Dodaj do ulubionych

przesłuchanie-wejdź!:D

07.02.11, 20:10
hej...w następny poniedizłek ide na przesłuchanie do studia baletowego...ide tam z koleżanką i jej mamą(mojej niestety nie ma wtedy w Poznaniu)...możecie powiedzieć że dość późno chcemy się nauczyć tańca ale no trudno....wcześniej nie mogłyśmy....ale ta pani powiedizała że to nie jest za późno9 aby nauczyć się tańczyć balet...smile...ale teraz moje pytanie:co będzie nam kazała zrobić na takim przesłuchaniu o co mniej więcej może nas pytać??prosze powiedzcie bo my(ja+moja koleżanka) się troche denerwujemy a tak to wiecie mamy jeszcze tydzień aby przygotować się na odpowiedzi na niektóre pytania...także prosze napiszcie mi tutaj wszystko co się dzieje na takim przesłuchaniu...smile
Obserwuj wątek
    • myszqa13 odświeżam...:) 07.02.11, 21:04
      • myszqa13 Re: odświeżam...:) 07.02.11, 22:42
        • myszqa13 błagam napiszcie coś 08.02.11, 13:41
    • green_alien Re: przesłuchanie-wejdź!:D 07.02.11, 22:49
      Na pewno jakieś podstawy, jeżeli nic nie umiesz, to nie masz po co iść. Chyba, że są tam grupy początkujące. Dowiedz się, zbierz informacje od koleżanek/kogoś tam znajomego co tam chodzi. To nie boli, a jest dla Ciebie ważne. Nie mogę Ci pomóc, za Ciebie się nie dowiem.
    • lovelaas Re: przesłuchanie-wejdź!:D 07.02.11, 22:59
      Ja to tam nie wiem nigdy na takim czymś nie byłam i nie mam zamiaru ja i balet hah ;**

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka