Dodaj do ulubionych

Przyjaciółka i chłopak ; CCC

06.02.11, 19:11
Wszystko zaczęło się jak moja najlepsza przyjaciółka bratnie dusza i tak dale. xD poznała chłopka zaczęli ze soba chodzic wiecie jak to jest, i ona mi mówi że się zakochała. Zapomina o naszych spotkaniach, przekłada je, ciągle sie dziwnie tłumaczy ;/
Byliśmy z sobą bardzo bliska mówilismy wszystko wim o niej każda rzecz ona o mnie też
myslelismy ze taka przyjaźń sie nie zdarza a ona ... wszystkie nasz plany na wakacje odwołała
mielismy razem wyjechać ona do mnie że nie pojedzi tak po prostu bo ja o to porosił ten patryk ;/

życ mi sie nie chce, mieliście tak ? scianascianasciana
Obserwuj wątek
    • keyra097 Re: Przyjaciółka i chłopak ; CCC 06.02.11, 19:20
      to masz problem ;/
      miałam podobnie i musiała po prostu zrozumieć że chłopacy są waźniejsi od przyjaciółek kiedyś na cb tez przyjdzie czas, musisz zrozumieć ze prawdziwa przyjaźń staje się znajomością i to bd normalne ni bd ze sobą spędzac tyle czasu sad
      • kamyk007 Re: Przyjaciółka i chłopak ; CCC 06.02.11, 19:31
        takie jest życie i taka jest miłość...ale co to za przyjaciółka która zostawia cię dla chłopaka z którym prawdopodobnie niedługo zerwieuncertain
        • hera.xd Re: Przyjaciółka i chłopak ; CCC 06.02.11, 19:47
          wiem, ona nigdy taka nie była crying
    • lolisia_xdd Re: Przyjaciółka i chłopak ; CCC 06.02.11, 19:56
      niestety tak miałam. albo mam? w każdym razie było gorzej. po prostu zakochała się i zapomniała o świecie. bo to ON jest najważniejszy. spotykam się z nią góra 4 razy na miesiąc, a kiedyś siedziałyśmy całe dnie i wieczory razem albo gdzieś wychodziłyśmy. tak za tym tęsknie. nie mam się komu wygadać. druga taka osoba mieszka o 21 km ode mnie. i rozmawiamy na gg, a widzimy się raz w miesiącu chociaż wiem, że mogę na niej polegać. ;| rozmawiałam już z nią wiele razy, ale zawsze on będzie ważniejszy. a to podobno przyjaciele są na całe życie.
      • piotruspan Re: Przyjaciółka i chłopak ; CCC 06.02.11, 20:16
        cóż masz dziwną przyjaciółke, tak właściwie to nią nie jest skoro cię olewa i odwołuje spotkania chociaż byłyście umówione i na dodoatek ci tego nie wyjaśnia. Z kim ty sie przyjaźnisz moja przyjaciółka też się zakochała a nigdy mi czegos takiego nie zrobiła zawsze miała dla mnie czas itp itd i na pewno nigdy mnie nie olewała a z tego co widać to nie jest prawdziwa przyjaciółka lecz jedynie znajoma lub koleżanka
    • wero64 Re: Przyjaciółka i chłopak ; CCC 07.02.11, 11:55
      Cóż takie jest życie. Proponuję ci porozmawiać z przyjaciółką i wyjaśnić jej co Cię gryzie. Myślę, że powinna zrozumieć i wspólnie dojdziecie do jakiegoś rozwiązania. A jeśli nie, to pozostaje czekać, aż zerwią.smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka