magda333 19.02.11, 13:03 Chciałabym sobie kupić w najbliższym czasie Martensy, w tym problem że nie wiem jaki kolor mam wybrać Jaki kolor Martensów Wy posiadacie. Co o nich sądzicie? Są wygodne? Wypowiadajcie się Proszę nie usuwajcie tego wątku dla mnie to ważne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolasmusik Re: Martensy ;) 19.02.11, 15:45 Hej! A tu znajdziecie więcej informacji : karolasmusik.blogspot.com , klikajac w boksy bonusy . Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Martensy ;) 19.02.11, 22:02 Nie przeszkadzają mi u kogoś, choć osobiście bym w takich nie chodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
superoolah Re: Martensy ;) 20.02.11, 13:04 Czarne, mam. Nie są wygodne, jest w nich zimno. Pocą się stopy. Nie polecam na zime. Wogóle nie polecam. Wsumie można je założyć raz na jakis czas ale nie na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Martensy ;) 20.02.11, 13:08 Nie mam nic do nich. xd ale też nie kupuje . ;p Skoro już kupujesz to kup jakiś uniwersalny kolor ,który będzie do wszystkiego pasować . Odpowiedz Link Zgłoś
corba ♥ 20.02.11, 13:09 nie wiem .. moze czarne lub czerwone ? nie wiem, to nie ja bd w nich chodzić tylko ty . Odpowiedz Link Zgłoś