enigmatic91 17.02.11, 20:10 Co myślicie o kosmetykach z firm Wibo i Lovely ? kosmetyki z niższej półki . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majson Re: Wibo vs Lovely ? 18.02.11, 11:53 Ja tam lubie. Owszem niekiedy bywają jakieś beznadziejne ale niektóre są w niskiej cenie i nawet lepsze od maybelline, loreal itd. Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: Wibo vs Lovely ? 01.03.11, 12:34 Wibo i Lovely to to samo.. Tyle że Wibo wprowadził linię kosmetyków Lovely.. ekhm. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2710 Re: Wibo vs Lovely ? 01.03.11, 12:54 Z tych firm nie używam. Chyba najlepsze kosmetyki (szczególnie do twarzy) są firmy Biotherm. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina88 Re: Wibo vs Lovely ? 01.03.11, 12:59 Nie używam, choć miałam kiedyś kiedyś taki błyszczyk i był naprawdę spoko Odpowiedz Link Zgłoś
patrysia441 Re: Wibo vs Lovely ? 01.03.11, 14:27 Nie mam kosmetyków z tych firm... Więc nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: Wibo vs Lovely ? 01.03.11, 15:56 Z Wibo kupiłam w swoim życiu tylko dwie rzeczy- niebieski lakier i puder w kamieniu. Ani jednego, ani drugiego nie polecam. Puder nie spełnia dobrze swojej funkcji, lakier mogę oderwać z paznokcia jak papierek samoprzylepny, przynajmniej tak jest u mnie, także średnio. Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 c: 01.03.11, 16:40 obie firmy dla mnie podobne , tzn. podobnej jakości . Wibo Mają jeden fajny podkład , i błyszczyki ładnie pachną , tyle wiem c: Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 01.03.11, 22:20 Może i z 'niższej półki', ale niektóre spokojnie mogą dorównać tym z 'górnej półki', chociaż wiadomo, że nie wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Wibo vs Lovely ? 02.03.11, 16:54 maluję się bardzo bardzo rzadko czasem błyszczyk lub szminka ( byle nie za ciemna naturalny odcień ) moje the best firmy to : - mac nic dziwnego że tyle gwiazd je uwielbia wyższa półka - rimmel średnia półka - avon średnia półka - oriflame średnia półka - maybelline średnia półka - channel tzw wyższa półka Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Wibo vs Lovely ? 02.03.11, 16:55 Co myślicie o kosmetykach z firm Wibo i Lovely ? nie chcę spróbować Odpowiedz Link Zgłoś