Dodaj do ulubionych

lekka przesada ? - _ -

06.02.11, 21:09
Siem. Koty ; )
przepraszam was z góry bo tych wątków jest wiele ale ... ; ))

Chodzi mi dokładniej o JAPAN STYLE na allegro.pl Ta firma jeżeli tak ją można nazwać ma piękne ciuchy i w ogóle. Moja siostra ma dres z japan style. Bluza nierozpinana i dresy - 53zł z przesyłką, a dres świetny ! Pod koniec lutego będę i ja zamawiać, ale wróćmy do tematu ..

Co prawda te ubrania idą aż z Hong Kongu, ale czy nie uważacie, że przesyłki idą za długo? Ponad miesiąc.. Moja koleżanka zamówiła sobie też ten dres i już była wkurzona, że paczka się zagubiła - dres doszedł jej po 6 MIESIĄCACH !!!! oczekiwania. ; DD

2 PYTANKA :
- co sądzicie o japan style?
- czy wy też uważacie, że to przesadnie za dużo czekania na swoją drobną paczuszkę ? : )
Obserwuj wątek
    • buntowniczkaxd . 06.02.11, 21:13
      haha ja nawet nie wiedziałam co to jest, przed chwilą GOOGLE mi powiedziały, ja osobiście nie lubię, wręcz nie nawidzę zamawiac przez neta, jakoś mnie nie kręci takie coś. XD
    • crezyyy odświeżam . ; ) 06.02.11, 21:13
    • ashley001 nie znam firmy ale pozdro dla cb 06.02.11, 21:15
    • kiyoko13 Re: lekka przesada ? - _ - 06.02.11, 21:16
      ja kupowałam adidki(tak wiem wybredna jestem) z Hong Kongu i doszły w 3 tygodnie.Torbę też z HK i miesiąc dla mnie normalka.
    • jonasofanka to może, moje okulary... 06.02.11, 21:18
      które zamówiłam w październiku, też przyjdą za 6 miesięcy ; o. Dzięki za refleksję !
      • jonasofanka za powód do refleksji * ;) 06.02.11, 21:18
    • koniara8 Re: lekka przesada ? - _ - 06.02.11, 21:19
      Nie mam dobrego dania o japan style. Mam nadzieję, że twoja przyjaciółka zgłosiła to od obsługi allegro, ponieważ to jest niezgodne z regulaminem tej strony. Nigdy, przenigdy nie kupię nic co idzie z Chin. Dlaczego ? Załóżmy, że coś tam kupiłaś, jeżeli urząd celny przyczepiłby się do takiej rzeczy to ty byś płaciła. Po za tym ten cały japan jak dla mnie to straszna tandeta. Teraz to wiem. Może powiesz, że ten dresik wcale się nie pruje, nie rwie ani nic, ale jak ja to zwykłam mawiać: Do czasu.

Dziękuje za uwagę i pozdrawiam.
      • crezyyy @ koniara8 : 06.02.11, 21:27
        Moja siostra i koleżanka mają taki dres ... w ogóle dużo osób go ma u mnie w szkole i nikomu się do tej pory nie porwał a jedna dziewczyna ma już go półtorej roku. w każdym bądź razie zobaczymy ; )
    • tokio_hotel483 Re: lekka przesada ? - _ - 06.02.11, 22:05
      nawet fajny
      • pola16 Fajne ciuszki, ale nie chce mi się tyle czekać. A 06.02.11, 22:10
        poza tym u nas, w Polsce też jest wiele podobnych sklepów, więc po co mam czekać taki szmat czasu?!
      • virginkaa Re: lekka przesada ? - _ - 06.02.11, 22:12
        Ogólnie ubrania są słabej jakości, bardzo 'lekkie'.

Nie rozumiem dlaczego ludzie się czepiają, że są strasznie małe- od tego jest podana rozmiarówka, a chyba wiadomo, że Japonki są 'drobne'.

Nie rozumiem tylko dlaczego nazywa się 'Japan Style', skoro to z Hongkongu. tongue_out

• virginkaa Re: lekka przesada ? - _ - 06.02.11, 22:13
          A przesyłka nie dziwne że tak długo idzie, skoro przemierza pół świata.
    • mila13 Re: lekka przesada ? - _ - 06.02.11, 22:10
      Ja zamówiłam sobie sweterek i przysłali mi po 2 tygodniach więc nie najgorzej,ale tak ogólnie to zła jakość,po jakiś dwóch praniach był już cały "zkulkowany".
    • mindy_ Re: lekka przesada ? - _ - 06.02.11, 22:14
      Ja jutro zamawiam sweterek, napisze wam kiedy przyjdzie : )
    • kolorowa14 Re: lekka przesada ? - _ - 26.02.11, 22:32
      ja zamówiłam spodnie z japan style i doszły po tygodniu ;D
    • super_star Re: lekka przesada ? - _ - 26.02.11, 22:34
      nie cierpię Japońców ani ich stylu ani nic co jest z nimi związane
    • senseless Re: lekka przesada ? - _ - 26.02.11, 22:36
      nie kupuje, materiał zapewne jest beznadziejny, wolę wydań więcej wink
      • miley115 Re: lekka przesada ? - _ - 26.02.11, 22:41
        Nie kupuje w takich sklepach. Kupuje w markowych sklepach. ; )
        • gola. ._. 26.02.11, 23:01
          zazwyczaj nie kupuję ubrań przez internet.
    • linda Re: lekka przesada ? - _ - 26.02.11, 23:04
      Nie kupuję ubrań przez internet , ale przyznaje , że zdarzyło mi się oglądać na allegro ubranka z tej " firmy ". Żeczywiście są ładne , ale zastanawia mnie jakość tej produkcji. Tanie i tandetne czy tanie i porządne ? Coś mi się wydaje , że to pierwsze ! Owszem , czasami można sprawić sobie coś ładnego , taniego i na chwilę. Pomyślę nad tym.
    • karoola.006 moja siostra zamówiła bluzkę, a przyszło jej ... 26.02.11, 23:20
      ... coś wyglądające jak firanka ze średniowiecza. o.O w dodatku bluzka miała byc biała, a przyszła wyżółkła.
      • witka Re: moja siostra zamówiła bluzkę, a przyszło jej 26.02.11, 23:34
        Japan style, ma bardzoo ładne ciuchy. Idą aż z Hong Kongu nie wiem czy więc ponad miesiąc to normalny czas wysyłania z tamtąd rzeczy. Wiem z własnie doswiadczenia ze paczki leca czasami bardzooo długo.
    • katastrofa Re: lekka przesada ? - _ - 03.05.11, 10:31
      super ciuchy, dobra cena, ale za dużo czasu trzeba czekać na paczkę, czasem też w ogóle nie dociera do klienta...uncertain
      • xxstokrotkaxx ;p 03.05.11, 17:56
        Ciuchy są cudne i super tanie- bez kosztów przesyłki kosztują nawet 2 zł!!! Bardzo mi się podobają, na 15 stronie znalazłam ładną kiecke. Chyba będe zamawiać ;]
        A co do czasu- nie dziw się, z daleka przyłażą ;p
        Wnerwiające teochę, bo też jestem niecierpliwa ;]
    • dorothy. Re: lekka przesada ? - _ - 03.05.11, 13:00
      cudne ciuchy,ale z ceną coś mi tu śmierdzi surprised
    • a_vie Re: lekka przesada ? - _ - 07.05.11, 14:00
      nigdy nie zamawiałam stamtąd nic, te rzeczy mi się nie podobają.
    • avril1028 Re: lekka przesada ? - _ - 07.05.11, 14:31
      raczej nie lubię zamawiać z neta.wole na żywca kupować ; )))
    • super_star Re: lekka przesada ? - _ - 07.05.11, 15:19
      nie lubię japan style ;/
      • sammy Re: lekka przesada ? - _ - 07.05.11, 15:38
        Nie wiem co to za styl ;p przez neta jeszcze nigdy nic nie zamówiłam. Według mnie to jest bez sensu. Nigdy nie wiadomo czy przyślą ci tą rzecz co zamówiłaś i czy będzie dobra rozmiarowo. Wolę kupować w sklepach
    • kropeczka23 Re: lekka przesada ? - _ - 07.05.11, 15:56
      6 miesięcy??
      mi spodnie (na dole rurki u góry lekkie alladynki, czarne ) doszły w sześć tygodni..
      i kiedy wreszcie doszla do mnie ta przesyłka myślałam że się poryczę z radości. ;];];]
      w Japan Style ciuchy mają głupi materiał (przynajmniej moje spodnie i sweterek kuzynki wink) Mam je od ok. 7 miesięcy i strasznie przetarte siedzenie ;| szkoda bo z jp (xd) są fajne ciuszki, tylko 'tandetny' materiał . ; [
    • domaa przesada ale.. 07.05.11, 23:36
      tak troche przesada, ale troche im sie nie dziwie, maja mnóstwo przesyłek, trzeba to zapakować podpisać iśc na poczte i wysłać. troche roboty jest a nie ma do tego maszyn.
    • ewellin Re: lekka przesada ? - _ - 08.05.11, 19:31
      nie kupuję ubrań przez internet.
    • mileyoxox Re: lekka przesada ? - _ - 08.05.11, 22:19
      no ja zamówiłam bluze, i jest beznadziejna , a to dlatego że była na promocji, paczka szła mi prawie 2 miesiące !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka