Dodaj do ulubionych

Gdzie na wycieczkę klasową?;)

15.02.11, 18:24
Gdzie jedziecie na wycieczkę klasową i na ile dni?wink
W mojej klasie planujemy wyjazd na 3 dni, ale jeszcze nie wiemy gdzie.
W zeszłym roku byliśmy w Zakopanem ( było supersmirk), a wcześniej w Bochni.!big_grinbig_grin
Możecie coś polecić?winksmile
Obserwuj wątek
    • myszqa13 ja nie jade bo... 15.02.11, 18:34
      ogólnie ta sytuacja jest mega pogmatwana...w 1 klasie moja klasa i inne klasy(oprócz 3) mieliśmy jechać do tych terenów gdzie były powodzie...wyciczke zamawialiśmy w grudniu jakoś więc nie wiedzieliśmy że tam powodzie będą...w takim razie zostały one odwołane i przeniesione na początek 2 i 3 klas(3 bo tamte wcześniejsze odesżły już we wrześniu)...i te wycieczki odbyły się we wrześniu...i teraz w tym roku p. dyrektor powiedziała że nie będzie wycieczek klasowych...więc nigdzie nie jedziemy... a szkoda bo ja i moja klasa mieliśmy plan(i wszyscy rodzice się zgodzili) aby na tydzień do Londynu pojechać...no ale jako że p. dyrektor zabroniła to nie jedziemy...tylko w 3 klasie pojedziemy...nie fajnie...uncertain
    • justyskaa123 Re: Gdzie na wycieczkę klasową?;) 15.02.11, 18:40
      Muy jedziemy do Zakopanego xd
      na 3 dni
      4,5,6 maj ^^
    • marsjanka115 x__x 15.02.11, 18:41
      moja klasa jedzie do Ustki na 5 dni ale ja nie jaadę.
    • corba 15.02.11, 18:45
      W tym roku dyrektor zarządził , że nie będzie żadnych wyjazdów (a jeśli już to tylko 1-dniowe) , bo nie umiemy sie zachować (podobno o.O) .
      Ale w zeszłym roku byliśmy na Litwie . Była to wycieczka śladami Mickiewicza, dość wyczerpująca, ale fajnie było . Byliśmy tam chyba z 5 dni .
      Najpierw pojechaliśmy na Litwe do Wilna . Było strasznie dużo kościołów do zwiedzania, ale mimo wszystko było fajnie, bo byliśmy w fajnym hotelu, każdy sypiał u kogoś i wgl była niezła zabawa. Po jakiś 2-3 dniach (nie pamiętam dokładnie ; p) pojechaliśmy do Trok i zwiedziliśmy tam zamek.. Kiedy zwiedziliśmy zamek to pojechaliśmy do Polski do jakiejś wsi czy gdzieś (nie wiem gdzie to było), ale byliśmy w takich strasznych domkach.. ich stan był masakryczny, było tam zimno, pełno robali, i wgl beznadziejnie... ale miło sie to wspomina , bo koledzy grali nam na gitarze, było ognisko i wgl. Ogółem fajny wyjazd. Po 5 dniach wróciliśmy . Było super.. Polecam.
      Wycieczkę organizuje bodajże "GULIWER" . Nie pamiętam ile trzeba było płacić.. pewnie było to coś koło 500 zł . może troche drożej.. nie wiem ..
      • kara4454 nigdzie...:( 15.02.11, 20:22
        nasz facet jest wkurzajacy jeszcze nigdzie nie bylismy a inne klasy już mieli tygodniowe wycieczki...sadsadsadsadsad
    • szaksel Re: Gdzie na wycieczkę klasową?;) 15.02.11, 18:49
      My oczywiście ze zjebaną nauczycielką jedziemy do Kazimierza Dolnego ło ale frajda inne klasy to mają na 2 dni ale my to nie ...
      • koloorowa. Re: Gdzie na wycieczkę klasową?;) 15.02.11, 19:33
        ja i moja klasa( 2 gim) jedziemy na wycieczke do Krakowa z 1 gim ;d ogl ta klasa jest mega spoken więc bd zajebiście i jest w niej moja przyjaciółka ;d
    • glam_skarpeta Licheń! 15.02.11, 18:50
      Sopot lub Gdańsk pod koniec czerwca najlepiej serce
      Może poznań?
      Albo Wadowice ?
      Lub Licheń ! Luknij co tam jest wow!!!!
    • koralina94 Re: Gdzie na wycieczkę klasową?;) 15.02.11, 18:52
      Jedziemy do Krakowa. Będziemy też w Oświęcimiu. Jedziemy na 5 dni, bo akurat tak się złożyło, że wracamy w Wielki Czwartek, a jedziemy w niedzielę.
      Wycieczki za granicę robią się coraz bardziej popularne, ale wiadomo, że nie każdy może sobie na taką pozwolić.
    • sloneczko1151 Re: Gdzie na wycieczkę klasową?;) 15.02.11, 19:01
      Osobiście polecam Góry Stołowe - dokładnie kotlinę Kłodzką. Na mojej wycieczce w tym miejscu było wspaniale. Byliśmy tam tylko dwa dni, ale z pewnością są oferty na dłuższy okres czasu - tak jak trzy dni. Zachęcam, było naprawdę cudownie. big_grin
      wink
      • natishia_jonas 3 dni. Praga 15.02.11, 19:04
      • miley123236 Re: Gdzie na wycieczkę klasową?;) 15.02.11, 19:05
        Do Sandomierza na 3 dni i dupaaasad
    • miastowa. Re: Gdzie na wycieczkę klasową?;) 15.02.11, 19:06
      2 lub 3 dni Wroclove serce
    • ladyy13 Re: Gdzie na wycieczkę klasową?;) 15.02.11, 19:11
      Gniezno .!
    • pizza_girl Re: Gdzie na wycieczkę klasową?;) 15.02.11, 19:28
      My jedziemy na Słowację, w góry, na 5 dni.
      • kewpiedoll Krk ;) 15.02.11, 19:32
        My jedziemy na 3 dni do Krakowa ^^
    • smile_peace_ ale chodzi ci o taką jaką wycieczkę?? ;p 15.02.11, 19:30
      Bo jeśli Ci chodzi o 'zieloną szkołę' to ja w tym roku prawdopodobnie do Francji pojadę, a w tamtym we Włoszech byłam.big_grin

R.I.P
      xoxo
      smile_peace_
      • smile_peace_ aa.. i nie wiem na ile dni, ale koło 9/10/więcej ; 15.02.11, 19:33
    • kokoss_ Re: Gdzie na wycieczkę klasową?;) 15.02.11, 19:42
      Mieliśmy jechać do Wrocławia na trzy dni, ale jednak nie jedziemy. Za droga, czy coś...
    • kinia9912 Re: Gdzie na wycieczkę klasową?;) 15.02.11, 19:43
      Ja jade do Kotliny Sandomierskiej na 3 dni a na jeden dzień jedzienmy do teraz nie jestem pewna do Słowacji czy do Ukrainy lub do Czech kręci mi sie wszystko ale to dopiero jedziemy 27 Maja
    • doomi. np do Kolobrzegu;p;). 15.02.11, 19:51
    • mika1677 wisła 15.02.11, 19:52
      Wisła ! Też tam jedziemy ! jest do zwiedzania roznosci no i mam nadzieje ze bedzie fajnie wink
    • kasia_th Chorwacja ;D 15.02.11, 20:16
      na tydzień ;D
    • aune_x3 ;D 15.02.11, 20:21
      Zakopane na 5 dni. ;D
    • trufla Re: Gdzie na wycieczkę klasową?;) 16.02.11, 16:00
      Nasza wychowawczyni boi się z nami jeżdzić...
      • anahi_loveyou Re: Gdzie na wycieczkę klasową?;) 16.02.11, 17:36
        do Warszawy na 2 dni wink
    • blood.marry Re: Gdzie na wycieczkę klasową?;) 16.02.11, 17:45
      My jedziemy na Babią Górę na 2 lub 3 dni. tongue_out
    • beemazzy Re: Gdzie na wycieczkę klasową?;) 16.02.11, 17:49
      do beznadziejnych miejsc, jak zwykle. Przemyśl i jakieś dwa inne miasta na dwa dni. coś z ogrodem botanicznym i zamkiem, ale nie pamiętam nazw. tyle, że my nie jedziemy na zwiedzanie tylko na noc big_grin
    • aaasia Re: Gdzie na wycieczkę klasową?;) 16.02.11, 18:17
      Ja mam strasznie głupiego wychowawcę który mówi, że jesteśmy niezdecydowani i nie wiemy gdzie chcemy jechać na wycieczkę...ale tak naprawde gdy go się pytamy gdzie pojedziemy na 3 dniową wycieczkę to mówi i dajemy mu propozycje to odwleka z tym... i nie ma wycieczki....w 1 gimn. nigdzie nie byliśmy a w 2 to tylko raz...uncertain

możecie się wybrać na Słowację do Słowackiego Raju <jaskinie> smile
    • sandrolaxd Re: Gdzie na wycieczkę klasową?;) 16.02.11, 18:29
      Jedziemy na 5 dni na Mazury. ;D
      Cieszę się tylko jedziemy z gnojkami z młodszych klas ale jakoś to będzie. big_grin
    • agge Re: Gdzie na wycieczkę klasową?;) 16.02.11, 18:36
      najlepiej to nad morze wink
      Gdańsk? Kołobrzeg? wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka