klaudek.xddd 21.02.11, 12:50 Hej.. Mam do was pytanie ( mam szczerą nadzieje że już nie pojawił się taki watek ). Co myślicie o filmie '' jestem numerem cztery ''. Podoba wam się ? Co myślicie, czy to fajna odskocznia od wampirów. Uważacie że ten film przebił \ jeśli tak to dlaczego. Ja tam uważam że ten film przebił w 100% zmierzch... i do tego gra tam Alex... Ciekawią mnie wasze poglądy na ten temat... więc proszę o odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaudek.xddd Re: I Am Number Four ! 21.02.11, 12:51 klaudek.xddd napisał(a): > Hej.. Mam do was pytanie ( mam szczerą nadzieje że już nie pojawił się taki wat > ek ). > Co myślicie o filmie '' jestem numerem cztery ''. Podoba wam się ? Co myślicie, > czy to fajna odskocznia od wampirów. Uważacie że ten film przebił zmierzch \ jeśli tak > to dlaczego. > Ja tam uważam że ten film przebił w 100% zmierzch... i do tego gra tam Alex:ser > ce::serce > :... > Ciekawią mnie wasze poglądy na ten temat... więc proszę o odp. Poprawka.... tam miało być napisane przebił '' zmierzch '' Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: I Am Number Four ! 21.02.11, 12:59 Zmierzch na ekranie to było dno. Książka to było coś . Nie byłam na tym filmie więc nie mogę ocenić. A o czym to jest tak wgl ? xd Odpowiedz Link Zgłoś
klaudek.xddd Re: I Am Number Four ! 21.02.11, 13:04 ten film jest o : John Smith (Alex Pettyfer) to pozornie zwyczajny młody mieszkaniec jednego z miasteczek w USA. W rzeczywistości jest jednym z dziewięciu uciekinierów z pogrążonej w wojnie planety Lorien, który na Ziemi szuka schronienia przed ścigającym go bezlitosnym wrogiem. W cichej miejscowości w Ohio spotyka Sarę Hart (Dianna Agron), dziewczynę tutejszej gwiazdy footballu. Rodzi się między nimi uczucie. Wkrótce jednak John i jego szkolna miłość znajdą się w śmiertelnym niebezpieczeństwie. Numer Jeden, Dwa i Trzy już nie żyją. Teraz kolej na Numer Cztery. By ocalić skórę, John będzie musiał użyć swych niezwykłych mocy i zjednoczyć siły z pozostałymi zbiegami. Masz racje..... spieprzyli fajną książkę... ( czyt. zmierzch ) ; \\ Odpowiedz Link Zgłoś
edward17 Re: I Am Number Four ! 21.02.11, 13:42 nie oglądałam jeszcze , ale mam zamiar wybrac sie do kina ;D zapowiada sie genialny film ;D i zgadzam sie , że Zmierzch na ekranie był fajny , ale nie dośc fajny ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
agnis Re: I Am Number Four ! 21.02.11, 20:58 ja bylam dzis na tym filmie i szczeze mowiac nawet fajny tylko akcja sie troche wlekla a na koniec raz ciach i po wszystkim! ale warty polecenia - wiec polecem szczegolnie dla Alexa mozna go obejzec! Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. moja genialna opinia ^^ 22.02.11, 13:53 I AM NUMBER FOUR JEST O NIEEEEBOOOO LEPSZY NIŻ ZMIERZCH!!! i to nie jest tak ,ze mówię to tylko dlatego,że nie lubię Zmierzchu bo go lubię. ale Jestem numerem cztery rządzi!!! nic go nie przebije ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: moja genialna opinia ^^ 22.02.11, 16:52 no pewnie że fajne, zmierzch to kompletne dno. Alex <3 Odpowiedz Link Zgłoś
rokokoo nie oglądałam, ale 27.02.11, 11:48 jeśli chodzi o przebicie "Zmierzchu" , to na 100% przebił, bo trudno nie przebić tego ... czegoś. kiedyś , wiadomo, lubiłam "Zmierzch" , ale teraz jakoś wyrosłam i sądzę, iż to szmira. Odpowiedz Link Zgłoś
easy_me Re: moja genialna opinia ^^ 02.06.11, 13:18 jeszcze nie oglądałam;]] niestety;]] Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: I Am Number Four ! 27.02.11, 08:36 hej . nie oglądałam tego filmu a Zmierzch uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2710 Re: I Am Number Four ! 27.02.11, 08:58 Nie oglądałam jeszcze tego filmu, a zmierzchu NIENAWIDZE! Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 ^ ^ 27.02.11, 09:38 Jeszcze nie oglądałam, do kina raczej się nie wybiorę, bo mogę raz na rok, a w lipcu jadę na Harry'ego.. Poczekam aż będzie na internecie ; )) Ale oglądając zwiastun to już wiem, że spodoba mi się ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 ▼ 27.02.11, 10:07 nie oglądałam i muszę przyznać, ze zwiastun nie zaciekawił mnie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: I Am Number Four ! 27.02.11, 10:07 byłam wczoraj. jest genialny. aż pościągałam sobie całą ścieżkę dźwiękowa. xd taak na 100% przebił zmierzch. Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la Re: I Am Number Four ! 27.02.11, 10:11 Strasznie chciałabym to zobaczyć, ale na pewno na to nie pojadę znając moją mamę -,- Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. ₪ ø ||| ·o. 27.02.11, 10:12 film rewelacyjny, aktor rewelacyjny czego chcieć więcej. czy pobił zmierzch? śmieszna jesteś. to jasne , że pobił. zmierzch to badziewie jak ich dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 . 22.08.11, 21:20 Nie oglądałam ^^ Siedzi na dysku, ale jakoś mnie nie ciągnie Odpowiedz Link Zgłoś
unrealizable__ wtf 27.02.11, 10:27 u mnie w kinach tego nie grają łeeeeee albo może bd w marcu . Ehhh. muszę to obejrzeć. ten chłopak jest śliczny i wgl widziałam zapowiedź filmu świetny jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinkowa Re: I Am Number Four ! 27.02.11, 10:58 Oglądałam i muszę powiedzieć, że naprawdę bardzo mi się podobał, fajna muzyka i aktorzy. Polecam!!!!!!!!!!!!! P. S. Moim zdaniem przebił Zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: I Am Number Four ! 27.02.11, 11:14 Nie widziałam jeszcze tego filmu, muszę obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
chelsea12 Re: I Am Number Four ! 27.02.11, 11:41 ja jeszcze go nie widziałam ale może pojedziemy na niego z klasą Odpowiedz Link Zgłoś
jb002 Re: I Am Number Four ! 27.02.11, 12:10 Nie oglądałam tego filmu a zmierzch jest naprawdę dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
niewiadoma_xxxx Re: I Am Number Four ! 27.02.11, 20:32 Ja się chcę na niego wybrać z przyjaciółką Będziemy się ślinić na widok Alexa I rzeczywiście, fajna odskocznia od wampirków Wejdźcie na: immortal-secrets.blog.onet.pl/ my-immortale-love.blog.onet.pl/ nicole-cooper.blog.onet.pl/ my-dark-secrets.blog.onet.pl/ walczac-z-nowym-swiatem.blog.onet.pl/ happy-hope.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: I Am Number Four ! 27.02.11, 20:40 Nie widziałam tego filmu, ale chciałabym zobaczyć ;] Odpowiedz Link Zgłoś
elinternado Re: I Am Number Four ! 01.03.11, 15:56 super film,bardzo mi się podobał trochę podobny do roswell Odpowiedz Link Zgłoś
nalkaa_ Re: I Am Number Four ! 01.03.11, 16:15 niestety jeszcze nie oglądałam, ale bardzo chcę . <3 widziałam zapowiedzi . ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
nalkaa_ Re: I Am Number Four ! 01.03.11, 16:16 niestety jeszcze nie oglądałam, ale bardzo chcę . <3 widziałam zapowiedzi . ; pp a za Zmierzchem nie przepadam . Odpowiedz Link Zgłoś
po_prostu_inna Re: I Am Number Four ! 01.03.11, 20:40 byłam dzisiaj na tym filmie i osobiście bardzo mi się podobał mogę go polecić wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
sasha21 Jestem Numerem Cztery 02.03.11, 15:18 Jeszcze nie widziałam, ale jest na pewno lepszy od Zmierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
stranger17 Re: I Am Number Four ! 01.05.11, 19:25 Świetny!!! Mi się bardzo spodobał.. i tak, fajna odskocznia od wampirów, chociaż je też lubię xd Odpowiedz Link Zgłoś
autre Re: I Am Number Four ! 01.05.11, 19:32 szczerze powiedziawszy, rzygam wampirami. ten cały Zmierzch i Pattinson... dziękuje Wam bardzo za znielubienie wampirów. wszędzie te wapmiry które zakochują się w śmiertelniku, który jest niemalże tak samo piękny i w ogóle nieziemsko boski jak ten wampir... nie, dziękuje. a i am number four to doprawdy świetny film. w skali od 0 do 10 dałabym... 8. Żeby nie przedobrzyć ;pp Jezuu... ale jeśli chodzi o Alexa Pettyfera... 1000 <3 uwielbiam go. gdyby miał bursztynowe albo piwne oczy byłyby moim facetem idealnym, jeśli chodzi o wygląd. a ten jego sześciopak ! moja przyjaciółka, z którą byłam na tym w kinie, powiedziała że robiłam maślane oczy kiedy nie miał koszulki. no błagam. raczej że tak xP <333 Odpowiedz Link Zgłoś
jusst Re: I Am Number Four ! 01.06.11, 18:23 Oglądałam i muszę przyznać, że film mi się spodobał Najbardziej cieszy mnie to, że nie jest to kolejny film o wampirach, których powoli mam już serdecznie dość... Czy przebił "Zmierzch"? Nie wiem. Być może tak. Nie potrafię oceniać w ten sposób filmów, gdyż każdy ma inny gust Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: I Am Number Four ! 02.06.11, 13:09 oglądałam, niestety w internecie bo nie grali już jak chciałam pójść do kina. I spodobał mi się : ) Na początku byłam zniechęcona, taka szkolna sielanka, powtarzająca się w wielu amerykańskich filmach, ale w później nie mogłam wstać od komputera, musiałam obejrzeć do końca. Alex Pettyfer, którego osobiście uwielbiam już bardzo długo jak zwykle pokazał na co go stać ; ) Świetny, przystojny, czarujący. Ogólna ocena filmu 8/10 Odpowiedz Link Zgłoś