gguciaa 09.02.11, 20:12 Jak Wam się podoba nowy teledysk i piosenka? Wypowiadaciewww.youtube.com/watch?v=gOgpdp3lP8M&feature=branded się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szatynka PATD ;3 09.02.11, 21:07 Lubię, wielbię, kocham ;3 Ogółem są świetni. Mona Lisa świetnie zapowiada cały ich wytwór i nie mogę się doczekać Vices & Virtues. Odpowiedz Link Zgłoś
kocio Re: Panic! at the Disco 09.02.11, 21:11 świetna piosenka teledysk zresztą też Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Panic! at the Disco 10.02.11, 19:02 Super. Lubię Panikarzy i cieszę się, że wrócili do dawnego grania... Odpowiedz Link Zgłoś
light Słabe... 10.02.11, 20:30 Po tytule piosenki i pierwszych ujęciach spodziewałam się czegoś lepszego. Piosenka taka 'może być' na szynach w dodatku, no i teledysk jest nudny, jak już ktoś zauważył. Odpowiedz Link Zgłoś
marchwk Re: Panic! at the Disco 12.02.11, 20:48 teledysk fajnie się zaczyna, ale piosenka mi się nie podoba.. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 12.02.11, 20:53 Ło boże ... głos pana Brandona i to spojrzenie *.* Mmmmmmm podobne na początku jakby to I write sins not tragedies koooooocham Odpowiedz Link Zgłoś
gguciaa Re: Panic! at the Disco 13.02.11, 20:26 Osobiście uważam że to ich najlepszy teledysk od czasów I write sins not tragedies Brendon w tym telrdysku Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Panic! at the Disco 19.02.11, 13:53 uwielbiam <3 wgl to myślałam, że na kocie nie ma zbyt dużo ludzi który ich słuchają i jak zobaczyłam ten wątek to zrobiłam takie " D:" XDD brakuje tu Ryana i Jona... cholernie :c Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: o jejuszku, kocham ją ♥ 26.05.11, 18:05 piosenkę uwielbiam, ale to wkurzające, kiedy dzień w dzień chodzi ci po głowie i nie możesz jej wyrzucić :d ogólnie Vices & Virtues mogę słuchać na okrągło. całe szczęście, że istnieje takie urządzenie jak mp4, bo mama chyba mnie zamordowałaby, gdybym po raz setny włączyła ją na komputerze. : D Odpowiedz Link Zgłoś
estranged. Re: Panic! at the Disco 01.06.11, 12:08 gguciaa napisał(a): > Jak Wam się podoba nowy teledysk i piosenka? Wypowiadaciewww.youtube.com/watch?v=gOgpdp3lP8M&feature=branded się Świetny ! Odpowiedz Link Zgłoś
estranged. Re: Panic! at the Disco 01.06.11, 12:08 estranged. napisał(a): > > Jak Wam się podoba nowy teledysk i piosenka? Wypowiadaciewww.youtube.com/watch?v=gOgpdp3lP8M&feature=branded się > > Świetny ! Odpowiedz Link Zgłoś