Dodaj do ulubionych

Artyści z YouTube

30.01.11, 19:28
Tak jak w temacie, co sądzicie o artystach którzy wstawiają swoje piosenki i covery na serwisie YT.? Tylko proszę m inie mówić że wszyscy są jak Justin Bieber bo tak nie jest. ;/
Ja znalazłam parę miesięcy temu dosłownie przez przypadek artysta o imieniu Tyler Ward i jestem nim oczarowana ten człowiek serio kocham muzykę i to co robi, najczęściej nagrywa covery utworów i przyznam że niektóre w jego wykonaniu brzmią lepiej niż oryginały. smile
Ma swoje własne studio i zespół oraz pomaga innym młodym ludziom w odniesieniu sukcesu muzycznego. A wiec co wy sądzicie o takich ludziach.?
Obserwuj wątek
    • magic_girl13 Re: Artyści z YouTube 30.01.11, 20:11
      hallo jest tu koś.? ; /
      • monia_9912 Re: Artyści z YouTube 30.01.11, 20:20
        Może słyszałaś o siostrach Cimorelli? Są na youtube i są naprawdę niezłe. Ogólnie przyjemnie się słucha ludzi nagrywających swoje covery, przeważnie... Bo niektóre covery, to poprostu żenada xDD Ale lubię słuchać takich ludzi na youtube.
    • asia2314 Re: Artyści z YouTube 30.01.11, 20:19
      Niektórzy ją naprawdę świetni ;D np. Alex Goot wink Gra i śpiewa wszystko samemu, gra osobno na każdym instrumencie a potem skleja to w jedną całośc ;D
      • magic_girl13 Re: Artyści z YouTube 01.02.11, 15:57
        Alex Goot też go lubie, jest niesamowity ale przypomina mi jego głos trochę nicka jonasa. ; o
    • stefffcia Re: Artyści z YouTube 30.01.11, 20:21
      sądzę, że mają szansę się wybić i tego im życzę ; )
    • star_is_best Re: Artyści z YouTube 30.01.11, 20:30
      Tak ostatnio szukałam takiej piosenki i też natrafiłam na jakąś dziewczynę która ślicznie śpiewała : ) ale niektóre to są już beznadziejne na przykład dwie dziewczyny fanki Icarly pewnie robią program IJadzia uncertain
    • fantabuu Re: Artyści z YouTube 30.01.11, 20:35
      aha.
    • pluszbezpluszu 3rd Degree!!! Kocham ich... 30.01.11, 22:23
      Czasem można trafić na naprawdę dobre "okazy", które później być może okażą się gwiazdami.
      Ostatnio trafiłam na świetnych trzech chłopaków, którzy tworzyli razem zespół 3rd Degree . Śpiewali covery jak i również swoje oryginale piosenki.

(Nie)stety zespół się rozpadł i teraz został tylko Terry. Nie wiem czy mam się smucić czy cieszyć jak cholera. Z jednej strony szkoda- bo w tym składzie byli świetni. Z drugiej strony jest powód rozpadu zespołu.... pozostała dwójka została trainee JYPE (Aaaaaaa!!!!!*szał przyszłej fangirl*) czytaj za jakiś czas na 99% BĘDĄ WIELCY cool cool ! Aż się nie mogę doczekać ich debiutu... Aczkolwiek mam nadzieję, że JYP ich nie zmarnuje i nie pójdzie w strone czegoś jak 2PM bo mi jakoś to do nich nie pasuje.

Billionaire- Travie McCoy ft. Bruno Mars
      Teenage Dream - Katy Perry - lubię szczególnie to... no i włosy Terry'ego a la Jonghyun big_grinshock (nawet wygląda w nich lepiej od niego)
      Akustyczna wersja
      Run Devil Run -też naprawde świetne... daje zupełnie inne wrażenie niż oryginał...

• ilovemajki Re: Artyści z YouTube 01.02.11, 18:49
      Ja tam znam tylko Fredabig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka