xblackxx 05.02.11, 15:50 jakie bransoletki są teraz modne..? Czytałam, że z muliny już nie to jakie...? thx<3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lykke_li Re: bransoletki modne;) 05.02.11, 16:34 wydaje mi sie ze takie zwykle z koralikami ;D cos np jak s.gomez w teledystko do ' a year without rain ' na poczatku klipu;d Odpowiedz Link Zgłoś
szpillla Re: bransoletki modne;) 05.02.11, 18:07 chyba nadal polularne sa Lillu ale ja trafiłam na bransoletki Shains - zupełnie nowa rzecz na naszym rynku - cholernie popularne w stanach zjed. Wyglądają bardzo oryginalnie - to zupełnie coś nowego, wcześniej czegoś takiego nie widziałam. Bransoletki z recyklingu na których piszesz co chcesz dolaczonymi literami wypisujesz swoje hasła. Dzisiaj złożyłam zamówienie Odpowiedz Link Zgłoś
jessyp Re: bransoletki modne;) 07.02.11, 00:28 Ja też zamówiłam te bransoletki na shains.pl - walentynkowy zestaw promocyjny z dodatkową bransoletką gratis. Pewnie dojdzie jutro albo we wtorek, już nie mogę się doczekać. Planuję ułożyć jakiś oryginalny napis na bransoletce i dać mojej walentynce, tylko jeszcze się zastanawiam co dokładnie napisać... Druga bransoletka będzie oczywiście dla mnie szpillla napisał(a): > chyba nadal polularne sa Lillu ale ja trafiłam na bransoletki Shains - zupełnie > nowa rzecz na naszym rynku - cholernie popularne w stanach zjed. Wyglądają bar > dzo oryginalnie - to zupełnie coś nowego, wcześniej czegoś takiego nie widziała > m. Bransoletki z recyklingu na których piszesz co chcesz dolaczonymi literami w > ypisujesz swoje hasła. Dzisiaj złożyłam zamówienie Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 07.02.11, 06:15 powiem Ci że nie mam pojęcia ale niedawno widziałam że do wygrania była taka srebrna z zawieszkami i mówili że modna ale nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
xxfankajbxx Pytanie! 07.02.11, 09:03 Ej czy na shains trzeba mieć ukończone 18 lat żeby zamówić? I czy jest tak samo jak na allegro że przychodzi taki list że konto jest aktywowane? prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
szpillla Re: Pytanie! 12.02.11, 18:14 nie musisz miec skonczonych 18 zeby tam cos kupic. Przynajmniej jak kupowalam swoje shainsy w necie to wpisalam tylko maila, adres i chyba telefon. przesylke dostalam po dwoch dniach i nikt sie nie dopytywal ile mam lat - chociaz ja skonczylam juz 18 dosc dawno Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: bransoletki modne;) 07.02.11, 19:59 koralik,perełki i itp np szafa.pl/c3627526-bransoletka-z-perel-z-kokardka-perly.html ( ja je mam ) www.rekodzielnia.pl/product_info.php?manufacturers_id=81&products_id=3270&osCsid=b23e5a5e4b2ee7a067bbdc4d240e8c9d , szafa.pl/c1066699-bransoletka-z-koralikow-pereek.html , www.mojeciuchy.pl/dane/2819186/MODNA_BRANSOLETKA_gumeczka_kokardka_perelki_szklane.html . albo takie modaija.pl/bransoletka-pandora/ . lub lilou niespodzianka.pl/Prezent/30064/bransoletka-Lilou.html .mam też te www.cogdziezaile.pl/index.php?p=18886 . mam nadzieję że pomogłam . Odpowiedz Link Zgłoś
nikki712 Re: bransoletki modne;) 07.02.11, 21:30 mulina jest modna od jakiś 3-4 lat po prostu w jednych miejscach bardziej w innych mniej. Ale aby uzyskać dobry efekt musisz dużo ćwiczyć. Gdybyś była zainteresowana to bd. dobra strona o nich: dasia.pl Dzięki dzięki dzięki za wzmiankę o shainsach!!!! wygladaja swietneii ten pomysł geniusz! Tylko mam pytanie one sa naprawdę takie świetne jak myślę? I czy ładnei wygladaja są wygodne i wgl. Napiszcie tu albo na prfilu jśli możecie Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: bransoletki modne;) 12.02.11, 18:18 Nie wiem, nie jest człowiekiem, który ślepo podąża za modą. Odpowiedz Link Zgłoś
emiliagres Re: bransoletki modne;) 04.03.11, 15:16 Jeśli biżuteria to tylko w "Niebieski-koralik". Marka Biagi, korzystna cena, bardzo duży asortyment oraz profesjonalna obsługa to jest to co przemawia do zakupów w tym sklepie. Ja czuję się wyjątkowo nosząc biżuterię Biagi, ponieważ sama ją komponuję. Łączę zabawę z modą razem z moją córeczką. Dla dzieci także została stworzona linia kolorowych koralików. Odpowiedz Link Zgłoś