiedyś ogarnąć xd. Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Dziwne nawyki . 30.01.11, 17:53 Komórkę zawsze trzymam tylko w lewej kieszeni. Plecak noszę tylko na prawym ramieniu. Jadam żółty ser tylko z Lidla xD Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Dziwne nawyki . 30.01.11, 17:55 obgrywam paznokcie i kiedy kłamie poprawiam sobie grzywke patrzac w doł.. Odpowiedz Link Zgłoś
patrysia441 Re: Dziwne nawyki . 30.01.11, 17:54 kręcę włosy , "zagryzam" dolną warge Odpowiedz Link Zgłoś
marcella_ ehe. 30.01.11, 18:16 jeśli jestem na podwórku zaczynam oblizywać wargi , w domu też w zasadzie. obgryzam paznokcie chociaż staram się nie obgryzać. często wącham swoje ręce , bo jestem maniakiem czystych rąk - , - dziwne , wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
calley Re: Dziwne nawyki . 30.01.11, 18:19 wącham pizze przed jedzeniem , śmieje się zawsze gdy wstane . Odpowiedz Link Zgłoś
ninda Re: Dziwne nawyki . 30.01.11, 18:25 Przygryzam wargę, poprawiam grzywkę nawet gdy mi nie przeszkadza, jeżeli jestem w domu piję tylko z mojego żółtego kubka. Odpowiedz Link Zgłoś
mejsii Re: Dziwne nawyki . 04.02.11, 17:57 heh . zawszę lubię sprawdzać czy mam zapięte kolczyki nawet gdy jestem pewna że mam ; d Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Dziwne nawyki . 30.01.11, 19:04 Nawyki, hmmm... Jeśli nawykiem można nazwać zbyt częste zamyślanie się i bujanie w obłokach, to mam już jeden. Poza tym podgryzam długopis i nie potrafię zasnąć bez wcześniejszego posłuchania muzyki [na odtwarzaczu]. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_ Re: Dziwne nawyki . 30.01.11, 20:31 Uśmiecham się do własnych myśli, często myję ręce, zawsze mam przy sobie komórkę, skubię wargi, do komputera zawsze siadam około 17... Chyba wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
nusia123 Re: Dziwne nawyki . 30.01.11, 20:37 ja zawsze sciągam sobie skórki z paznokci jak mi się nudzi. dzięki temu mam zadbane dlonie Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Dziwne nawyki . 30.01.11, 20:52 skubanie ust . Normalnie nie wyrabiam. Kiedyś tak mi się spodobały usta Nicholasa Jonasa, że chciałam mieć takie same(on ma suche) , to ja też od tamtej pory mam suche i wyskubane, że aż krew z nich leci -.- . Obgryzanie paznokci hm... mówienie samej do siebei , i robienie głupich min, nawet jeśli nie potrzeba -.- , Amen Odpowiedz Link Zgłoś
forever_alone Re: Dziwne nawyki . 30.01.11, 21:04 -podwijam rękawy -bawię się włosami -szukam złamanych końcowek -często uśmiecham się sama do siebie -często śmieję się z byle powodu -przewracam oczami -drapie się po czole -lubię mieć coś w rękach -najczęściej stoję ze skrzyżowanymi nogami pewnie bym jeszcze coś wymyśliła, ale jak narazie nic sobie nie przypominam Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: Dziwne nawyki . 30.01.11, 21:04 nie chodze nigdy bez telefonu nawet jak chodze po domu nawet jak ide do WC ;d, gadam do siebie nawet jak ide ulicą, maluje paznokcie na poprawe nastroju a później zdrapuje lakier, i tak w kółko, śpie na brzuchu zawsze nie potrafie inaczej zasnąć, nosze przy sobie zapalniczke mimo że nie pale, i jak siedze przy kompie czy coś to drugą ręką co chwile zapalam zapalniczke, nie wiem chyba tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Dziwne nawyki . 31.01.11, 15:29 Cały czas liczę i to w dodatku w systemie parzystym (2,4,6 itd.). Wkurza to mnie trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
hooodooo Re: Dziwne nawyki . 31.01.11, 15:34 obgryzam paznokcie. jem długopisy, ołówki, kartki XD Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Dziwne nawyki . 31.01.11, 15:36 często gadam sama do sb /. : DD haha . Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: Dziwne nawyki . 31.01.11, 15:37 obgryzam ołówki, długopisy itp. xd Odpowiedz Link Zgłoś
edytka12 Re: Dziwne nawyki . 31.01.11, 15:37 strzelanie palcami kręcenie włosów mówie sama do siebie gdy kłamie i jak mówie prawde to się śmieje i dlatego nawet jak powiem prawde to wszyscy mi mówią że kłamię bo się smieje Odpowiedz Link Zgłoś
eglantynaa_akuu Re: Dziwne nawyki . 31.01.11, 15:41 Nie wiem czy to nawyk, ale po prostu jak widze, kiedy ktoś nie ma swojego zdania, to robie się od razu dla niego wredna -,- Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Dziwne nawyki . 31.01.11, 15:43 Przed snem gram w Wormsy na telefonie. Czasami się zamyślam i nie wiem, co się dzieje dookoła, lub wyobrażam sobie sytuacje w dosłownym znaczeniu, coś w tym stylu np. ktoś mówi, że go rozgryzłam, a ja wyobrażam sobie tą osobę "rozgryzioną" na pół a wokół tej osoby okruchy jak od ciastka. Odpowiedz Link Zgłoś
domi.n.iska Re: Dziwne nawyki . 31.01.11, 15:45 Mam swój ulubiony kubek i wkurzam się jak ktoś inny z niego pije ;D Odpowiedz Link Zgłoś