olusia... 19.02.11, 19:01 Znacie jakąs piosenkę, w tresci której jest cos o domu, rodzine itp.?? Potrzebyje na j. polski, to praca domowa. Może być w każdem języku. Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urszulka2691 Re: Piosenka "o domu" 19.02.11, 21:14 kiedys w reklamie multibanku leciały takie no tam chyba był feel - mój dom coś tam coś tam i jeszcze kasia yyy...zapomniałam nazwiska kowalska chyba też coś takieo śpiewała Odpowiedz Link Zgłoś
witka Re 22.02.11, 22:22 Pamiętam ta reklame w którem śpiewał feel , to było coś takiego " mój dom , w którym płaczę nie raz " bla bla bla i tak dalej;p;p To bylo z Milenium;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: 22.02.11, 22:48 Nie jest to dokładnie to, o co ci chodziło, ale zawsze coś : Nie musimy się rozmnażać, możemy posadzić dom, możemy wybudować drzewo. W sumie jest mi to obojętne. czyli po angielsku : We don`t have to breed We could plant a house We could build a tree I don`t even care Nirvana- Breed Jeżeli szukasz czegoś innego, to możesz wykorzystać tą piosenkę Feel'a : Mój dom blablabla Odpowiedz Link Zgłoś
verrley . 22.02.11, 23:05 Ta piosenka też o domu. xD [url=http://www.youtube.com/watch?v=HmyPGOreZnQ]Mój dom - Feel[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
glam_skarpeta Re: Piosenka "o domu" 23.02.11, 17:15 "La la la ! La la la! Mój domek kochany!' La la la !La la la !" Odpowiedz Link Zgłoś