Dodaj do ulubionych

Sciąganie na sprawdzianach ?

23.02.11, 13:37
Ściągacie ? umiecie sciągac? jakie macie metody na sciąganie ? sciąga w długopisie ? w piórniku ?
Obserwuj wątek
    • cotton.caandyy. Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 23.02.11, 13:45
      hmm... raczej nie ;p czasem od koleżanki ^^
      • indianaa Nie ściągam,bo to dla mnie za duży stres xD 23.02.11, 13:52
        Czasem sobie napiszę kilka słów na ręce pod zegarkiem,ale baaardzo rzadko i zreguły nie są one potrzebne wink . Natomiast moi znajomi ciągle ściągają .
        Robią ściągi wydrukowane na mayłych karteczkach,które noszą z tyłu identyfikatora,lub też w długopisie .
        Niektóre dziewczyny specjalnie zakładają spódniczki krótkie,a ściągi piszą na udach xd A niektórzy po prostu piszą test i mają otwarty podręcznik pod nogami,który zakreywają plecakiem,ale im się to nie za często udaje .
        • ashley001 Re: Nie ściągam,bo to dla mnie za duży stres xD 23.02.11, 14:03
          u nas za idetyfikatorami lub na butelkach np jak butelka stoi na ławce to co ci pani zrobi poprostu tak gdzie piszą te wszystkie głupoty np składniki naklej ściąge

poszukaj sposobów w necie
          • urszulka2691 butelka na ławne??haha u nas za to -10 punktów;/ 23.02.11, 19:30
            ja normalka w piórniku lub (jeśli mam) w bluzie ale moja kumpela ostatnio miała w gaciach wiec raczej normalne sposoby;/Ale też metoda "współnego sprawdzinu" obowiązuje szczególnie na chemi co tam prawie klasowo piszemu kazdy od kazdego ściąga a babka sie nie kapniewink
        • rikkki majne 23.02.11, 14:04
          najczęściej od koleżanek z ławki devil albo od tych co siedzą za mną ( ; kartek nie robię bo się i tak z reguły nie przydają
        • mania14 Czasem... :D 25.02.11, 21:55
          Ja czasem wbijam coś do notatnika w telefonie i ustawiam potem na pulpit smile Jeszcze mnie nie złapali, ale to tylko czasami wink
    • paja96 zazwyczaj... 23.02.11, 14:38
      ściągam na wielu testach. nie jestem nieukiem, średnia 4,93 w 2 kl gim więc całkiem nieźle, ale nie zawsze chce mi sie uczyć...
      Piszę maczkiem na małej karteczce którą wkładam do kieszeni spodni, do piórnika lub między kartki atlasu na geografii. Czasem piszę na ręku drobnym drugiem skróty- między palcami i po wewnętrznej części dłoni. U nas nauczyciele żadko kiedy przyłapują a ściągamy dosyć często. Moja koleżanka wkłada rulonik ze ściągądo skówki w długopisie, inna w ogóle nie ściąga- a głupio bo zna japoński i mogłąby zrobić sobie świetną ściągę i nikt poza nią by nie zrozumiał. Ale ona woli być CAŁKOWICIE UCZCIWA. No chyba że siedzi ze mną to jej pomagam. Ale ja osobiście wolę ściągać i dostać 5 niż nie i dostać 4 albo 3...
      • kawaiikimie :) 23.02.11, 14:45
        Ja piszę na palcach u ręki XD No, albo na karteczce, którą sobie wyjmuje na ławke na spr. Ale szczerze mówiąc nie chce mi się za bardzo kombinować.

Moje kol. chowają ściągi w rękawach bluzy, albo podręcznik na kolanach, albo wkładają ściąge do stanika i zakładają dosyć duży dekolt. XD No, albo kupują specjalny długopis. smile Jets dużo sposobów. :3
      • martussiaaa , ` jak się nie nauczę to pewnie -,- 26.02.11, 14:25
        , ` ja zazwyczaj ściągam albo na taśmę do bransoletki , albo w koszulę lub bluzę , w piórnik , między nogami , na ręce .. różnie . na gazetkę kartkę przypinam XDD .
    • caterina97 Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 23.02.11, 14:43
      nie ściągam.
      • niemampomyslu Raczej nie ściągam. 23.02.11, 14:45
        Czasami tylko zerknę do koleżanki, żeby się upewnić ;3 Ate to bardzo rzadko.
    • rememberina Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 23.02.11, 14:47
      hehe. u nas nawet można do zeszytu zaglądać na niektórych lekcjach. ale i tak zawsze mamy ściągi w rękach, na zwykłych kartkach xd
    • crazzy Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 23.02.11, 14:52
      ja to zazwyczaj sobie wkladam sciage do glugopisu albo pisze na reku a czasami to normalnie otwieram podrecznik i klade na kolanach. A moi koledzy to ida do biblioteki pisza na kompie sciage i drukuja albo kseruja ;D
      • crazzy a i jeszcze 23.02.11, 21:38
        czasami robie zdj telefonem i tel wkladam do piornika i sciagam
    • linda Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 23.02.11, 15:15
      Nie umiem ściągać. Ściągam tylko na spr. z historii kiedy całą klasą ściągamy tym samym sposobem i z tych samych kartek. Gościu jest tak nie kapnięty , że nigdy sie nie zorientuje nawet patrząc na nas w prost.
      • green_alien Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 23.02.11, 15:19
        Czasem od koleżanki suspicious
    • pola16 A jka tu zagląda jakiś nauczyciel;>? 23.02.11, 15:22
    • kara4454 Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 23.02.11, 16:40
      na hiście - zawsze, pisze na kartce wszystko i wkładam w rękaw.na początku roku zajełam na końcu miejsca zeby móc ściągąc. czasami jak ściąga nic nie pomoze to moge wyjąć zeszyt na kolana smile
    • mary_ Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 23.02.11, 16:43
      Kompletnie nie potrafię, więc poświęcam pół godziny, lub godzinkę na powtórzenie materiału i tego nie ściągam. smile
      • mary_ Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 23.02.11, 16:44
        bez "tego"
    • miastowa. Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 23.02.11, 16:49
      www.kotek.pl/kotek_forum/02,3006,117410801,117410801,Sciagi_62_.html
      tu masz fajny wątek . wiele sposobów
    • superoolah Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 23.02.11, 16:50
      Nie sciągam.
      Czasami zerkne na test koleżanki, ale nie zeby sciągnąć.
      Żeby się zainspirowac ;D
    • mickeymouse Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 23.02.11, 16:51
      U mnie najczęściej w piórniku lub na ręce.
      Ale nauczyciele są bardzo spostrzegawczy, tak że da się ściągać tylko na gegrze, fizyce lub angielskim. ; ) serce
    • klaudiau11 Heh 23.02.11, 16:53
      No zdarzało się . suspicious
      Miałam różne skrytki, a to na bucie lub na ręku, w zegarku i takie tam .
      Długopis i piórnik są przereklamowane .
    • grenade Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 23.02.11, 16:57
      Oooo ściągać to ja umiem big_grin Znam przeróżne metody.
      Ściągam tylko z niektórych przedmiotów. Ogólnie to wolę się nauczyć, bo nigdy nie masz 100%-owej pewności, że ci się uda.
    • cesautres taak 23.02.11, 16:59
      jak się da to ściągam , na historii z książki bo sie da , a na pozostałych z małej ściągi w piórniku ; d
    • by_moonlight Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 23.02.11, 19:23
      Nie, nigdy nie przygotowuję sobie ściąg. Wolę korzystać z pomocy koleżanki z ławki. ;]
    • marsjanka115 x__x 23.02.11, 19:33
      mała karteczka w piórniku potem na ławce i już.
    • beemazzy Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 23.02.11, 19:33
      czasem w piórniku, czasem w bluzie, czasem mam w komórce i wychodzę wtrakcie sprawdzianu 'do higienistki' i sprawdzam. ale rzadko, staram się przygotowywać. a jeśli nie, to często podpowiada mi ktoś.
    • yellow_celica Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 23.02.11, 19:40
      nie ściągam, no chyba że nie umiem kompletnie nic, ale ogólnie staram się tego nie robić. i nie przepadam za ludźmi, którzy ściągają aż za bardzo, a potem się chwalą, że mają same czwórki i piątki. najlepsze jest to, że kiedy nauczyciel zada im pytanie, to zapada cisza, bo nie wiedzą...
      • blondi_girl Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 23.02.11, 19:48
        Jak już muszę ściągać to ściagam od ludzi z klasy, wyciagampodręcznik/zeszyt/itp. i spisuję xd, albo piszę smsy do znajomych, którzy mogą mi pomóc. Bardzo żadko mam zrobione ściagi. No a ogólem to wolę się nauczyć niz ściągać.
        • kari116 haha 23.02.11, 20:02
          zawsze, jak tylko się da ;d
          nie no staram się nie ściągać, bo pani zawsze chodzi po klasie i patrzy na nas.
    • paulunia123 Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 23.02.11, 20:02
      Ja mam taki swój sposób że piszę sobie na karteczce to co bd na sprawdzianie/kartkówce i wkładam do piórnika . Jak nie wieem czegoś a mam to napisane na karteczce to niby popsuł mi się długopis i niby że szuakm a tak na prawdę to ściągaam . wink
    • zozolek.xd moj największy problem : nie umiem ściągać. ; cc. 23.02.11, 20:02
      • paulunia123 Re: moj największy problem : nie umiem ściągać. ; 23.02.11, 20:08
        Ściąganie jest b. proste tylko dla niektórych duuży stres . Piszę to , ponieważ też tak miałam ale wyluzowałam i jakoś tak mi poszłoo . wink Życzę ci powodzenia w pokonaniu stresu .. ; )
      • pauliska1212 Re: moj największy problem : nie umiem ściągać. ; 23.02.11, 22:16
        czasem ściągam, zależy od lekcji i nauczyciela.
        bo na niektórych przedmiotach niee da się ściągać, a jak już to robię to jestem taka zestresowana, że masakra
        a na innych po prostu sobie wezmę kartkę na kolana i nic mi nie mówią.
    • lolisia_xdd Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 23.02.11, 20:05
      na rękach, w piórniku, na chusteczkach, zaglądam do książek, zeszytów i tak dalej. czasami podajemy sobie chusteczki i na nich piszemy odpowiedzi. xd
    • lolciak1 Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 23.02.11, 20:06
      Ja zawsze pisze po rosyjsku na ręcę i nikt nie podejrzewa że to ściąga. Taki jest plus znania tego języka big_grin
    • positive_girl Re: Sciąganie na sprawdzianach ? 23.02.11, 20:07
      Ja ściągam tylko czasami. ;3 Zwykle przed sprawdzianem przyklejam karteczkę z odp. na udzie, nakładam cienkie rajstopy i dosyć krótką spódnicę. Na sprawdzianie odchylam lekko spódnicę, sprawdzam i git. ;]
      Dziwaczne, siostra mnie nauczyła. Jeśli chcecie spróbować to tak żeby nauczyciel nie patrzył albo testujcie gdy macie sprawdzian z jakimś nauczycielem który nigdy się nie kapnie. ;] Powodzenia. ;*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka