bella22 15.02.11, 15:40 Poszukuje bardzo smutnych piosenek najlepiej angielskich,pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladies_frutti Re: Smutne piosenki 15.02.11, 15:51 Blue Cafe - My road Monika Brodka - Znowu przyszło mi płakać. Natalia Oreiro -Me Muero de Amor Taylor Swift - Teardrops on my guitar Taylor Swift - Back to December Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Smutne piosenki 16.02.11, 13:40 Plumb ma smutne piosenki. Po angielsku więc tak jak chcesz. Cut jest bardzo fajne. Przymulające ale o to chyba chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Smutne piosenki 16.02.11, 13:50 Laura Pausini - One more time Laura Pausini - It's not goodbye Toni Braxton - Unbreak my heart Odpowiedz Link Zgłoś
vdgg Re: Smutne piosenki 16.02.11, 22:22 a co jest smutniejszego niż hallelujah cohena? może when the blind men cries - deep purple. A i tak nic nie przebije Lost - Van der graaf generator. Z tym że to bardzo "hardcorowa" opcja Odpowiedz Link Zgłoś
agalda Znam dwie. Takie znajome wam. 16.04.11, 17:13 Viva Forever by Spice Girls Trouble is a Friend by Lenka No i jeszcze możesz wpisać smutne piosenki w języku polskim tylko dopisać instrumental Będzie lecieć sama melodia. Odpowiedz Link Zgłoś
liwcia14 Re: Smutne piosenki 17.04.11, 14:18 Tekst w tej piosence nie jest aż taki smutny, ale brzmi ,,melancholijnie''-switchfoot - ,,you'' Odpowiedz Link Zgłoś
casillasowa Re: Smutne piosenki 17.04.11, 14:26 o'children - nick cave ( swietna jest : p ) ostr - bol doswiadczen ( nie wiem czy zalicza sie do smutnych, ale sklania do refleksji ) almunia - nightmare ( japonska, ale jest tez ang, wersja ) fightless bird - iron and wine try - asher book ( nie zalicza sie chyba do smutnych, ale powolnych raczej : p ) tears in heaven - eric clampton i to chyba tyle z tego co mi w glowie siedzi : p Odpowiedz Link Zgłoś
natusia445 Re: Smutne piosenki 17.04.11, 14:36 Jak dla mnie smutnymi piosenkami są np. "California King Bed"-Rihanna "Stay"-Miley Cyrus "If I Were A Boy"-Beyonce Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Smutne piosenki 18.04.11, 17:58 Evanescence- hello, your star, my immortal Nightwish- sleeping sun Tarja Turunen- until my last breath HIM - join me in death within temptation - memories nic mi więcej nie przychodzi do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
ftsx3 Re: Smutne piosenki 18.04.11, 19:43 Snow White's Poison Bite - Sleeping Beauty (acoustic) Counting Crows - Colorblind Slipknot - Snuff KoRn - Kiss Stateless - Bloodstream Plumb - Cut The GazettE - People Error Odpowiedz Link Zgłoś