Dodaj do ulubionych

I Am Number Four !

21.02.11, 12:50
Hej.. Mam do was pytanie ( mam szczerą nadzieje że już nie pojawił się taki watek ).
Co myślicie o filmie '' jestem numerem cztery ''. Podoba wam się ? Co myślicie, czy to fajna odskocznia od wampirów. Uważacie że ten film przebił \ jeśli tak to dlaczego.
Ja tam uważam że ten film przebił w 100% zmierzch... i do tego gra tam Alexserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserce...
Ciekawią mnie wasze poglądy na ten temat... więc proszę o odp.
Obserwuj wątek
    • klaudek.xddd Re: I Am Number Four ! 21.02.11, 12:51
      klaudek.xddd napisał(a):

> Hej.. Mam do was pytanie ( mam szczerą nadzieje że już nie pojawił się taki wat
      > ek ).
      > Co myślicie o filmie '' jestem numerem cztery ''. Podoba wam się ? Co myślicie,
      > czy to fajna odskocznia od wampirów. Uważacie że ten film przebił zmierzch \ jeśli tak
      > to dlaczego.
      > Ja tam uważam że ten film przebił w 100% zmierzch... i do tego gra tam Alex:ser
      > ce:serceserceserceserceserceserceserceserceserceserce:serce
      > :serce...
      > Ciekawią mnie wasze poglądy na ten temat... więc proszę o odp.

Poprawka.... tam miało być napisane przebił '' zmierzch ''
    • sandrolaxd Re: I Am Number Four ! 21.02.11, 12:59
      Zmierzch na ekranie to było dno. Książka to było coś . serce
      Nie byłam na tym filmie więc nie mogę ocenić. A o czym to jest tak wgl ? xd
      • klaudek.xddd Re: I Am Number Four ! 21.02.11, 13:04
        ten film jest o :
        John Smith (Alex Pettyfer) to pozornie zwyczajny młody mieszkaniec jednego z miasteczek w USA. W rzeczywistości jest jednym z dziewięciu uciekinierów z pogrążonej w wojnie planety Lorien, który na Ziemi szuka schronienia przed ścigającym go bezlitosnym wrogiem. W cichej miejscowości w Ohio spotyka Sarę Hart (Dianna Agron), dziewczynę tutejszej gwiazdy footballu. Rodzi się między nimi uczucie. Wkrótce jednak John i jego szkolna miłość znajdą się w śmiertelnym niebezpieczeństwie. Numer Jeden, Dwa i Trzy już nie żyją. Teraz kolej na Numer Cztery. By ocalić skórę, John będzie musiał użyć swych niezwykłych mocy i zjednoczyć siły z pozostałymi zbiegami.

Masz racje..... spieprzyli fajną książkę... ( czyt. zmierzch ) ; \\
    • edward17 Re: I Am Number Four ! 21.02.11, 13:42
      nie oglądałam jeszcze , ale mam zamiar wybrac sie do kina ;D
      zapowiada sie genialny film ;D
      i zgadzam sie , że Zmierzch na ekranie był fajny , ale nie dośc fajny ;/
    • agnis Re: I Am Number Four ! 21.02.11, 20:58
      ja bylam dzis na tym filmie i szczeze mowiac nawet fajny tylko akcja sie troche wlekla a na koniec raz ciach i po wszystkim! ale warty polecenia - wiec polecem szczegolnie dla Alexa mozna go obejzec!
      • gola. Re: I Am Number Four ! 21.02.11, 21:22
        jeszcze nie oglądałam.
    • cotton.caandyy. moja genialna opinia ^^ 22.02.11, 13:53
      I AM NUMBER FOUR JEST O NIEEEEBOOOO LEPSZY NIŻ ZMIERZCH!!! i to nie jest tak ,ze mówię to tylko dlatego,że nie lubię Zmierzchu bo go lubię. ale Jestem numerem cztery rządzi!!! nic go nie przebije ^^
      • dominikax3 Re: moja genialna opinia ^^ 22.02.11, 16:52
        no pewnie że fajne, zmierzch to kompletne dno.
        Alex <3
        • rokokoo nie oglądałam, ale 27.02.11, 11:48
          jeśli chodzi o przebicie "Zmierzchu" , to na 100% przebił, bo trudno nie przebić tego ... czegoś.
          kiedyś , wiadomo, lubiłam "Zmierzch" , ale teraz jakoś wyrosłam i sądzę, iż to szmira.
      • easy_me Re: moja genialna opinia ^^ 02.06.11, 13:18
        jeszcze nie oglądałam;]]

niestety;]]
    • miastowa. Re: I Am Number Four ! 27.02.11, 08:36
      hej .

nie oglądałam tego filmu

a Zmierzch uwielbiam serce
      • madzia2710 Re: I Am Number Four ! 27.02.11, 08:58
        Nie oglądałam jeszcze tego filmu, a zmierzchu NIENAWIDZE! wink

• iga18 ^ ^ 27.02.11, 09:38
      Jeszcze nie oglądałam, do kina raczej się nie wybiorę, bo mogę raz na rok, a w lipcu jadę na Harry'ego..
      Poczekam aż będzie na internecie ; )) Ale oglądając zwiastun to już wiem, że spodoba mi się ; )))
      • kari116 27.02.11, 10:07
        nie oglądałam i muszę przyznać, ze zwiastun nie zaciekawił mnie za bardzo.
    • lolisia_xdd Re: I Am Number Four ! 27.02.11, 10:07
      byłam wczoraj. jest genialny. aż pościągałam sobie całą ścieżkę dźwiękowa. xd taak na 100% przebił zmierzch.
    • jb.0la Re: I Am Number Four ! 27.02.11, 10:11
      Strasznie chciałabym to zobaczyć, ale na pewno na to nie pojadę znając moją mamę -,-
    • naomi. ₪ ø ||| ·o. 27.02.11, 10:12
      film rewelacyjny, aktor rewelacyjny czego chcieć więcej.
      czy pobił zmierzch? śmieszna jesteś. to jasne , że pobił. zmierzch to badziewie jak ich dużo.
      • klaudia_25 . 22.08.11, 21:20
        Nie oglądałam ^^
        Siedzi na dysku, ale jakoś mnie nie ciągnie tongue_out
    • unrealizable__ wtf 27.02.11, 10:27
      u mnie w kinach tego nie grają łeeeeee shockscianasciana
      albo może bd w marcu . Ehhh.

muszę to obejrzeć. ten chłopak jest śliczny i wgl widziałam zapowiedź filmu świetny jak dla mnie.
    • paulinkowa Re: I Am Number Four ! 27.02.11, 10:58
      Oglądałam i muszę powiedzieć, że naprawdę bardzo mi się podobał, fajna muzyka i aktorzy. Polecam!!!!!!!!!!!!! smile
      P. S. Moim zdaniem przebił Zmierzch smile
    • leesh Re: I Am Number Four ! 27.02.11, 11:14
      Nie widziałam jeszcze tego filmu, muszę obejrzeć wink
    • chelsea12 Re: I Am Number Four ! 27.02.11, 11:41
      ja jeszcze go nie widziałam ale może pojedziemy na niego z klasąsmileserceserce
      • niemampomyslu nie oglądałam. 27.02.11, 11:43
    • jb002 Re: I Am Number Four ! 27.02.11, 12:10
      Nie oglądałam tego filmu a zmierzch jest naprawdę dobry.
    • niewiadoma_xxxx Re: I Am Number Four ! 27.02.11, 20:32
      Ja się chcę na niego wybrać z przyjaciółką smile Będziemy się ślinić na widok Alexa big_grin I rzeczywiście, fajna odskocznia od wampirków smile
      Wejdźcie na:
      immortal-secrets.blog.onet.pl/
      my-immortale-love.blog.onet.pl/
      nicole-cooper.blog.onet.pl/
      my-dark-secrets.blog.onet.pl/
      walczac-z-nowym-swiatem.blog.onet.pl/
      happy-hope.blog.onet.pl/
    • koniara8 Re: I Am Number Four ! 27.02.11, 20:40
      Nie widziałam tego filmu, ale chciałabym zobaczyć ;]
      • elinternado Re: I Am Number Four ! 01.03.11, 15:56
        super film,bardzo mi się podobał trochę podobny do roswell
    • nalkaa_ Re: I Am Number Four ! 01.03.11, 16:15
      niestety jeszcze nie oglądałam, ale bardzo chcę . <3
      widziałam zapowiedzi . ; pp
    • nalkaa_ Re: I Am Number Four ! 01.03.11, 16:16
      niestety jeszcze nie oglądałam, ale bardzo chcę . <3
      widziałam zapowiedzi . ; pp
      a za Zmierzchem nie przepadam .
    • po_prostu_inna Re: I Am Number Four ! 01.03.11, 20:40
      byłam dzisiaj na tym filmie i osobiście bardzo mi się podobałsmile mogę go polecić wszystkimsmile
    • sasha21 Jestem Numerem Cztery 02.03.11, 15:18
      Jeszcze nie widziałam, ale jest na pewno lepszy od Zmierzchu
    • stranger17 Re: I Am Number Four ! 01.05.11, 19:25
      Świetny!!!
      Mi się bardzo spodobał.. i tak, fajna odskocznia od wampirów, chociaż je też lubię xd
      • autre Re: I Am Number Four ! 01.05.11, 19:32
        szczerze powiedziawszy, rzygam wampirami. ten cały Zmierzch i Pattinson... dziękuje Wam bardzo za znielubienie wampirów. wszędzie te wapmiry które zakochują się w śmiertelniku, który jest niemalże tak samo piękny i w ogóle nieziemsko boski jak ten wampir... nie, dziękuje. a i am number four to doprawdy świetny film. w skali od 0 do 10 dałabym... 8. Żeby nie przedobrzyć ;pp Jezuu... ale jeśli chodzi o Alexa Pettyfera... 1000 <3 uwielbiam go. gdyby miał bursztynowe albo piwne oczy byłyby moim facetem idealnym, jeśli chodzi o wygląd. a ten jego sześciopak ! moja przyjaciółka, z którą byłam na tym w kinie, powiedziała że robiłam maślane oczy kiedy nie miał koszulki. no błagam. raczej że tak xP

<333
    • jusst Re: I Am Number Four ! 01.06.11, 18:23
      Oglądałam i muszę przyznać, że film mi się spodobał smile Najbardziej cieszy mnie to, że nie jest to kolejny film o wampirach, których powoli mam już serdecznie dość... Czy przebił "Zmierzch"? Nie wiem. Być może tak. Nie potrafię oceniać w ten sposób filmów, gdyż każdy ma inny gust smile
    • coldprincess Re: I Am Number Four ! 02.06.11, 13:09
      oglądałam, niestety w internecie bo nie grali już jak chciałam pójść do kina.
      I spodobał mi się : )
      Na początku byłam zniechęcona, taka szkolna sielanka, powtarzająca się w wielu amerykańskich filmach, ale w później nie mogłam wstać od komputera, musiałam obejrzeć do końca.
      Alex Pettyfer, którego osobiście uwielbiam już bardzo długo jak zwykle pokazał na co go stać ; ) Świetny, przystojny, czarujący.
      Ogólna ocena filmu 8/10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka