xxjustynaxx Re: Perfumy. Jakie polecacie? 06.02.11, 16:24 littel white dress lub black super są Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2710 Re: Perfumy. Jakie polecacie? 06.02.11, 16:26 Moje ulubione perfumy, które mam są drogie, ale najlepsze. W kolejności od najlepszych: 1. Chanel Allure (nie jestem pewna czy dobrze napisałam) 2. Calvin Klein Beauty 3. Aqua Alegoria od Givenchy 4. Ralph od Ralpha Laurena 5. City Glam od Armaniego 6. Chanel numer 5 7. Extravagance Damarish 8. Dior Jador Te są najlepsze ze wszystkich, które mam. Tyle, że ceny raczej od 500- powyżej. Nie polecam ci Chloe. Krótko trzymają. Odpowiedz Link Zgłoś
naturally Re: Perfumy. Jakie polecacie? 06.02.11, 16:36 Fergie Outspoken. na Allegro ok. 50 zł ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kuksik Re: Perfumy. Jakie polecacie? 06.02.11, 16:43 Moim zdaniem trudno, tak polecić perfum. Każdy ma inny gust i niekórym podobają się perfumy np. Playboya a innym nie. Ale jeśli tak bardzo chcesz... To ja nie mam takiego ulubionego perfumu, ale bardzo lubię takie żywe zapachy i szczerze powiedziawszy, też szukam jakiegoś... Moja wypowiedź jest kompletnie bez sensu i bez ładu, ale kit. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_rose Re: Perfumy. Jakie polecacie? 06.02.11, 16:44 C-Thru ( czy jakoś tak ) są fajne , mają ciekawy zapach i są w przyzwoitej cenie . Odpowiedz Link Zgłoś
happy_girl27 Re: Perfumy. Jakie polecacie? 06.02.11, 16:55 Adidas ta zielona (Floral Dream) śliczna ;] Odpowiedz Link Zgłoś
claudiia Oriflame - Precious. 06.02.11, 16:59 Tylko te białe nie złote. Ślicznie pachną, zawierają pyłek diamentowy. Ładny flakon, zakrętkę można również potraktować jako pierścionek. A wyglądają tak. Polecam je, na pewno Ci się je spodobają. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx ja polecam.. 06.02.11, 17:00 te które ci polece są drogie ale może się skusisz numer 1: DKNY "To Go" (najnowszy zapach DKNY, zapach Nowego Jorku) zapach jest wspaniały numer 2. Paco Rabanne Xs Black Z takich tańszych- słyszałam że Playboy są fajne Odpowiedz Link Zgłoś
cyckipattinsona Re: Salceson. 06.02.11, 17:05 Z tego co wiem, Pattinson rozdaje salceson. Mi co prawda zaśmierdła od niego bielizna, ale może Tobie się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
oriana Secret Fantasy-Avon... 06.02.11, 17:05 Ostatnio dostałam takie perfumy i muszę przyznać,że są świetne!W katalogu kosztują gdzieś między 60-70 zł,ale w sklepie około 44(przynajmniej w tym w którym ja miałam kupywane). Mają one śliczny różowy flakonik w kształcie jakby jabłka.Przy otworze do psikania jest kluczyk,który trzeba odpiąć by móc się popsikać.Perfumy pachną tajemniczo i marzycielsko(ambra,frezja,jabłka)długo się utrzymują i są dość wyraziste. Jeśli chodzi o inne perfumy to polecam katalog Oriflame,bo tam jest największy wybór.Np.Dancing Lady(ok.80zł),albo jedna z laleczek The Babes(to perfumy z opakowaniem w kształcie laleczki do ozdabiania ok.34zł). Polecam Ci też zanim kupisz pełny zapach wypróbować go,czyli postarać się o jakieś próbki.Musisz się upewnić,że to TEN. Odpowiedz Link Zgłoś
oriana Re: Secret Fantasy-Avon... 06.02.11, 17:10 A jak chcesz to pisz do mnie w wiadomościach.Uwielbiam perfumy i często buszuję po nie w różne katalogi.Mogę Ci jeszcze jakieś polecić,ale musisz napisać coś o swoim charakterze i upodobaniach,bo wtedy najłatwiej dopasować perfumy.Np.ktoś kto lubi pływać,a jego ulubione zapachy są świeże i poranne odnajdzie swe upodobania w Sensiori(Oriflame ok.40-50zł). Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: Perfumy. Jakie polecacie? 06.02.11, 17:06 Zielone i różowe adidasa ^^ lub Celine Dion - śliczne! Odpowiedz Link Zgłoś
milkshake Re: Perfumy. Jakie polecacie? 06.02.11, 17:11 Adidas-Fruity Rhythm (śliczne super na zime pachną jak truskawki) albo Incandessence z avonu ( też bardzo ładne jest w zestawie jeszcze dezodorant i rulon który można brać do szkoły ) Odpowiedz Link Zgłoś
karollqa Re: Perfumy. Jakie polecacie? 06.02.11, 17:24 1. Coco Channel Medemoiselle 2. Avril Lavigne Black Star 3. Christina Aguilera ( Zapomniałam nazwy ale chodzi mi o tą z koronkową szatą graficzną, w kolorze kremowym. Na prawdę polecam, gdyż zapach jest baardzo kobiecy 4. Giorgio Armani Aqua di Gioia Odpowiedz Link Zgłoś
jonasi Re: Perfumy. Jakie polecacie? 06.02.11, 17:30 Avril Lavigne Forbidden Rose ; P Odpowiedz Link Zgłoś
agula737 Re: Perfumy. Jakie polecacie? 06.02.11, 17:31 z avril lavigne te rózowe, nie fioletowe Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka123 Re: Perfumy. Jakie polecacie? 06.02.11, 17:39 Ja polecam: 1. Chanel Allure 2. Abercrombie & Fitch numer 8 3. Dior Cherie 4. Oryginalne perfumy z perfumerii we Francji Odpowiedz Link Zgłoś
natunia41 :) 06.02.11, 17:39 Ja teraz mam DKNY Pure i one są boskie! Przedtem miałam Moschino Love, Love, Love No, ale jeśli chcesz coś tańszego to może któryś z zapachów Avril Lavinge? I C-thru ma ładne zapachy (oni mają dezodoranty i perfumy też) Mam nadzieję, że pomogłam. Odpowiedz Link Zgłoś
paulka. hmm.. 06.02.11, 17:45 polecam La Rive z żółwiem żółte. Nie wiem jak się nazywają :p lub C-THRU pearl garden.mmm Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Perfumy. Jakie polecacie? 06.02.11, 17:45 Celine Dior i Christina Aqiulera [czy jakoś tak] : Odpowiedz Link Zgłoś
paranoid16 Re: Perfumy. Jakie polecacie? 06.02.11, 17:47 Ja uwielbiam C-thru są świetne polecam. Za moje zapłaciłam około 33zł Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Perfumy. Jakie polecacie? 06.02.11, 17:49 ja używam perfum z avonu bardzo ładnie pachną moim zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
made_in_italia To ja Ci takie polece ;)) 06.02.11, 17:52 Black Star (ślicznie pachną), ale jeżeli chcesz coś tańszego to polecam też perfumy "Love Dance" one kosztują około 24 zł a pachną cudownie : * Odpowiedz Link Zgłoś
szprota perfumy renomowanych marek 06.02.11, 17:50 wejdź na tę stronę, jak znajdziesz dobrą promocję to i za 50zł kupisz perfumy od Diora pl.strawberrynet.com/newproduct.aspx?catgId=76#wfraglist Odpowiedz Link Zgłoś
zoozolekxd Re: Perfumy. Jakie polecacie? 06.02.11, 17:51 Yves Rocher-green summer Givenchy-play Mexx-Woman Odpowiedz Link Zgłoś
britney_best Re: Perfumy. Jakie polecacie? 06.02.11, 17:53 Britney Spears - Curious to najlepsze perfumy jakie miałam zamawiałam przez neta i wyszło trochę ponad 100 z przesyłką w normalnym sklepie powinno być taniej Odpowiedz Link Zgłoś
dulcegirl Playboy .... 06.02.11, 17:58 Ja osobiście polecam Playboylay it Lovely sama go używam i jest naprawdę jak dla mnie najlepszym z serii Playboy dla kobiet tamte też są fajne ale ten ma to coś ;D Hannah Montana też są fajne miałam wszystkie 3 są słodkie z początku pomyślałam czy to nie będą dla małolat ale zapachy są naprawdę świetne no i Adidas niebieski w Rossmanie jest dość drogi bo chyba około 60zł ale w zwykłej drogerii są te same żadne podróby !! za połowę ceny Odpowiedz Link Zgłoś
kinia79912131 Re: Perfumy. Jakie polecacie? 06.02.11, 17:59 adidas zielone albo rozowe bardzo ladnie pachna Odpowiedz Link Zgłoś