Dodaj do ulubionych

Zbyt duży nałóg?

15.02.11, 11:31
Mam problem z moją sylwetką.Moi przyjaciele uważają,że jeste ''potężna''.Chciałabym schudnąć.Ciągle przekładam datę diety i odchudzania się,lecz ciągle mi się to nie udaje...Co ja mam teraz robić?sadChciałabym zrealizować moje marzenie i mieć normalną sylwetkę wraz z satysfakcją..smirk
Obserwuj wątek
    • dirty Re: Zbyt duży nałóg? 15.02.11, 11:40
      Zacznij stopniowo.
      Na początku wyrzuć słodycze.
      Potem dobierz odpowiednią dietę dopasowaną do swojego dnia.
      Nie zapominaj o ćwiczeniach, są bardzo ważne.
      Możesz założyć fotobloga, w którym będziesz opisywała ile zjadłaś. Są tam inne dziewczyny które też się odchudzają w tym ja. Prowadzimy grupę wsparcia.
      Trochę silnej woli a na pewno się uda smile
      • jozia127 co do odchudzaniaa... 15.02.11, 12:24
        to radze być ostrożna. nie rób sobie głodówek bo na pewno nie wyjdzie ci to na dobre. dużo sie ruszaj, jedz warzywa i owoce. musisz być wytrwała bo w tydzień na pewno nie schudniesz
    • paja96 Re: Zbyt duży nałóg? 15.02.11, 12:30
      Mam to samo: przyjaciółki powtarzają mi, że nie powinnam się odchudzać, że wyglądam normalnie, że mam taką sylwetkę, ale ja wiem, że mogę wyglądać lepiej.
      Zamówiłam książkę o diecie dr Dukana. I przejdę na nią. W necie widziałam zdjęcia PRZED i PO. Niesamowite. W ciągu 2 miesięcy dziewczyna schudła 10 kg i to jest normalne.
      • wildpeeling Re: Zbyt duży nałóg? 15.02.11, 20:57
        paja96 napisał(a):

> Mam to samo: przyjaciółki powtarzają mi, że nie powinnam się odchudzać, że wygl
        > ądam normalnie, że mam taką sylwetkę, ale ja wiem, że mogę wyglądać lepiej.
        > Zamówiłam książkę o diecie dr Dukana. I przejdę na nią. W necie widziałam zdjęc
        > ia PRZED i PO. Niesamowite. W ciągu 2 miesięcy dziewczyna schudła 10 kg i to je
        > st normalne.

Fajnie , fajnie a potem rozwalona wątroba czy inne rzeczy ;/ Radziłabym mniej żreć więcej ruchu na takiej diecie schudłam 10 kg w 2 miesięcy ... niesamowite prawda?
        • paja96 wildpeeling 15.02.11, 21:30
          ach, czasem zapominam jaka jesteś drażliwa, sarkastyczna i bardzie b(ł)ueno niż inni smile
          Ale mówię serio o dukanie: zaczynam, jak tylko przyjdzie moja książka. Nie wyssałam sobie tego z palca tylko czytałam na forach, widziałam zdjęcia, siostra mojej przyjaciółki sporo schudła, już jest po diecie i wyniki ma ok.
          • myszqa13 co do dukana + moja dieta...:) 15.02.11, 21:52
            odradzam...smile...moi rodzice miesiąc ją stosowali...po miesiącu mieli wieeeeeelkie problemy z układem pokarmowym...wszystko ich bolało i wogóle...tylko do lekarzy chodzili którzy powiedizeli żę ta dieta jest dla debili którzy chcą mieć później wielkie problemy...poza tym masz baaaardzo brzydki zapach z buzi(nawet jeśli codziennie myjesz zęby,żujesz gume miętową i wogóle...także odradzam ci ją...smile...ja wczoraj na diete przeszłam i wygląda ona tak:
            śniadanie:1-2 kanapki(obojętnie jaki chleb) lekko posmarowane masłem a na to po dwa plastry(na każdą kanapke) twarogu białego firmy "Jana"(w żółtym opakowaniu...jest dobry i bez tłuszczu)...na ten ser możesz np.:keczup dać jak lubisz a jak nie to np.: pomidor...smile...i do tego wypij albo ciepłą wode albo herbate czarną bez cukru
            II śniadanie(do szkoły jeśli bierzesz a jak nie to zabieraj):banan,jabłko lub mandarynki(2-3)...i nic więcej
            obiad:to co mama zrobi ale jak zrobi ziemniaki to zjedz 1-2(chyba że są małe to wtedy 3-4) no i pamiętaj o tym aby do każdego obiadu była jakaś surówka czy coś zdrowego
            podwieczorek:jakiś owoc...zależy jaki lubisz
            kolacja:1-2 kanapki lekko posmarowane masłem a na to szynka z indyka lub kurcząt albo podobnie jak na śniadanie a jeśli nie chcesz kanapek to np.: sałatka z sałatą lodową,pomidorem i sosem vinegrette

PAMIĘTAJ:musisz co wieczór ćwiczyć jakieś 20-30 minut i nie jeść żadnych słodyczy ani nie dojadać...mój brat korzysta z tej diety od miesiąca i schudł już 4,5 kilo(a na stronie gdzie zamawiał diete pisali że w ciągu miesiąca powinien schudnąć 2kg)...ja korzystam z diety od wczoraj...i przez te 2 dni nie ruszyłam niczego słodkiego...wiem że to mało ale jak dla mnie coś bo jestem uzależniona od czekolady...nic nie dodajdam między posiłkami a jak głodna jestem to robie herbate lub pije wode...smile...pomaga...big_grin...także poleca ci to...big_grin
          • wildpeeling Re: wildpeeling 15.02.11, 22:52
            paja96 napisał(a):

> ach, czasem zapominam jaka jesteś drażliwa, sarkastyczna i bardzie b(ł)ueno niż
            > inni smile
            > Ale mówię serio o dukanie: zaczynam, jak tylko przyjdzie moja książka. Nie wyss
            > ałam sobie tego z palca tylko czytałam na forach, widziałam zdjęcia, siostra mo
            > jej przyjaciółki sporo schudła, już jest po diecie i wyniki ma ok.

Fajnie , fajnie ... dziewczyna mojego brata stosowała tą dietę skończyło się awitaminozą i spędzeniem paru dni w szpitalu ... więc nie polecam ..
    • forsaken Re: Zbyt duży nałóg? 15.02.11, 13:19
      No to ja ci radzę zebrać się wreszcie i ruszyć poślady, bo im dłużej to odkładasz tym bardziej ci ta twoja potężna dupa rośnie. Przemyśl to, i zastanów się, czy wolisz nie wwalić w siebie paczki chipsów z biedronki i zacząć chudnąć, czy może być na ulicy myloną z czołgiem.
    • paniczekoladowa Re: Zbyt duży nałóg? 15.02.11, 13:19
      Radziłabym wybrać się do odpowiedniego, słyszałam o wielu przypadkach gdzie dziewczyny same odchudzając sie, wprowadziły się w anoreksję (to nie oznacza wcale że były kościste)sad

Wszystko będzie dobrze, na pewno dasz sobie radę!
    • emisia1 Re: Zbyt duży nałóg? 15.02.11, 21:10
      Diety nie pomagają.
      Musisz zmienić styl na stałe serce
    • aguskaa_ Re: Zbyt duży nałóg? 15.02.11, 21:36
      tą dietę rób krokami, tylko nie pochopnie,
      bo nie wiadomo jakie będą tego konsekwencje. ;d
    • light Re: Zbyt duży nałóg? 15.02.11, 21:43
      No nie wiem... Może mniejsze, ale częstsze posiłki w ciągu dnia, zamień słodycze na owoce, czy marchewki, no i duuużo ruchu. Za niedługo pożegnamy wiosnę, dni będą dłuższe i cieplejsze, więc wieczorny jogging jak najbardziej wskazany ;3
      • light Re: Zbyt duży nałóg? - błąd. 15.02.11, 21:45
        pożegnamy zimę, nie wiosnę. Taa, już nawet podświadomie pragnę lata...
    • marsjanka115 x__x 15.02.11, 21:43
      może masz po prostu taką budowę ciała ?
    • sweetek_xd znam ten bół .. 15.02.11, 21:56
    • madzia2710 Re: Zbyt duży nałóg? 15.02.11, 22:01
      Ja żeby schudnąć musiałam się w kimś zakochać. Od wakacji schudłam (dla Roberta Pattinsona) 11kg. A dla Iana Somerhaldera przestałam obgryzać paznokcie.
      Proponuje ci to samo + basenserce
      • green_alien Re: Zbyt duży nałóg? 15.02.11, 22:06
        Idź do dietetyka.
    • majson Re: Zbyt duży nałóg? 15.02.11, 22:15
      twoi przyjaciele tak uważają.. a czy ty tak uważasz? bo mi mówi przyjaciółka i jej mama że jestem no gruba ale ja sama wiem że tak nie jest. Po prostu nigdy od nikogo innego tego nie słyszałam i wiem że tak nie jest bo ta moja przyjaciółka waży niecałe 30 kg w 2 gim. wiec w porównaniu do niej może i jestem gruba ale na pewno nie w żeczywistości
    • rikkki mmm 15.02.11, 23:10
      musisz zacząć ćwiczyć, bo to jest efektywniejsze niż dieta i tam jeść mniej słodyczy, ale pewnie z tym będzie gorzej suspicious
    • nati123 Re: Zbyt duży nałóg? 18.02.11, 13:31
      mi mówią ze jestem chuda ale ja wiem swoje. xd
      mam grube nogi uncertain
      ale ja wykonuje ćwiczenia na nogi codziennie wieczorem. ; ))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka