Dodaj do ulubionych

Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ?

• lea147 Paznockie 15.02.12, 21:15
      u mnie od kilku tygodni maluje paznockie i żaden nauczyciel nie zwrócił mi uwagi smile może na początek jakiś mało rzucający się kolor w oczy , albo ' frencz ' , a potem coraz mocniejsze kolory. wink
    • nathala97 Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 15.02.12, 21:24
      Tylko na ,,niewidoczne'' kolory (jasny różowy, beżowy), a jak pomalujesz na inny to obniżają zachowanie
    • camper_kala rubta co chcetaa;pp 15.02.12, 22:18
      W mojej budzie można robić co się komu podoba, luzzzbig_grin
      • itmustbecherry Re: rÓbta co chcetaa;pp 16.02.12, 12:28
        robić - róbta, słonko smile
    • tusia145 Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 16.02.12, 07:22
      Niestety nie sad
      • sysiek4444 Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 16.02.12, 08:51
        nie.
    • justa652 Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 16.02.12, 09:58
      u mnie tylko niektorzy sie czepiaja ale ogolnie to nie
      a u cb. niekt nie malowal? nie stprobujesz sie nie dowiesz...wink
    • dominikax3 Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 16.02.12, 12:18
      u mnie możesz malować jak chcesz, nikt na to nie zwraca uwagi, ja mam zawsze kolorowe i jest dobrze.
    • itmustbecherry Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 16.02.12, 12:23
      Chodze do LO i tutaj wszystko można, w każdej chwili możesz sobie wyjśc itp. tylko proponuje sama sobie pisz usprawiedliwienia zawsze.. wink i w sumie każdy chyba tak tu rrobi raz po raz, nawet wzorowi uczniowie big_grin
    • wilkolak Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 16.02.12, 12:46
      my możemy, codziennie maluje paznokcie
    • dominikaxxd Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 16.02.12, 13:13
      Pozwalaja ale tylko na bezbarwny lub french.
    • kamila33 Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 16.02.12, 14:22
      u mnie nauczyciele sprawdzaja czy mamy pomalowane paznokcie pozwalają na bezbarwny ....ale na nastepny dziń inne dziewczyny malują na różne kolory
    • nessy96 Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 16.02.12, 14:27
      w sumie raczej się nie czepiają, ale nie wiem bo ja nie maluje i tak. raz się jeden nauczyciel czepiał kolezanki ze " malowac paznokcie to ma czas a uczyć się nie"
    • justinkab Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 16.02.12, 14:27
      pani od Religi to się na nas za to drze i to jeszcze jak !
      Przecież to nic złego!
    • patipataszon10 Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 16.02.12, 14:36
      Raczej nie.. zwłaszcza nie na CZARNO. ale na josno-różowo może jeszcze ujdzie smile można zaryzykować i czarny - ale uwaga gwarantowana jak zauważą ! wink
    • metalova Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 16.02.12, 15:30
      Tak
    • weronika0666 Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 16.02.12, 16:57
      u mnie w szkole NIBY można ja mam zawsze wymalowane chociażby bezbarwnym lakierem ale jest jedna nauczycielka jak jesteś przy tablicy i coś źle napiszesz choć 1 wyraz to krzyczy że zamiast malować paznokcie to mamy się uczyć ale mnie to nie ruszasmirksmile
    • olunia99 Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 16.02.12, 17:04
      u mnie można tylko na bezbarwny .. <katolicka tongue_out>
    • guma_balonowa01 Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 16.02.12, 17:19
      nam tak brawo ale nie na czerwono hehehehe.. miałam z koleżanką na niebiesko i zero rekacji... ale i tak bardziej tolerują bezbarwny albo bezbarwny ale z takimi świecącymi kamyczkami jakby.... mamy mate z dyrektor do marca devil
    • iampositive Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 16.02.12, 17:38
      Ja noszę praktycznie codziennie na czarno.
      Chyba nic się nie stanie, jeżeli nauczyciel Cię upomni, nie?
      Nawet jakiekolwiek minusowe punkty będą w minimalnej postaci.
      Zresztą może jedna, czy dwie nauczycielki się czepią.
      Skoro Ci się podoba, to maluj. To idiotyczne, że zabrania się takich rzeczy młodzieży. Kolor paznokcia. Może za niedługo nie będzie można nosić kolorowych ubrań.

Przecież przez to wyrażamy siebie.
    • heloo Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 16.02.12, 18:20
      Ja raz pomalowałam na czarno do szkoły. Nie radzę.
    • zeroplastic Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 16.02.12, 18:56
      Jeszcze zalezy w ktorej jestes klasie i jakich masz nauczycieli. Ja jak bylam w podstawowce to paznokcie moglam malowac na wszystkie kolory i moglam miec codziennie inne big_grin Jak poszlam do gimnazjum to facetka od polaka sie czepiala ale to olewalam i to bylo w 1gim a teraz jestem w 2gim i sie czepiaja praktycznie wszyscy i nawet zaliczylam 2 uwagi za paznokcie i dlatego juz nie maluje a jezeli juz to na bezbarwny albo odzywka z krysztalkami smile Dla mnie spróbuj pomalowac, uwagi ci zadnej odrazu nie wstawia tylko dostaniesz ostrzezenie i tyle smile
    • kizolda Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 17.02.12, 11:40
      Moim zdaniem malowanie paznokci do szkoły jest nieodpowiedzialne. Mam 12 lat i jestem przeciwko malowaniu paznokci ,bo po co? Żeby się popisać lub przypodobać chłopakom i koleżanką -.-
    • linane Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 17.02.12, 19:35
      Jestem w liceum, tak więc "nas" traktują prawie jak dorosłych. Możemy malować paznokcie. Ja sama mam pomalowane na czarno i nikt mi uwagi nie zwrócił ;]
    • blondzia Nie wolno,ale ja maluję na razie nic nie gadają. 17.02.12, 23:45
      Miałam pomalowane paznokcie na : brokatowy granatowy,jasny fiolet,miętowy ,ciemny róż itd to nic nie gadali tylko nauczycielka z matmy wzięła mnie do tablicy i się gapiła na paznokcie moje wrednie i baba z histy się gapiła ale nie wiem o co jej chodziło ;\
    • diamonds niee, nawet bezbarwnym 18.02.12, 09:48
      u nas w szkole są kontrole stroju, nawet nie można mieć nadruku na koszulce, a paznokcie..za pomalowane nawet bezbarwnym są minusowe punkty z zachowania
      • noicomipowiesz Re: niee, nawet bezbarwnym 18.02.12, 11:07
        nie wiem, czy można bo jeszcze do szkoły nie przyszłam z pomalowanymi paznokciami .. a moje koleżanki też nie malują paznokci do szkoły więc nie wiem jak by nauczyciele zareagowali .. ale raczej wątpię, żeby nam pozwolili .. ; pp
    • beauty12 Re: Nauczyciele pozwalają wam malować paznokcie ? 18.02.12, 16:55
      nie pozwalają malować, nawet na jasny kolor ;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka